Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2013 23:36

Jasně že ne, dyť já vím, že bys mě nedal. +uculí se+ Teda jako doufám. +loupne po něm okem+ A spát v iglú! Postavíme si iglú, že jo? +udělá oči+ Já si řeknu, kdyby se mi něco zachtělo, jo? +uculí se+ A ty si taky řekni. Cokoliv. +zazubí se na něj, dá mu pusu na studenej nos, a kouká na útesy, co už skoro nejsou vidět+ N jestli tě zabásnou, přijdu si pro tebe a zaplatím kauci, jo? +slíbí mu pobaveně+ hele, o co že doplivnu dál. +zazubí se, zakloní se a s nechutným zachrčením to vytáhne až z paty, a plivne div nepřeletí zábradlí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2013 00:08

A umíš postavit iglů? Já jsem to myslím kdysi zkoušel, ale moc se mi to nepovedlo. +zazubí se na ni+ No jenom aby mě nedeportovali. +zasměje se a sleduje jak chcrchlá+ No tak to nemáš šanci, já jsem mistr. +předvede podobnej výstup jako ona a pak plivne+ Kam to bylo? Kam to bylo? Musíme si sehnat pikolíka, co nám to bude měřit. Nebo zapíchávat do vody vlaječky. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2013 00:28

Moc ne, já postavila dvě a vždycky se mi propadla střecha. +zazubí se+ Tak si necháme poradit od eskymáků. +rozhodne se+ Jak jako eskymáci souložej? +zeptá se úplně vážně+ Jako aby jim to neumrzlo. +mrkne na něj+ Tss, tss, koukej na tohle. +zapře se za zábradlí, a plivne znova, akorát do proti větru, takže se jí plivanec hezky rozprskne po bradě+ Uhm. To bylo schválně. +nakrčí nos a nenápadně se otírá rukávem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2013 00:38

To bysme sice mohli kočko, ale já se obávám, že eskymáci, ty s iglůčkama bydlí až v grónsku, ne? +nejistě se na ni podívá+ To je jasný. +koukne na ni moudře+ Souložej ryhcle. +odpoví a zazubí se na ni a jak ji sleduje tak se zašklebí a rozesměje+ Fůůůj. No fůůůj. +chechtá se až se naklání přes zábradlí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2013 00:54

no tak můžem jet do toho ledovýho hotelu třeba. +navrhne+ Tam je všecko z ledu, a spí na kožešinách a ve spacáku. +zazubí se+ A půjdem do sauny, nahatý. +zašeptá mu spiklenecky do ucha+ Hele nesměj se, nebo tě strčím přes zábradlí a zdědím všecky tvý pozemky. +vyplázne na něj vesele jazyk a otře si mu obličej o bundu, než mu dá pusu+ A vůbec, ty jsi nikdy nečůral proti větru? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2013 01:14

Jo tam pojedem. +vykulí na ni nadšeně oči a hned přikyvuje, jakože určitě jo+ A budeme pít vodku. Děsně studenou. +nakloní se k ní+ A budeme to dělat v ledovym hotelu v kožešinách. +zašeptá jí do ucha+ Já se vůbec nesměju. +nahodí vážnej obličej+ Mě jenom zaskočilo. +vymlouvá se+ No, jednou a to jsem byl opilej jako tchoř. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2013 15:47

Jo, a do Santovy vesničky, abych mu mohla sednout na klín a říct mu co si přeju. +zazubí se+ To budu mít ale děsně studenej jazyk. +zahýbe významně obočím+ Tak jo. +uculí se+ A taky v sauně, že jo? Já jsem to nikdy nedělala v sauně. +udělá na něj oči+ Tak určitě. +zazubí se a dá mu pusu+ To jako že jsi taky tak smrděl? +vykulí oči a zasměje se+ Nemáš cigáro? Než půjdem dovnitř. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2013 21:48

No to ne. +zavrtí rázně hlavou+ Nějakýmu fousatýmu dědkovi sedět na klíně nebudeš. +koukne na ni+ Ještě by si dovoloval. Ale můžeš si sednout na klín mě. Já si budu dovolovat určitě. +zazubí se na ni, chytne ji za pas a zády k sobě přitáhne a opře si svou tvář o její, tak jako z boku+ A můžu si vzít i červenej chlupatej kabát když budeš chtít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2013 22:21

Santa je starej a pohádkovej, ten holkám pod sukni nesahá. +zazubí se, trochu se o něj opře a položí si ruce na ty jeho co má na břiše+ No to teda jedině za předpokladu, že mi taky splníš přání. +uculí se a vtiskne mu pusu na čelist+ Obávám se že fousatý chlápci v červeným mě tak úplně nevzrušujou. +zazubí se a natulí se k němu trochu víc, protože čím je větší tma, tím je větší zima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2013 22:36

+obejme ji, aby jí bylo teplo+ No jasně že jo. Já jsem tady od toho, abych ti plnil všechny tvý přání. +sdělí jí vážně+ Takže se vůbec neostýchej mi napsat doppis se suopisem všeho co bys chtěla. Zejména bych uvítal věci jako: vodní skůtr, tank, projet se na tuleňovi a tak. +zazubí se na ni+ Tak co? Půjdeme ulovit někde něco k jídlu a pak to odtáhnem do naší pevnosti? Mě už je docela taky kosa.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner