Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 lis 2013 20:07

Jo to mi došlo. +zasměje se tiše a obejme ho kolem pasu, hlavu si mu odloží na rameno a usměje se na něj měkce a tak nějak nesměle+ To asi jo... ta jedna věc hezky... tak jako... vrněla. +protáhne trošku nejistě jestli to vrnění je dobrý pojmenování+ Jo to jsem viděla. +uculí se+ Kalhotky co mají díru... +prohrábne mu zlehka vlasy+ To se ti líbí? +broukne vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 lis 2013 01:33

Navrhuju to zkoušet, až moje dcera nebude doma, pak uvidíš, jak moc se mi to líbí. +uculí se+ Zatím můžeš přemýšlet, kde bys chtěla, aby ti vrněla. +zazubí se na ni, a sklidí poslední věci ze stolu+ Abych nezapomněl, ráno volala tvoje sestra. Zvonil ti telefon, nechtěl jsem to brát, a ty jsi ještě spala. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 lis 2013 02:02

Jo s tím naprosto souhlasím. +usměje se na něj měkce a jemně ho políbí na tvář+ To budu. +pokývá souhlasně hlavou+ Neferet? +zamračí se překvapeně a rozhlédne se jako by čekala, že sestra bude stát za ní+ Půjdu jí zavolat. Hned jsem zpátky. +rozhodne se zjistit, co se stalo a jemně ho políbí, než odběhne pro telefon a nějakou dobu je slyšet její hlas jak mluví se sestrou. nakonec se rozloučí a vyleze z pokoje+ Zlato? +zabrouká a vrátí se k němu+ Nebude ti vadit, kdybych pár dní přespala u sestry? +koukne na něj nejistě+ Nejde o nic vážného. Jen bychom potřebovali vyřešit pár maličkostí od nás. +pousměje se smutně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 lis 2013 22:36

+přejde zatím do obvýváku a usadí se do křesla, a začne si prohlížet, kolik práce si vlastně přinesl a rozloží si papíry+ V pořádku? +zvedne tázavě obočí, přece jenom k nim Neferet moc často nevolá+ Je tady? Nebo tam...u vás? +odloží papíry+ Děje se něco? Jistěže to nevadí. Je to zase něco upírského? +svraští obočí s obavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 lis 2013 23:14

+zarazí se ve dveřích, když vidí jak úřaduje v obýváku+ Neříkal si, že máš už jen trochu práce? +zamrká trošku překvapeně, ale pak se na něj usměje+ Jo všechno je více méně v pořádku. +pokývá souhlasně hlavou+ Tady, na Darktoru. +posadí se vedle něj na gauč+ Nebudu jednat s upíry. Jde jen o vyřeší několika sporů, se kterými potřebuje Nef pomoci. Ale nehnu se ze sídla a nikdo cizí nevstoupí dovnitř. +pousměje se+ Není to tak vážné jak to vypadá. Jen bych jí chtěla pomoci.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 lis 2013 00:28

Mám, ale když budeš pryč a Van jede odpoledne k Lauře a Danovi... +pokrčí rameny+ Budu mít dost volna udělat něco napřed. +usměje se+ Dobře. +přikývne a vypadá uklidněně+ Tak se občas ozvi, jestli je všechno v pořádku. +souhlasí s úsměvem+ Na jak dlouho to vidíš? +zajímá se jen tak úplně mimochodem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 lis 2013 00:50

Dobře, ale kdybys potřeboval nějak pomoc, tak zůstanu. +koukne na něj naprosto vážně+ Jasně, budu ti každý den volat. +usměje se na něj a jemně ho líbne+ Tak na tři čtyři dny. Víc určitě ne. +promne si zamyšleně bradu a vstane+ Takže to tu sami zvládnete? +ujišťuje se ještě jednou, když se mu posadí na klín+ Budu co nevidět zpátky. +slíbí že sebou co nejrychleji hodí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 lis 2013 17:30

S tímhle mi pomůžeš těžko. +pousměje se a srovná si složky+ Dobře. +přikývne+ Chceš pomoct zabalit? +nabídne se+ Já myslím, že zvládneme, Laura si odpoledne přijde pro malou, takže budu moct večer pracovat, možná si pustím televizi +usměje se+ Nic moc náročného nebo divokého. +slíbí jí+Aspoň budu moct jít v klidu nakoupit dárky. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 lis 2013 17:42

Ne, to je dobrý. Mám tam nějaký věci, takže si nemusím nic balit. +zavrtí s úsměvem hlavou+ Dobře, ale kdyby něco tak mam u sebe telefon a přijdu ano? +podívá se na něj naprosto vážně a jemně ho políbí+ Dobře, takže to vypadá že ti vůbec nebudu chybět. +zasměje se vesele a pevně ho obejme+ Vyřídím to co nejrychleji to půjde. +slíbí naprosto vážně+ Půjdu, než si to rozmyslím. +líbne ho na nos+ Nezlob mi tu moc. +usměje se na něj vesele a vstane, zajde se rozloučit s Van, aby neodešla jen tak z ničeho nic a ještě jednou se staví u Chrise, pevně ho obejme a políbí, než se přemístí pryč+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 lis 2013 23:54

Dobře. +usměje se+ Co by se mělo dít? Žijem svý nudný všední životy. +zazubí se+ Toho bych se vážně nebál. +uculí se+ Pozdravuj sestru. +usměje se, rozloučí se, odpoledne předá Van, a zavře se do pracovny, kde se věnuje práci, dokud se nesetmí. sní rychlou večeři od Jeefese a vyřídí několik telefonátů, a nakonec vyřizuje poštu; chvilku má pocit, že něco slyší z obýváku, ale pak to zavrhne, protože se mu nechce vstávat,apokračuje v práci+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro