Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2013 01:24

+přiměřeně obdivně se na něj uculuje a natáhne se pro pusu+ Protože jseš můj muž a máš se o mě starat, tak se starej. +zazubí se, a když je vytroubí, otočí se, vykloní se z okýnka a udělá na ně zadním okýnkem nějaký sprostý gesto+ Troglodyte. +vyplázne na řidiče jazyk, než as zaleze, aby si neurazila hlavu o loď+ Vykašli se na ně. +zamumlá, a radši je potichu, aby ho nerozptylovala, i když jak si tak kouše rty, rozhodně rozptyluje ji+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2013 14:04

Díky, kočko. +usměje se na ni, když ukáže z okýnka to sprostý gesto a úspěšně zaparkuje na lodi tam, kde má a když vylezou jen si vezme z auta kytaru a koune na klíčky od kajuty+ Tak kde to máme. +uculí se na Vici+ Půjdeme se ubytovat a postavit pevnost? +natáhne k ní ruku, aby ji za ni mohl vzít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2013 14:34

Jasný. +usměje se, vyleze z auta a zamračí se, protože od moře jde pěkná zima, chytne se ho za ruku a chvilku bloudí po lodi, než najdou dveře co maj na sobě stejný číslo jako klíčky. Vevnitř je to malý, ale docela čistý, je tam akorát povlečená palanda a malej stolek s jednou židlí, ale víc toho stejně není potřeba, tak rovnou odestele postele, pověsí prostěradlo z horní postele, aby padalo jako závěs, na tu spodní, a začne z polštářů budovat pevnost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2013 15:08

+rpozhlídne se tam, i když teda není moc po čem a už se kýbluje k ní do spodní postele a pomáhá jí budovat z polštářů pevnost, když sebou najednou loď hrkne a začne se vzdalovat od břehu a kolíbat. Byron se trochu vyplašeně koukne na Vici+ Ty jo... +zašeptá+ Už jedeme. +šťastně se zasměje a obejme a pořádně políbí+ Miluju tě. +sdělí jí radostně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2013 15:39

+nějak to tam ustele, a když sebou loď škubne, chytne ho pevně za ruku, ale vypadá to, že špatně jí asi nebude, tak se zazubí a stulí se mu do náruče+ Jo. +uculí se+ Já miluju tebe. +usměje se na něj hezky, a dá mu pořádnou pusu, a připadá jí to děsně hezký, trochu ho hladí+ Já jsem děsně šťastná. +sdělí mu šeptem spiklenecky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2013 15:54

+usměje se, chytne ji za ruku a vytáhne z postele+ Pojď, koukneme se na útesy. +vylezou z kajuty a odvede ji k zábradlí na nějakým boku lodi a tam se vzdalujou světlý vysoký útesy+ Támhle je Tvrz. +ukáže někam doleva+ Asi, teda. +usměje se a rozhlídne se kolem po moři+ Myslíš, že nás přepadne nějaká mořská příšera? +zapetá se jí naoko vyplašeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2013 17:16

Tak jo, snad nám zatím nepřepadnou pevnost. +zazubí se, chytne ho za ruku, vezme si bundu a jde s ním ven, opře se o zábradlí a vykloní se ven, mžourá na útesy a občas ho pohladí po ruce+ Třeba kraken jo? +zazubí se+ Já myslím, že bys ho určitě přepral, takže nemám obavy. +uculí se a dá mu pusu na rameno+ Akorát mě mrzí, že nestihnem první sníh, když bude na jihu. +usměje se+ Ale tak o vánocích si ho na Tvrzi asi užijem dost. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2013 22:49

No, třeba kraken. +přikývne vážně+ Fakt myslíš, že bych ho přepral? +koukne na ni nevěřícně, ale hodně potěšeně+ No určitě jo. +přikývne nakonec s úsměvem a položí jí jednu ruku kolem pasu+ Určitě někde nějakej první sníh zažijem, kočko. +usměje se na ni a dá jí pusu na tvář+ A pro nás to první sníh bude. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2013 23:18

Nebo obří oliheň. +zakoulí očima děsivě+ Jasně že si myslím, že bys ho přepral.+zazubí se+ Já se s tebou ničeho nebojím, abys věděl. +uculí se a dá mu pořádnou pusu+ Jo, kdoví, kam taky ještě pojedem. Třeba se kouknem do Finska, nebo tak. Chtěla bych na polární záři. +navrhne, a trochu se o něj opře+ Kam bys chtěl ty? Mohli bysme se vykoupat v tý fontáně v Římě, akorát spolu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2013 23:29

Vážně ne? +usměje se a když mu řekne, že se s ním ničeho nebojí, tak se začne málem zamilovaně a potěšeně vznášet+ No můžeme jet na polární záři. A projet se na losovi. Můžeme jet úplně všude kam budeš chtít, kočko. +obejme ji kolem ramen a přitiskne k sobě+ A jestli je něco co ti můžu splnit, tak to udělám. Hm... no možná už po těch letech zastavili v Římě pátrání. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner