Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » 22 pro 2013 00:42

+nechá Jasmine a Cairo, aby se pořádně seznámili, když do místnosti vejde Christian a za ruku drží svojí malou dcerku, na kterou se měkce přátelsky usměje+ Veselé Vánoce. +popřeje jim s úsměvem a zlehka Christiana obejme svoje dýky nechávajíc pečlivě ukryté pod sukní :D + Ráda tě opět vidím. +usměje se na něj, ale těžko říct, jestli je to jen formalita a nebo to myslí vážně, ale podle všeho spíše to druhé, zejména když s úsměvem zaznamená prsten na jeho ruce+ Ach... tak to je ta malá princezna, o které jsem tolik slyšela. +stočí pohled k Van, když jí Chris představuje+ Je mi ctí tě konečně poznat. +usměje se na ní a vyšvihne vlastní pukrle, tak že se dostane tak nízko až na chvíli kouká Van do tváře a vesele na ní zamrká+ Tak jak jste si užili dnešní ráno. Doufám, že vám Ježíšek přinesl vše co jste si přáli. +nenápadně vyzvídá co kdo všechno dostal, než se opět otevřou dveře a v nich stane Alex+ Šťastné a Veselé. +popřeje jí s mírným úsměvem+ Ráda vás poznávám. Říkala jsem si, kdy mi Chrisitan představí i druhou sestru. Hodně o vás mluvil, ovšem zapomněl se mi zmínit, že máte tak skvělý vkus. To je Alexander McQueen? +zajímá se s mírným úsměvem chválíc její šaty+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 pro 2013 00:42

+pustí Nef a trošku rozpačitě se koukne na Cairo+ Ráda tě poznávám. +potřese jí srdečně rukou, a když se Chris objeví s Van ve dveřích rozzáří se ještě o něco víc a nadšením sleduje, že si Chris s Nef hned neskočili po krku, jak si pořád nemůže zvyknout na myšlenku, že ho vlastně Nef přijala do rodiny+ Taky jsem o tobě slyšela spoustu věcí. Těšila jsem se až tě konečně poznám. +usmívá se na Cairo vesele+ Jak se ti zatím líbí na Darktoru? Pochopila jsem správně, že budeš teď nějakou dobu bydlet s Nef? +zajímá se+ Mě osobně toho přinesl mnohem víc. +protáhne vesele na Neferetin dotaz a myslí i na tu možnou hrozbu v podobě nastěhované Alex ve vedlejším bytě na delší dobu než je týden a zlehka se Chrisovi elegantně ovine kolem paže, jak mu chce být co nejblíž+ Netušila jsem, že Vánoce jsou tak skvělý svátek... +spustí nadšeně, když se objeví Alex, tak raději zmlkne, ještě by jí přivedla na nechtěné otázky+ Myslím, že vy dvě si budete náramně rozumět. +zazubí se vesele, když sleduje sestru, i když to tak úplně nemyslí vážně. spíš jí zlobí, ale chápe, že se snaží zapůsobit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 22 pro 2013 01:13

*Opětuje Christianův stisk* Děkuji, já jsem Cairo, těší mě, *představí se a přidá zdvořilý úsměv* Ano, budu teď nějakou dobu u Nef, *obrátí se na Jasmine* Sídlo je úžasné, pořád ještě si tam připadám, jak Alenka v říši divů, *zasměje se. Pozdraví a přivítá se i s Alexandrou. Pak se zaměří na holčičku, která se chová jako dokonalá mladá dáma. Skloní se k ní, aby měla obličej ve stejné výšce a mile se na ni usměje* Ahoj, ráda tě poznávám. Máš moc krásné šaty, *pochválí ji* Ty ti přinesl Ježíšek?
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 22 pro 2013 01:23

Prosím, posaďte se u nás. +usměje se na hosty, a sám se usadí na gauči, Van mu vyleze na klín, tak ji zlehka bezmyšlenkovitě hledí ve vláskách+ Takže vy jste také tam od nich? +usměje se na Cairo, a myslí tím z Neferetina světa+ Nějaké nové zprávy z domova? +stočí pohled k Nef, hlavně se ptá na to, jestli je všechno v pořádku a nemají nějaké potíže, které by se musely řešit, a s kterými by bylo potřeba pomoct+ Spoustu věcí, a tuším že i pro vás dvě tu ježíšek něco nechal. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Vanesska » 22 pro 2013 01:24

+Vanesska se vyšplhá tátovi na klín, úplně samozřejmě se tam usadí, uhladí si sukýnku, aby jí nelezly kalhotky, a protože se ještě stydí, schovává se za stěnu blond lokýnek, a tahá tátu za klopy u saka, ale nespouští z nich oči a pečlivě si je prohlíží+ Maminka je koupila. +zavrtí hlavou vesele, když se jí Cairo zeptá na šaty+ Ty más taky hezký. +zazubí se na ni+
Vanesska

Příspěvekod Alexandra » 22 pro 2013 01:24

Bohužel neměl příležitost, dlouhodobě bydlím ve Francii +zavrtí hlavou s úsměvem+ Máte úplnou pravdu! +věnuje jí zářivý úsměv+ Konečně alespoň někdo, kdo to dovede ocenit. +položí jí zlehka dlaň na paži v drobném důvěrném gestu+ Musím říct, že jakkoliv místní krajina lahodí oku, je to tu příšerně necivilizované. +zavrtí hlavou se smíchem+ A Christian moji vášeň pro módu nesdílí. +zasměje se tichým dívčím smíchem, načež se taky usadí v křesle, a gestem naznačí Jeefesovi, aby servíroval šampaňské jako aperitiv, a nějaké drobné pohoštění ve formě luxusních kanapek než bude oběd, udělá to jen tak mimochodem, ale dostatečně nápadně na to, aby bylo zřejmé, že se zhostila role hostitelky+ Přátelíte se už dlouho? +zajímá se se zdvořilým úsměvem+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 22 pro 2013 01:52

To jste hodně daleko od domova. Co s člověkem Vánoce neudělají, že. +usměje se na Alex+ To víte. Asi jste se zatím nesetkala s někým vhodným a muži nikdy neuměli ocenit módu. Ty zajímají úplně jiné věci. +protáhne vesele+ Myslím, že to tak vždyck bývalo. Francie je přeci jen o tolik jiná, než místní kraje. +pokývá hlavou co se týče té necivilizovanosti, i když kdo ví co si o tom všem myslí+ Děkuji. +usměje se na Chrise a posadí se do jednoho z křesel+ Všechno je v naprostém pořádku. +pokývá hlavou souhlasně+ Jen se objevilo pár drobností, ale není to nic s čím bych si neporadila. A taky jsme začali konečně řešit některé spory, které se táhnou už roky. Jasmine ti určitě vyprávěla, když sme spolu naposledy mluvila tak si odnášela krabici starých spisů. +pousměje se a jen se na sestru nenápadně ušklíbne při tý její poznámce, ale jistě že se chová vychovaně, otázka je jak dlouho jí to bude bavit+ Pro nás... och... to ale vůbec nebylo nutné. +koukne po nich trošku rozpačitě, ale usmívá se přitom, což je dobré znamení+ Pokus si dobře vzpomínám, tak pár let už to bude. Ale těžko říct, znám se s Cairo tak dlouho, že mi to přijde jako věčnost. +vrátí se pohledem k Alex a od Jeefesee si vezme sklenku šampaňského a jen podmračeně sleduje jak Jasmine nechá Alex hrát si na paní domu, ale zatím do toho nemluví uznávajíc, že je to její boj+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 pro 2013 01:52

Jsem ráda, že si tam líbí. +usměje se na Cairo+ Už si se seznámila s Caesarem? +zajímá se zvědavě co ona na velkýho bílýho tygra+ Je těžké si zvyknout na tolik prostoru a luxusu. Ale neboj, za chvíli ti to ani nepřijde. +usměje se na ní přátelsky+ Dostala si se vůbec někam jinam než po ostrově? Je to tam velké, takže pochopím pokud ne. +zazubí se na ní vesele, usadí se vedle Chrise a jen krátce stočí pohled na Alex, která se tak rozhání rozkazy a pak se koukne na chudáka Jeefese a jen zlehka pokývá hlavou, jakože proč ne ať si dělá Alex co je libo, pro ni to zase tolik neznamená, když má před sebou sestru a její přítelkyni, když tedy nejde o lidi, před kterými musí být kouzelná a snažit se neudělat žádné faux pax+ Ale jistě dárky. +vzpomene si+ Máte je schované pod stromkem. Jen je rozbalit. +usměje se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 22 pro 2013 11:28

Pokud vím, budou to tak tři roky, *odpoví Alex a s úsměvem se ohlédne po Neferet* Ale máš pravdu, taky mi připadá, jako bychom se znaly odjakživa, *pousmfěje se* Ne, já nepocházím z Behmontu, *obrátí se na Chrise* Jsem čarodějka, vyrostla jsem kousek od Londýna a studovala v Bradavicích. S Nef jsme se potkaly v jedné kavárně, *vzpomíná* Děkuju, *usměje se na Vanessku. Pak se obrátí k Jasmine* Jsem tam teprve pár dní, takže zatím jsem zatím stihla jenom jeden výlet s lukem do lesa, *usměje se vesele* A ano, Caesara jsem už potkala, vybafnul na mě na jedné krásné vyhlídce. Vlastně nebýt jeho, asi bych ani netrefila zpátky, *zasměje se* I když jsem ho za odměnu musela půlku cesty nést, nikdy by mě nenapadlo, že taková šelma bude takový mazel, jako dospělý i jako kotě, *kroutí s úsměvem hlavou, a také od Jeefese převezme jednu sklenku* Děkuji, *usměje se na něj*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 22 pro 2013 14:26

Myslím, že vím, jak to myslíte, taková přátelství jsou vzácná. +usměje se na Cairo+ Tak to jste vlastně skoro od nás. +pokýve zaujatě+ Tedy kdyby Caesar vybafnul na mě, asi by to se mnou na místě seklo. +uculí se+ Jste na návštěvě, nebo plánujete zůstat delší dobu? +usměje se na ni+ To je dobře. +přikývne, když ho Nef ujistí, že u nich dobrý+ Drobností? +pozvedne obočí tázavě, jestli si má dělat starosti+ A naše... přítelkyně z minula? +zkouší se oklikou zeptat na zraněnou upírku+ Tak tedy na Vánoce. +pozvedne skleničku v naznačení přípitku+ Ať jsou šťastné a klidné. +usměje se na ně a tochu upije+
+Van dostane skleničku šťávy, a připadá si děsně důležitě, že může připíjet s nimi; zatím se nenudí, takže sedí klidně, a hraje si s kytkou, co má Chris v klopě+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house