Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 20 srp 2013 23:28

+při představě tělocvičny se taky moc netváří, ale rukou jí potřese bez mrknutí oka+ To se mi ulevilo. ++zazubí se na Jasmine+ Nevadí mi krev, ale nemusím ji zrovna vymačkávat ovečce z krku nad kotlem. +zavrtí se+ Docela i jo. +připustí souhlasně+ Tak se trochu usměj, ne? +uculí se na ni a dojede poslední sendvič+ No, to je mi jasný. +zaksichtí se kysele+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 srp 2013 23:39

Myslím, že tou tělocvičnou myslela to, že na vás bude posílat protivníky a sledovat jak si s nimi poradíte bez magie. Nebo se do toho zapojí přímo sama, aby se protáhla. +zazubí se na ně vesele, je na něco takovýho skutečně zvědavá+ Mrzí mě, že se kvůli nám s Byronem dohadujete. +koukne na ní smutně Jasmine, vážně jí to mrzí že se zřejmě pohádali. navíc jí teď Byron určitě nebude mít rád, když mu tahá ženu za Jadem, sice to udělala její sestra, ale kvůli ní :D + Bohužel se tomu asi nevyhneš. Ale třeba seženeme kůzle. +nadhodí, když nerad ty ovečky :D + Ale já se usmívám, přeci. Koukej. +ukáže si na rty a usměje se na něj+ A co my? Taky půjdeme urovnávat nějaký věci do postele? +koukne na něj a v očích jí vesele zajiskří+ Určitě by se našli nějaký neshody, který potřebujou napravit. +zamává na něj svůdně řasama, ale v očích jí vesele jiskří, takže to nemyslí zase až tak moc vážně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 21 srp 2013 00:56

No to mám ještě větší radost. +zašklebí se vesele+ Jo, no... +pokrčí rameny, že se nedá nic dělat+ My se vždycky hádáme, když dojde na tohle. +mávne rukou+ Já chápu, proč se mu to nelíbí. Ale jsem v pohodě, posypu si hlavu popelem, udělám pár věcí, co má rád, přitulím se, a bude to dobrý. +zazubí se, i když úplně jistá si není+ Tak se mějte děcka. +mrkne na ně a vyleze do patra+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 21 srp 2013 01:00

+Chris se taky ksichtí a nevypadá moc nadšeně, zvlášť představou, že by se měl prát s holkou, a to ještě její sestrou, když do toho nepůjde naplno, bude za měkoně, a když do toho půjde naplno, může jí ublížit, což by možná bylo horší :D + To bude určitě mnohem lepší. +zašklebí se poněkud sarkasticky+ No dobře dobře. +vezme to teda+ Jdem domů. +usměje se, zvedne se a pomůže na nohy i jí, a jdou spolu nahoru+ Jo? Co máš konkrétně na mysli? +uculuje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 21 pro 2013 23:31

Veselé Vánoce Jeefesi. +usměje se na sluhu, když se objeví ve dveřích a pustí je dovnitř+ To víš. My dámy si musíme nechat záležet na tom, jak na takový oběd vypadáme. +vesele zamrká za Cairo, když s ní zamíří do obýváku+ Jen mě mrzí, že tu nebude Vicky. Zase bych jí ráda viděla. +rozhlédne se po obýváku trošku zachmuřeně, ale když dovnitř vletí sestra vesele se usměje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 pro 2013 23:35

+chvilku potom, co jim Jeefes přijde říct, že už je sestra na místě i s Cairo, jako by do ní vjeli všichni čerti. rozeběhne se dolů ze schodů směr obývák+ Neferet. +usměje se na ní vesele a hned jak vejde dovnitř jí pevně obejme+ Tak ráda tě zase vidím. +usmívá se na ní a sestra jí úsměv vrací, dokud do místnosti nevejdou ostatní, to se trošku umírní a nasadí přívětivý úsměv+ Jasmine, ráda bych ti představila Cairo, mojí dobrou přítelkyni. +dá se Neferet do představování+ Cairo, tohle je moje malá sestřička Jasmine.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 21 pro 2013 23:52

Děkujeme, vám taky, *usměje se na majordoma a následuje ho do obýváku. Hned na to tam vběhne záplava rudých vlasů a vletí rovnou Nef do náruče. Se schovývavým úsměvem sleduje to přivítání, a když se Nef dá do představování, přátelsky se na Jasmine usměje* Ráda tě poznávám, *napřáhne k ní ruku* Nef mi o tobě mockrát vyprávěla.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 21 pro 2013 23:56

+sejde dolů o něco pomaleji, protože drží za ruku Vanessku a pomáhá jí ze schodů, ale usmívá se+ Veselé Vánoce. +pozdraví je, Neferet tak zpola obejme a políbí na tvář, protože si není jistý, co si všechno může dovolit, aby neschytal dýku do slabin :D, a Cairo potřese rukou+ Vítám vás v našem domě, jsem Christian. +představí se, skloní se k její dlani a krátce ji políbí na hřbet ruky+ A tady schovaná je moje dcera. +usměje se+

Spoiler: show
Obrázek
Christian
Mág

Příspěvekod Vanesska » 21 pro 2013 23:57

+Vanesska se táty drží za ruku, a napůl se mu schovává za nohou , protože se před cizíma trochu stydí, ale zvědavě vykukuje, a v očích jí šijou všichni čerti. Když jí ale Chris představí, způsobně k nim pár kroků popojde, a vystřihne celkem roztomilý pukrle, jak je naučená z domova+ Doblý den. +uculí se na ně, žmoulá si spodek sukýnky a trochu nervózně sebou šije+

Obrázek
Vanesska

Příspěvekod Alexandra » 21 pro 2013 23:57

+Alex si dá načas, takže se k nim snese asi o deset minut později, vlasy má vyčesané nahoru, a je precizně namalovaná; nechá si od Jeefese otevřít dveře do obýváku, a než do něj vstoupí, na pečlivě vykalkulovanou vteřinu se v nich zastaví, aby dala vyniknout svým šatům a vycizelovanému půvabu+ Šťastné a veselé Vánoce. +popřeje jim, když s oslňujícím úsměvem dojde k nim, a natočí hlavu ke Chrisovi, jako by na něco čekala+
A to je moje sestra Alexandra. +představí ji Chris s mírným povzdechem+ Jasminina sestra Neferet, její přítelkyně Cairo. +ukáže na obě, a Alex je postupně velice srdečně políbí na obě tváře+ Velice mě těší. +zašvitoří+

Obrázek
Alexandra
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house