Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 pro 2013 02:52

Netušila jsem, že čteš lidem myšlenky. +ušklíbne se na ní+ Věř mi. Do tohohle boje se pouštět nechceš. +zavrtí nad ní hlavou a pak jí naprosto pustí ze zřetele+ Jistě, že ano. +usměje se na ní měkce+ Připravili jsme je, než jste se vrátili. +strčí si s úsměvem do úst malou čokoládku+ Včera jsme je společně upekly. Byla to psina. Viď, sluníčko. +zazubí se na Van vesele rošťácky a Alex naprosto klidně ignoruje. nenechá si od ní zkazit Vánoce+ Málem bych zapomněla. +stočí pohled k Chrisovi+ Nef mi odpoledne volala. Zítra s Cairo dorazí. +sdělí mu, že pozvání na oběd její sestra přijala a při pomyšlení, že ona nemá vůči nikomu servítky se vesele zazubí, protože už vidí jak Alex vynese v zubech, což ona sama nemůže, i když na to má někdy víc jak chuť+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Alexandra » 18 pro 2013 21:31

Nečtu. Ale vím jak přemýšlí. A dostanu tě od něj i kdybych ho přitom měla ztratit. +odsekne, a s obočím až ve vlasech si prohlídne sušenky+ Na Vánoce se dávají zázvorky. +odfrkne si, a jejich misku s klidem vysype do koše+ Naštěstí jsem je přivezla s sebou. +usměje se na malou, a vyndá ze spíže plechovou krabici s vánočními obrázky, ze které vyskládá na misku několik zázvorových sušenek, a jednu šupne Van do pacek, aby si taky dala. přidá k tomu sklenici studeného mléka, a obojí donese na stolek ke stromečku, kde Chris akorát uklidil punčochy, a zhasnul všechny svíčky, aby mohli pomalu zamířit do postele+
Tedy, vy to ale máte zmáknuté. +uculí se+ Tak co myslíte, půjdeme spát? Ať nám to do rána rychleji uteče. +zazubí se na ně+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 pro 2013 22:47

Když si tak věříš. +pokrčí rameny na znamení, že je jí úplně ukradené co si o tom všem myslí+ To, že si nikdy neprožila lásku ještě neznamená, že neexistuje. +trhne rameny a odvrátí se od ní na znamení, že je jí naprosto někde a jen protočí oči nad jejím chováním+ Jak malá. +zamručí si sama pro sebe a jde raději sklidit nádobí+ S tím nemůžu nic jiného než souhlasit. +zazubí se na něj vesele a jemně ho líbne na tvář+ Mám uložit Van nebo se o to chceš postarat sám? +usměje se na něj měkce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 pro 2013 23:59

Uvidíme. +dodá ještě s ošklivým úsměvem+ O mém milostném životě víš asi tolik, co o povinnostech, kterým bys v tomhle postavení měla dostát, tedy míň než nic, takže se laskavě ani k jednomu nevyjadřuj. +odfrkne si; nechá se od Chrise políbit na tvář a popřeje mu dobrou noc, a odkráčí do svého pokoje+
Já to udělám. +usměje se Chris, to si nenechá ujít, popadne malou za ruku a v pokojíčku jí pomůže se vykoupat a převléct do pyžamka, přikryje ji až po bradu a na stolku jí nechá sklenici vody, dá jí pusu na čelíčko a zhasne světla, a potichu za sebou zavře dveře+ Tedy... +vrátí se do obýváku, a ještě tam poklidí poslední věci+ Alex se docela zklidnila. +pousměje se spokojeně, přinese si koš s dárky a začne je rovnat pod stromek+ Tedy řeči má pořád, ale upřímně bych měl obavy, kdyby najednou otočila. +uculí se+ Chtěl jsem jí dát k vánocům vlastní byt, aby nemusela žít s otcem, ale možná bych jí měl spíš navrhnout, aby bydlela alespoň nějakou dobu s námi. +poškrábe se zamyšleně ve vlasech a na dárky umístí zastírací kouzlo, které ztratí účinek kolem šesté ráno, takže to vypadá, že pod stromkem nic neleží, a taky zlikviduje sušenky a mlíko, aby to vypadalo, že tam byl ježíšek+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 00:06

Povinnostech? Ty tu pořád tvrdíš že jsem jen milenecká nápalava. +ušklíbne se na ní odmítajíc s ní cokoliv víc rozebírat a zatímco Chris uspává Van tak ještě trochu poklízí a nedá jí to, aby nad slovy Alex aspoň trochu nepřemýšlela, což jí samo o sobě dost deptá+ Hmn... +zamručí na Chrisova slova natřásajíc polštářky na gauči a dojde i pro vlastní dárky, které přidá k těm jeho+ Cože? +vyjekne a prudce vstane a otočí se k němu při zmínce, že by s nimi Alex měla bydlet. z rychlého pohybu se jí však zatočí hlava, což jí donutí si co nejdřív sednout na křeslo a chvíli vypadá jak hromádka neštěstí+ Je to tvoje sestra. Jestli si myslíš, že je to nezbytné... +zapoliká těžce a tiše a je zřejmé, že něco není v pořádku, i když se snaží aby to tak nevypadalo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 pro 2013 00:25

Napadlo mě, že když tu Vicky není, dům je takový prázdný... dvě patra v podstatě nevyužíváme. +pokrčí rameny, zatímco zapaluje kouzelné svíčky a prskavky na stromečku, očarované tak, aby nevyhořely+ Třeba by jí to prospělo, nebýt pořád tolik sama. Připadá mi, že se docela srovnala, třeba by to nakonec bylo i fajn. +pousměje se+ Je ti špatně? +zamračí se starostlivě, usadí ji na gauč a přinese sklenici vody+ Něco jsi snědla? Chceš lektvar? zvedne se, aby jí pro něj došel++
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 00:33

+promne si dlaněmi obličej, jako by tím mohla zahnat všechny ty myšlenky a obavy, které doposud ignorovala a tvářila se tak jakože neexistují, ale tváří v tvář riziku, že bude vídat Alex každý den jsou čím dál víc reálnější+ Jen... jen se mi zatočila hlava. +zavrtí zamítavě hlavou+ Ne, ne... posaď se. Nechoď nikam. +chytne ho za ruku a stáhne ho zpět na gauč, jediný co teď potřebuje je, aby zůstal u ní a pořádně jí objal+ Srovnala? Spíš našla nový způsob... Ach lásko... nechci být ta, co zničí tvoje iluze. +povzdechne si smutně a schová si mu tvář do rukávu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 pro 2013 00:45

Jen se mi líbí ta myšlenka mít celou rodinu pohromadě. +pokrčí rameny+ Vicky se taky časem vrátí, a mohli bychom žít zase všichni spolu, dům je na to velký dost. +usměje se+ Něco jsi pila? +zajímá se+ Ale měla by sis jít lehnout. +dodá+ Je pozdě a ráno budeme brzo vstávat. +pousměje se+ já vím, že to zezačátku bylo docela náročné, ale myslím, že ji to samotnou přestalo bavit. Divil bych se, kdyby s tím přestala okamžitě, ale myslím, že se to časem zlepší. Ty myslíš, že to není dobrý nápad? +zvedne udiveně obočí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 pro 2013 01:32

Já vím. +povzdechne si tiše+ Ne, nepila. +zavrtí prudce hlavou+ Jen jsem moc rychle vstala a zatočila se mi hlava. +pousměje se zlehka+ To je dobrý. Už mi je docela fajn. +usměje se se na něj+ Ne jí to nepřestalo bavit. Našla jen jiný způsob... +povzdechne si+ Chrisi mluvila jsem s ní. Ona... ona řekla, že... řekla, že nás od sebe dostane. Že nás rozdělí, že tě donutí pochybovat i za cenu toho, že by o tebe přišla kvůli tomu. +koukne na něj naprosto zoufale, jelikož potřebuje aby jí někdo řekl, že všechno bude v pořádku a pevně jí objal+ Já se snažím s ní vyjít. Opravdu se snažím... +vydechne tiše snažíc se aby nebylo vidět jak se jí při tý myšlence chvějí ruce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 pro 2013 01:49

No dobře. +přikývne tedy neochotně, ale počká, dokud nedopije celou sklenici+ Půjdeme si lehnout? +usměje se a poslouchá ji, a pak se neubrání uculení+ Ale prosím tě. Copak jsem úplně nesvéprávný ucho? +pousměje se+ Je mi skoro třicet, a mám něco za sebou, myslím, že poznám co chci i bez porady s ostatními. +zazubí se, a očividně si toho nedělá těžkou hlavu+ Kdybych měl řešit co si kdo okolo mě usmyslí, nedělám nic jiného. +pokrčí rameny+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro