Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 23 črc 2013 01:16

+pozorně ho poslouchá a tváří se čím dál víc zkroušeně+ Špatně jsem tě pochopila, myslela jsem, že to bylo myšleno na náš vztah, promiň mi to +omluví se, když to Remus uvede na pravou míru a zjevně se jí uleví, že to není tak, jak to vyznělo+ Jak tě tak poslouchám, dochází mi... poněkud pozdě, jak nedomyšlené bylo to moje překvapení. Jak jsem jen mohla očekávat, že z toho budeš mít radost? Z něčeho, na čem jsi se vůbec nepodílel, neměl jsi možnost k tomu něco říct? +uzná upřímně+ Myslela jsem to ale opravdu dobře, dělala jsem to pro nás dva, naše pohodlí, náš spokojený život. Ale... jsem moc ráda, že jsi mi to řekl na rovinu, jak to cítíš +pochopila úplně přesně, co jí Remus chce říct, i když se do toho trochu zamotal+ Vlastně mě to moc těší, že bys chtěl náš dům připravit vlastníma rukama a na všem se podílet. Chtěla bych proto napravit svoji chybu, nechci už dělat nic na vlastní pěst. Když jsme se teď rozhodli pro společný život, můžeme tedy dočasně bydlet v tomto domě, když je pro nás připravený, a mezitím se porozhlédnout po světě a najít nějaké zajímavé a krásné místo, kde se nám bude líbit a kde bychom chtěli spolu žít. A tam si postavit nebo koupit náš vysněný společný dům, přesně podle našich představ. A budeme jej vybírat a zařizovat oba společně a pak se do něj přestěhujeme. To by se mi moc líbilo. Co na to říkáš, lásko? +chytne ho za ruku, v očích se jí rozhořívají nové ohníčky nadšení+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 23 črc 2013 11:28

Vím, že jsi to myslela dobře a opravdu se mi líbí, jak jsi to všechno zvládla a udělala...jen..však chápeš...ber to jako chlapskou ješitnost*pokrčí rameny, že co se sebou udělá* Přesně tak to chci, jak říkáš...Nemyslím ale, že bychom tenhle dům pak opustili úplně, kdybychom našli něco jiného, byla by ho škoda...tohle budeme brát tak, že se budu mít možnost něco dalšího o tobě dozvědět, poznat zdejší lidi a vůbec okolí... A mezitím třeba narazíme ještě na něco. Myslím, že to poznáme, až na to místo narazíme.*usměje se, přitáhne si ji k sobě za ruku, kterou se ho chytne a vtiskne ji jemný polibek* Myslím, že tak to bude nejlepší, jak říkáš...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 23 črc 2013 12:42

+rozesměje se opravdu pobaveně+ No jo, ta vaše proslulá mužská ješitnost. Na tu jsem v tu chvíli vůbec nepomyslela +ovine mu ruce kolem pasu, jak si ji k sobě přitáhne+ Ale tento dům bych stejně dřív nebo později musela zrekonstruovat, začínal už chátrat, jak byl tak dlouho prázdný. Takže se nám teď bude hodit jako dočasný domov. Ani nevíš, jak se na to vybírání a zařizování našeho společného hnízdečka těším +když ji vtiskne polibek, obejme ho kolem krku a něžně se líbají, po chvíli se neochotně odtrhne od jeho rtů+ Myslím, že večeře už bude připravená, mám docela hlad a ty určitě taky +zatváří se jako hladová vlčice+ Tak pojď... stejně ti ještě musím říct jednu důležitou věc +táhne ho za ruku do jídelny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 22 pro 2013 14:33

+zatímco Remus ve Walesu připravuje promrzlý dům k jejich pobytu o vánočních svátcích a shání po lese smrček, Styx se v Résidence pěkně činí. Balí dárky pro Remuse, Romuluse a Niu, peče vánoční cukroví a zdobí stromeček, aby na ně i tady trochu dýchla vánoční atmosféra+

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 23 pro 2013 20:15

+když má všechno hotové sbalí dárky, cukroví, teplé oblečení, zabezpečí dům, jak budou teď s Remusem dlouho pryč a přemístí se z Azurového pobřeží do zasněženého Walesu za Remusem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 04 led 2014 02:22

+po Vánocích, strávených s Remusem na horách, se vrátí domů a pustí se do příprav na výpravu do Austrálie. Nakupuje, zařizuje, připravuje se na dlouhou cestu, Remus mezitím balí kufry ve Walesu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 05 led 2014 21:38

+když už má všechno potřebné pobalené v batohu, zabezpečí celý dům kouzly a a pak už jen čeká na Remuse+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 27 črc 2014 13:39

+vrátí se s Vanessou z Vickiny oslavy, sbalí si pár nejnutnějších věci, Remusovi napíše vzkaz, kam jde a přesune se se sestrou do Paříže omrknout její nový byt a trochu se s ní sblížit+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 21 pro 2014 14:58

Obrázek
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » 31 pro 2014 14:12

Pod stromkem leží zabalené dárečky:
Spoiler: show
Něco pro Zmijozelku:
Obrázek
Spešl Whiskey:)
Obrázek
Aby se zase někde nezatoulala a nezapomněla nejen na čas(švýcarské hodinky z 20.let 20. století):
Obrázek
Parfémové lahvičky, aby ladily do interiéru tohohle domu:
Obrázek
A kožíšek, aby nebyla jediná v rodině bez "srsti", v barvě pro Karkulky(možno i s tím koženým oblečkem pod tím:)):
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont