od Cairo » 28 lis 2013 20:37
*kdyby jí před pár dny někdo řekl, že bude sedět na sklále nad lesem napůl zavalená obrovským tygrem, kterej bude příst že by přehlušil motorovou pilu, nejspíš by řekla, že se dotyčný zbláznil. Teď se jenom směje a poslušně drbe a sem tam něco pronese. Sedí tam s ním několik minut a pak ji napadne, že by mohla využít toho, že se k ní tak má, a přemluvit ho, aby se s ní vrátil. Ještě chvíli se probírá nádherně huňatou hřívou na jeho krku* Budu muset jít, *prohlásí a pohladí ho po čumáku* Nechci, aby se Nef bála i o mě, stačí, že o tebe si dělá starosti o tebe *Vyvlékne se zpod těžkého těla a začne sbírat své věci. Sebere ze země nedojedené jablko a obloukem ho pošle ze skály do lesů pod ní, povolí tětivu u luku, zastrčí ho do toulce a ten si hodí na rameno. Pak se otočí zpátky k Caesarovi* Myslíš, že bys mi mohl ukázat cestu? Nějak jsem během toho bloumání ztratila směr, *zkouší to* Už mám hlad, mám dojem, že oběd jsem prošvihla, ale přijdu zpátky tak akorát na časnou večeři. Dala bych si pořádnej steak, nebo pečínku *přemítá a vyčkávavě se podívá na tygra*