Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 lis 2013 01:50

Jo, možná trošku rozmazlenější je. +pousměje se a raději nechá nádobí nádobím a usadí se zpátky na židli+ Nechci na ní vztáhnout ruku. Jednak mi je už to pomyšlení nepříjemný a jednak... jak říkáš byl by z toho průser. +zavrtí hlavou+ Musíme najít hranice. Obě dvě. +pousměje se+ Jen, prostě... nechci ustupovat jen proto že začne natahovat, protože ví, že jí v tu chvíli každý ustoupí. Ani zapomenout na to, že se má omluvit proto, že se mě snaží uplatit obrázkem aby to nemusela říct nahlas. +povzdechne si tiše+ Ále... +zavrtí zlehka hlavou+ ...nemyslím si, že si uvědomovala, že dělá něco špatně, když ti vlezla do šuplíku, ale když jsem se jí to snažila vysvětlit, tak jsme se trošku chytli. Byla trochu sprostá. Někdo by měl říct Tiffany, aby si dávala pozor na to co před Van říká. Ta to pak tady papouškuje. Tedy nic velkýho. Jenom "tak si to sežer" a "Husa hloupá chrápe s Christianem" i když si myslím že to myslela na Komtesu. +mávne zlehka rukou a prohrábne si vlasy+ Ale myslím, že něco takového by neměla říkat a měla by si uvědomit, že řekla něco špatného. Proto jsem chtěla aby se omluvila a slíbila že už bez dovolení do cizího šuplíku nepoleze. +pokrčí zlehka rameny, když mu to shrne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 lis 2013 02:27

Já vím. +povzdychne si+ Já to chápu, taky to nedělám rád. Mnohem radši bych se domluvil na nějakých pravidlech, přece když se sama bude podílet na jejich vzniku, budou se jí pak líp respektovat. +pokrčí rameny+ Jenže se obávám, že to jde až od určitýho věku. +zavrtí hlavou a promne si kořen nosu+ Je vyčůraná, co? +uculí se trochu pyšně+ Do šuplíku? +zvedne zmateně obočí+ Oh. +sklapne mu, když mu to dojde+ To je... oh. +odkašle si poněkud+ no jo, ona nemá ráda, když se jí něco zakazuje. +přikývne, že je mu to jasný+ Cože? +pootevře užasle pusu, a trochu to v něm zabublá, načež vyprskne smíchy+ Teda promiň, ona to tak nemyslela... děti v tomhle věku chytnou úplně všechno, co slyší, jak houba. +pochechtává se ještě trochu+ Ale bez jídla ji nechávat nemůžeš. +zvážní poněkud, i když občas se ještě nad tím uculí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 lis 2013 02:39

Jo, obávám se, že na tvoření takových pravidel bude muset být starší. +pokývá vážně hlavou+ Jo neskutečně. +zasměje se tiše a vrtí nad tím hlavou+ Ale obávám se, že tohle jí u mě neprojde. +pokrčí zlehka rameny+ Jo, měl by sis ho začít zamykat. Zejména, když tam schováváš takové věci. +zčervená trošku ve tvářích, když si na ně vzpomene. zavrtí si a trošku si nenápadně odkašle+ Ještě, že se mě nezeptala na co jsou. +povzdechne si, ale rty jí cukají v úsměvu+ Já vím, že nemyslela. +zavrtí hlavou+ Ale v tu chvíli to prostě vyznělo. Nešlo o ta slova, ale o ten tón co použila. A nesměj se mi. Bolelo to když mi řekla že jsem zlá a že ti řekne, že sem jí uhodila, když to není pravda. +povzdechne si nešťastně+ Co když to řekne Tiffany a bude malér? Co když některá z těch prohlášení řekne v nevhodnou chvíli třeba před někým ze sociálky. +vykulí na něj vyděšeně oči, jako by už kvůli ní nebylo dost komplikací+ Já vím že ne. Pořád doufám, že se přijde omluvit, než se seberu a půjdu jí nalákat na palačinku. +povzdechne si tiše+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 lis 2013 20:51

Jo, do té doby to asi budeme muset nějak přežít. +povzdychne si+ Promluvím si s Tiffany po Vánocích. Nechci před svátky vyvolávat potíže. +slíbí vážně, a dojí svoji porci+ Upřímně mě nenapadlo,že by to mohlo být potřeba. +ušklíbne se vesele+ To by mě vážně zajímalo, co bys jí řekla. +zazubí se+ To řekla? +zvedne obočí, a zamračí se+ je naučená, že to musí říct, protože je to špatně. +povzdychne si+ Já si s ní promluvím. +odstrčí poloprázdný talíř, zvedne se, a zajde za Van do pokojíčku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 lis 2013 20:58

Co jiného nám zbývá. +usměje se na něj měkce a jemně ho pohladí po ruce+ Dobře. Taky chci, aby Van měla hezký vánoce. +pousměje se+ No mě taky ne, dokud jsem jí nenašla s krajkovou podprsenkou na hrundíku, kalhotkama na hlavě a no s tím zbytkem v rukách. +zčervená poněkud+ No mě taky. Asi bych jí doporučila aby si promluvila s tatínkem. +ušklíbne se na něj vesele+ Jo. Já vím, ale já bych jí něco takového neudělala. +povzdechne si smutně, nešťastně+ Dobře. +pokývá souhlasně hlavou a sesbírá špinavé nádobí, umyje ho a pak si sedne zpět za stůl a nimrá se ve svojí palačince+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 lis 2013 00:37

+Chris teda zajde k Van do pokojíčku, zavře za sebou dveře a je tam strašně dlouho, kupodivu se neozývá žádnej řev, ani od jednoho, jen je slyšet, jeho hlas, že něco říká, a pak Van jak mu odpovídá, a pak se dveře otevřou, Chris se ještě otočí+ Jak chceš, takže vánoce nebudou. Napíšu ježíškovi, ať letos nechodí. +pokrčí klidně rameny, a zase za sebou zavře+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 lis 2013 00:40

+sedí u stolu v kuchyni, tak aby viděla na dveře od pokojíčku. nervozně podupává nohou a v dlaních svírá hrnek teplýho čaje. jakmile Chris vyjde ze dveří, napřímí se a zpozorní. brada jí poklesne pomalu až k desce stolu a zatváří se tak ztrápeně, že způsobuje tolik problémů+ To nešlo moc dobře, co? +zajímá se tiše+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 lis 2013 12:59

Nechal bych ji vycukat, bez dárků nevydrží. +uculí se, posadí se ke stolu a položí na něj krabici, kterou si přinesl z pokojíčku, a začne se v ní přehrabovat, jakože tedy na oplátku, když se ona hrabe v cizích věcech, on se bude hrabat v jejích+ Naštěstí je tím natolik zaměstnaná, že ji nenapadlo se zeptat, co to vlastně bylo za věci. +zazubí se, a přerovnává tam nějaký obrázky a dětský šperky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 lis 2013 16:13

Hmn... dobře. +pokývne vážně hlavou a zaujatě ho sleduje+ A ehmn... +zamumlá a tiše si odkašle, šoupne se k němu blíž a nakoukne mu přes rameno+ ...co to bylo přesně za věci? +zašeptá mu zdráhavě u ucha jakože ona nic, i když je rudá až za ušima, jelikož jí tak nějak intuitivně došlo, na co nejspíš jsou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 lis 2013 19:52

No, to byly věci, které by moje malá princezna neměla objevit ještě nejlíp tak dvacet let. +zazubí se+ Myslím, že bys určitě na něco kreativního jak je využít přišla. +uculí se na ni a v očích mu blýskne+ Nějaké nápady? +pozvedne zaujatě obočí, a naskládá věci zpátky do krabice+ a taky bych ti měl občas koupit něco pěkného na sebe. +zahýbe obočím+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro