Pokoj Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj Jasmine

Příspěvekod Christian » 04 pro 2013 19:29

Ne, to se tedy opravdu stát nemůže, to říkám já, a myslím, že já bych o tom měl něco vědět. +pousměje se+ Rád věřím tomu, že i v takovém případě bych ti dal možnost to vysvětlit. +zavrtí hlavou+ Jenže já s ní musím ještě nejmíň dvanáct čtrnáct let nějak vycházet, a tahle nesmyslná válka nemůže pokračovat, jestli máme nějak normálně žít. +zavrtí rázně hlavou+ Já si s ní promluvím. +přikývne s povzdechem+ Nevím o co se přesně snaží, ale už se toopakovat nebude. +dodá přesvědčeně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 pro 2013 19:47

+tiše zamručí na znamení, že ho vnímá a hodí po něm pohledem jasně říkajícím, že tomu přeci sám ani nevěří, že by jí věřil její případné vysvětlování+ Vždycky si najde výmluvu, aby nám znepříjemnila život. +trhne rameny přemýšlejíc nad tím, že tahle válka jen tak neskončí, ne dokud nebude Tiffany pod drnem+ No, jako by ti to doteď bylo co platný. +protáhne s trochou sarkasmu v hlase+ Jistě, že se to nebude opakovat. Někdo by jí měl říct, že jestli se pokusí se tě jen dotknout, tak přijde o ruku. +zatváří se dost vážně bojovně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 05 pro 2013 00:54

+vystrčí bradu, jako že rozhodně věří+ Dokud bude mít tu potřebu, asi ano. +připustí+ Ovšem to nemění nic na tom, že vyjít s ní musím. Už tak jsem její roli ve svém životě minimalizoval jak to jenom šlo. Pokud se chci podílet na výchově svoji dcery, Tiffany tu vždycky bude. +pokrčí rameny+ Vždycky jsi to věděla a myslel jsem, žes to akceptovala. +podívá se na ni zkoumavě+ A nesnáším tuhle logiku že za nevěru může jenom jeden. +zvýší trochu hlas+ Až na absolutně výjimečné případy to není tak, že by chlap byl ubohá oběť a ta žena chlípná svůdkyně. +protáhne nespokojeně+ Nebo naopak. Vždycky je to akt dvou lidí, takže se může snažit jak chce, ale když to nebudu chtít, nic nebude. +pronese rázně+ A já nechci. +dodá měkce+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 05 pro 2013 12:19

Její potřeba je neukojitelná. +mávne nad tím podrážděně rukou+ Ano, já to akceptuju, ale nečekej, že budu nadšená pokaždý, když mě bude urážet a že neudělám nic, když nám vleze do postele. +prskne po něm+ To ale nikdo neříká. +na jeho zvýšení hlasu zareaguje mimoděk svým+ Nikdo neříká, že bys z toho vyšel bez následků. +zavrtí prudce hlavou+ Nikdy bych na tebe nevztáhla ruku ani na tebe úmyslně zaútočila prostřednictvím magie, ale odešla bych. +dodá o něco klidněji a tišeji+ Ale s ní nemám problém utrhnout jí hlavu a narvat jí ji tam kam slunce nesvítí. +zavrčí+ Dobře, věřím ti. +koukne na něj o dost měkčeji a zdá se, že jí ta malá hádka i dokonce mrzí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 pro 2013 20:32

+napadne ho něco o neukojitelnejch potřebách, ale radši si to nechá pro sebe, protože mu to nepřijde úplně vhodná příležitost+ Neboj se, do postele už nám rozhodně nevleze. +zavrtí rezolutně hlavou+ Já si s ní promluvím. +povzdychne si, na ten rozhovor se těší asi tolik jako na vyšetření prostaty+ Můžu tě ujistit, že to vážně nehrozí. +pousměje se+ Nic mi nechybí, proč bych měl chodit jinam. +pokrčí rameny+ krom toho, ctím svoje závazky. +dodá s mírným úsměvem+ A šel bych spát. +zívne trochu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 pro 2013 16:08

+sleduje ho pohledem najednou smutných a unavených očí+ Dobře. +pokývne zlehka hlavou berouc tuhle věc za urovnanou, nikoliv však zapomenutou, možná by neměla Tiffany pár dní potkat+ Já taky. +povzdechne si, jak se najednou cítí unaveně+ Můžeme spát tady? +koukne na něj smutně zkoumavě co on na to+ Myslím, že potřebuju obejmout. +vymáčkne se po chvíli provinile+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 pro 2013 12:32

Myslím, že určitě. +přikývne, že se mu taky nechce vracet do ložnice, zuje si boty a svlíkne se do trenek, oblečení si složí na křeslo a zaleze na jednu půlku postele, trochu se zavrtí na matraci, aby si našel pohodlnou pozici, a pak se usměje, jakože to by šlo, a nadzvedne cíp peřiny, aby se tam taky vešla a mohl ji obejmout+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 pro 2013 15:34

+pousměje se na něj jako smutný sluníčko, ale skutečně potěšená tím, že můžou spát tady a ne v posteli, ve které se ještě před chvílí válela Tiffany. Sleduje ho zamyšleným pohledem, jak se svléká a pohybuje, ale nakonec nad tím potřese hlavou a vyskočí na nohy. Shodí ze sebe veškeré oblečení a vklouzne k němu pod peřinu. Obejme ho kolem pasu a hlavu si mu položí pod bradu. Jednu nohu přehodí přes jeho a hezky se tak u něj stulí+ Víš, že tě miluju, že jo. +hlesne tiše+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 pro 2013 21:03

+uhladí kolem nich peřinu, aby na ně nikde netáhlo, a chvilku mu trvá, než si zvykne na novou postel+ No jistě? +podiví se, jakože ho o tom nenapadlo vůbec pochybovat+ Já tebe přece taky. +pousměje se, a lehce ji hladí po rameni a po zádech, dokud to nezalomí a nezačne pravidelně oddychovat, a ani jeden si nevšimne, jak si uprostřed noci na parapet sedla sova a nechala tam celkem tlustý dopis nadepsaný jen iniciálou C.+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 pro 2013 21:49

+zvedne hlavu a měkce se na něj usměje+ Dobrou noc, lásko. +pohladí ho jemně po tváři a zase se u něj stulí a zavře oči. užívá si, že jí objímá a hladí jí. užívá si každého jeho doteku, který jí jeden po druhým ukolébávájí do spánku a netrvá to dlouho a už spí jak nemluvně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Předchozí

Zpět na Christianovo patro