Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2013 22:49

+trochu hekne, když na ni žuchne, ale zazubí se, zastrčí mu vlasy za uši a ještě ho pořádně políbí+ A když jsme v evropě tak budou jen francouzáky? +uculuje se, a neochotně teda vstane, pač budou muset zpátky do auta, a začne se rychle oblíkat a sbírat jejich věci, a ještě než vyrazí na palubu k autům, přitiskne ho ke dveřím a pořádně políbí, uculí se na něj, chytne ho za ruku a do auta to stihnou jen tak tak než začnou pouštět ven+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 pro 2013 17:32

To si piš, kočko. +zazubí se na ni, ještě ji políbí, naplácnutej na dveřích, hodí na sebe triko a pádí s ní do auta, na tváři šťastnej úsměv a se soustředěným výrazem se pustí do vyjíždění z lodi. Mává na auta kolem, ty troubí, Byron pořád jako by nic a jen pomalu vyjíždí až se šťastně ocitnou na suchý zemi, tak se opět vítězoslavně zazubí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 pro 2013 14:23

+hupsne do auta, trochu stáhne okýnko, aby se tam neudusili a zapálí si cigárko. spokojeně pokuřuje a na pitomce okolo se uculuje a mává+ Chceš cígo? +mrkne na něj a taky mu jedno zapálí, hodí si kolena na palubku, a ruku si mu odloží na stehno a trošičku ho hladí+ Stavíš se někde ve fast foodu? +usměje se+ Dala bych si něco k snídani. +zazubí se+ Míříme někam konkrétně nebo si na každý křižovatce hodíme korunou? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 pro 2013 21:26

Jasně, díky. +uculí se na ni, dá jí pusu a vezme si od ní cigaretu+ Jasně, kočko. +přikývne s úsměvem+ My míříme přímo za nosem. +ukáže přímo před sebe a pak se koukne pozornějc+ Asi fakt jo, protože nám tam dají najíst. +řekne, když si všimne cedule s mekáčem za pár kiláků a vyrazí tím směrem+ Můžem si někde koupit mapu, abysme nebloudili v kruhu a najít nějaký místo, co se nám bude líbit. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 pro 2013 23:11

Tak to doufám že né za tím mým, protože je poněkud nakřivo. +zazubí se a nakrčí nozdry+ Tak asi na benzínce? Tam mají nějaký mapy ne? +svraští pochybovačně obočí a trochu přidá topení, aby jim tam neumrzla dobrá nálada, a když dojedou k mekáči, vyleze pro peněženku+ Sníme si to vevnitř? Trochu bych se protáhla a ohřála. +navrhne, objedná mu u pultu co chce a pro sebe pořádný kafe a nějaký cheesburgery a hranolky, a tak dlouho somruje, až si vyžebrá i balónek, vítězně si ho píchne do drdolu a culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2013 01:07

Fakt ho máš na křivo? +snaží se jí koukat na nos a zároveň řídit a úspěšně se dostanou k mekáči+ Jasně, kočko. +přikývne+ Rád si zajdu na hajzlík, co se nekejvá ze strany na stranu. +zazubí se na ni+ A objednej mi happymeal, s hračkou, aby bylo jasno. Nějakou chlapáckou. +objedná si a zajde si na záchod a pak rovnou k ní ke stolu+ Máte tu volno, seňorito? +zazubí se na ni a zahýbe obočím, než si sedne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2013 01:45

jenom trochu, byl jednou zlomenej. +zazubí se+ Trošku jsem ho pak rovnala kouzlem. +přizná se, a koupí mu happy meal s nějakým autíčkem, a než se stihne vrátit, už se láduje hranolkama+ Náhodou mám trochu moc hranolek, abych je zvládla sama. +zazubí se a udělá mu místo+ Vzala jsem ti extra kečup. +postrčí mu pytlíček+ Poptala jsem se, velký město je prej asi sto kilometrů po dálnici. Teda nejsem si jistá, jestli mi rozuměli, buďto tam bude velkoměsto, nebo farma na krocany. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2013 22:45

Já jsem si jednou zlomil nos tak, že jsem v běhu vrazil do náklaďáku. +poznamená+ Jak se ti to stalo? +koukne na ni a zakousne se do burgru, zatímco si po stole jezdí s autem+ Ty seš zlatá, dík. +vezme si od í kečup a dá jí pusu na tvář a ukradne jí trochu hranolek, co si omočí v tom kečupu+ Tak tam pojedem. Přinejhorším projedeme evropu s krocanem. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2013 23:00

No tak hlavně že tě nepřejel. to sis ho jako nevšiml? +zazubí se a přejede mu prstem po nosu+ To ti srostl i docela rovně. +poznamená s úculem+ Mně? celkem prozaicky. +pokrčí rameny a rozbalí si porci nuget+Probudila jsem se v noci v cizím bytě po nějaký párty, bylo mi blbě, a všude byla tma, tak jsem naběhla do prvním dveří jako do koupelny, jenže to byla skříň, a já to naprala do zdi. +zazubí se+ A ještě jsem jm nablila do bot. +dodá a zašklebí se+ aspoň bysme měli něco k jídlu na vánoce. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2013 23:31

No všim, on tan totiž celou tu dobu stál. +zamává ve vzduchu svým hamburgerem, jako by za to mohl+ Ale já jsem si to špatně načasoval. Taky mi bylo asi devět. +zašklebí se na ni a když poslouchá tu její historku tak se tlemí jako blázen a směje se, až se od vedlejšího stolu k nim otáčej+ Do bot! +hýkne+ Já tě žeru.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner