Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Alexandra » 22 pro 2013 14:26

Někdo se musí postarat, aby Chrise nenapadlo pracovat i o svátkách. +zasměje se tiše+ Je těžké setkat se s někým vhodným, když se můj bratr rozhodl usídlit se uprostřed ničeho. +stěžuje si malinko, ale jen tak konverzačně, a půvabně se u toho usmívá+ Francie Anglie, na tom tak moc nezáleží, podle mě je to hlavně o lidech. +přikývne vážně+ Do některých tu civilizovanost zkrátka nenatlučete. +poznamená se sladkým úsměvem, a pro dramatický efekt se odmlčí a upije ze své skleničky, tváří se že nic, ale ve skutečnosti nasává všechny informace, které o původu Nef a Jasmine zaslechne+ Takže vy jste čarodějka! +zpozorní, když se o tom Cairo zmíní, a věnuje jí zářivý úsměv+ A z Bradavic, to je ale báječné. Ve které koleji jste studovala, smím-li se ptát? +zajímá se+ A Angličanka... +pokýve a tváří se spokojeně+ Vaše rodina tam pořád žije? +nahazuje udičku, aby zjistila, jak to je i s jejím původem+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 22 pro 2013 15:27

Tak ta... vás srdečně pozdravuje. Tebe i Vicky a děkuje za vaší pomoc. +pousměje se po chvíli kdy jí dojde o kom to mluví+ Marius vám chtěl předat její díky. Trvalo mi než jsem ho přesvědčila o tom, že byste asi nestáli o to kdyby se vám mezi dveřmi zničeho nic objevil dvometrovej chlap. +zazubí se na ně vesele+ Na Vánoce. +pozvedne i svojí sklenku a s úsměvem si zlehka přiťukne i s Van+ A co ty princezno? Řekneš nám, co všechno si dostala od Ježíška? +zajímá se vesele zatímco pozoruje svojí sestru jako by se na ní chtěla napojit a zjistit, jak se cítí. ta když si jejího pohledu všimne jen zlehka zavrtí hlavou a výmluvně pokrčí s pousmáním rameny. stočí proto pohled k Alex a zaměří se na ní+ Něco mi říká, že o to by se moje sestra postarala. Nemusíte mít strach. +usměje se na ní mile+ Zemi dělají lidé, kteří v ní žijí. +pokrčí zlehka rameny+ Myslím, že civilizovanost je čistě subjektivní pocit. To co přijde vám necivilizované, bych já mohla kvalifikovat civilizovaným a naopak. +pokrčí zlehka rameny+ Vše je v lidech. +pousměje se mírně+ Ach ano to se Caesarovi podobá. Nutno podotknout, že se mnou pořád nemluví. +povzdechne si smutně+ Ostatně... Marius říkal, že se někam ztratil Warlow. Neví o tom něco? +koukne na ty dva před sebou zkoumavě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 pro 2013 15:27

Jistě, drobnosti. +zazubí se na něj vesele+ Myslím, že by se je mohli rozbalit po obědě. Tuším, že ty dvě ještě nesnídali. Že mám pravdu. +stočí k Nef a Cairo pohled a vesele se na ně usměje+ Na Vánoce. +souhlasí s přípitkem vesele a přiťukne si i s Van a jemně jí pohladí po pacce a po Alex jen loupne okem a nezdá se, že by si její slov něco dělala, i když to v ní pomaloučku začíná vřít+ To Caesar umí. Udělá na tebe velký kočičí oči a pak se nechá nosit na rukou. +zasměje se vesele+ A to si ještě nepotkala Warlowa. +zazubí se na Cairo vesele+ No něco málo o tom vím. Je tu s námi. Jen Chris mu nechce dovolit, ani na Vánoce, aby byl s námi uvnitř. Ustlal si u zadních dveří a Jeefes mu hází kousky cukroví, co mu "náhodou" upadnou na zem. +zazubí se na Nef vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 22 pro 2013 15:52

*usměje se na Christiana* Zatím na dobu neurčitou, řekla bych. Nebo by se to možná dalo označit za dlouhou návštěvu? *zasměje se a mrkne na Nef* Chodila jsem do Zmiozelu, *obrátí se na Alexandru* Ale typický zmiozel ze mě asi nikdy nebude, *zasměje se* Moje rodina stále žije tam, matka pracuje ve školství a mám mladší sestru, která teď studuje a chce být učitelkou, *pousměje se* Krásné Vánoce, *přiťukne si s ostatními, i s malou Van* Ano, taky bych ráda slyšela, cos dostala, *povzbudivě se na ni usmívá* To je divné, *nakrčí zamračeně čelo při Nefině poznámce o Caesarovi* Vypadalo to, že se mi podařilo ho přemluvit, nakonec se nechal přesvědčit, aby se se mnou vrátil a šel i dovnitř... *pokrčí rameny* Tak snad se brzo umoudří. *obrátí se k Jasmine* Kdo je Warlow? *zeptá se vesele* No, já mám kočky moc ráda a ten lump to musel nějak vycítit. Lísal se ke mě od samého začátku, někoho takového se člověk snad ani leknout nemůže, *rozesměje se*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 22 pro 2013 17:55

To je přece v pořádku. +pousměje se+ No, měli jsme tu už i divnější návštěvy, a jeho známe, takže myslím, že by v tom určitě nebyl problém. Jestli chce někdo z nich přijet na návštěvu, rádi ho tu uvítáme. Jen by asi bylo dobré ohlásit se předem, abychom se na ně vybavili. +usměje se, normálně totiž doma krev neskladujou :D+ Mně je to jasné, to by začalo Vánocemi, pak ještě na Silvestra, a v lednu je přece taková zima, a za měsíc by mi kempoval v posteli. +zavrtí hlavou se smíchem+ Ale Jeefes ho krmí, a okolo je les, kdyby bylo nejhůř. +aby si zas nemyslely, že jim tam hladoví+ Jestli vás nehoní práce, tak není kam spěchat. +přikývne v odpověď na Cairo+ A taková pořádná dovolená je občas vážně potřeba. +usměje se chápavě+
Christian
Mág

Příspěvekod Vanesska » 22 pro 2013 17:56

+Vanessce očividně rychle otrnulo, když jsou na ní všichni tak milí, přehodí si velice dospěle nožku přes nožku, a ruce si složí na kolínko+ Panenku co blecí a culá, a saticty na komtesu, knízky, oblecky, stavebnici.... +vypočítává jim to na prstech, a občas se zasekne, jak si nemůže na všechno vzpomenou, našpulí rty a nakrčí čelo, usilovně přemýšlí, ale když jí Chris napoví, hned se zase chytne a vykládá dál+ Já sem totiz byla moc hodná. +zkonstatuje skromně+
Vanesska

Příspěvekod Alexandra » 22 pro 2013 17:56

Já raději na cizí lidi nespoléhám. +zasměje se zlehka+ S tím tak úplně nesouhlasím. +zavrtí hlavou se zdvořilým úsměvem+ Existují určité objektivní standardy civilizovanosti zakotvené v tradici, předávané po generace, které si subjektivně překroutit nemůžete. +namítne+ Ale ano, vše je v lidech. +přikývne souhlasně+ někteří jsou zkrátka ztracení již předem. +pokrčí rameny, a s úsměvem okázale přehlédne Chrisův varovný pohled+ Zmijozel je prestižní kolej. +usměje se na Cairo, a taky notoricky čistokrevná, ovšem to už nedodá nahlas+ To máte štěstí, že se máte kam vracet. +přikývne, když slyší, že tam pořád žijou+ Nebo za kým jít pro pomoc. +dodá+ Ostatně kdybyste někdy potřebovala pomoc ohledně práva, klidně přijďte. Christian je právník. +usměje se na něj obdivně+ Specializuje se na rodinné právo, ale dělá i obchodní. A nemusíte se bát, že by ho snad při práci ovlivnil přátelský vztah k vám, je velmi profesionální, hájil se i při vlastním rozvodu. +poplácá ho pyšně po rameni a září zubama v úsměvu; a děsně nenápadně tak vsune do konverzace ty důležitý věci, a to že je svobodnej a bohatej :D+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 22 pro 2013 18:27

Jestli si myslí, že je to dobrý nápad, tak jim v tom bránit nebudu. +zazubí se vesele na Chrise+ Řeknu mu o tom. Marius určitě rád zase Jasmine uvidí. I Samuel se vyptával jak se vy dva máte a co Victorie. +usmívá se měkce při zmínce o obou mužích+ Objektivní standardy civilizovanosti zakotvené v tradici? +zopakuje zamyšleně+ I ty jsou tvořeny ze subjektivního pohledu. Zakladatelé těchto tradic jsou vždy vedeni vlastními pocity o tom, co je a co není civilizované. A i takové tradice se dají překroutit na subjektivní. Zejména v případě, když mezi ně přijde člověk, který byl vychováván mimo dané tradice na základě jiných. +pokrčí zlehka rameny+ Pak tu samozřejmě máme osoby, které cizince posuzují a jejich posuzování je striktně subjektivní. Cizinec se může snažit seč mu síly stačí, ale některým lidem to nemusí nikdy stačit. +upije zlehka ze sklenky+ Neměla byste zatracovat cizince předem. Nikdy nevíte co mají... tak říkajíc... za trumfy. +pousměje se měkce mile+ Vsadím se, že si mu dala večeři. +zazubí se vesele na Cairo+ Ale on se dřív či později objeví. Jen co bude mít hlad a bude líný něco si sám ulovit. +zasměje se tiše+ To on se lísá moc ráda, zejména když se uvolíš a drbeš ho za ušima. +v očích jí vesele blýská, než stočí pohled k Van a pozorně poslouchá co všechno dostala+ To si musela být, jinak by ti Ježíšek nepřinesl tolik dárků +usměje se na ní+ Který z nich se ti líbí nejvíc? +zajímá se dál+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 pro 2013 18:28

Slíbila jsem, že do postele nepoleze. +udělá na Chrise velký oči+ On je velmi vychovaný vlk. Když se mu řekne co smí a co ne, tak se podle toho bude chovat. +zazubí se na něj vesele+ Taky jsme mu řekli, že má zůstávat venku a i když jsou otevřené dveře dokořán, tak se maximálně posadí před práh. +poukáže na vhodné Warlowoo chování+ Souhlasím. Christian je úžasný a talentovaný právník. +usměje se na Cairo po Alexině vychvalovacím proslovu+ Ale pozor, je taky zadaný. +zazubí se na ní vesele a přátelsky po ní blískne varovným očkem+ Warlow je stejný jako Caesar, jen je to vlk. +pousměje se měkce+ Je to můj společník stejně tak jako je Caesar Neferetin. Říká se, že společníci odráží to, co je v lidech s kterými žijí. Taková ta podstata samotného daného člověka. +pousměje se zlehka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 22 pro 2013 23:30

*Trošku pobaveně poslouchá Alexino vychvalování, ale tváří se jako by nic, i když Alexin záměr je naprosto evidentní* Dobře, kdyby něco, vím, na koho se obrátit, *pohlédne s úsměvem na Chrise* Neboj, snažit se ti ho přebrat je to poslední, co by mě napadlo, *uklidňuje ji* Bez urážky, *zašklebí se vesele na Chrise a rozesměje se, je vidět, že se celou tu maličko trapnou dohazovací situaci snaží otočit v legraci* Takže vlk, *usměje se* Moje nejoblíbenější zvíře. Zajímalo by mě, jakou podobu by měl můj společník, kdybych nějakého měla, *zamyslí se* Někde jsem slyšela, že naše nejoblíbenější zvíře a důvody, proč ho máme rádi, charakterizují nás a druhé nejoblíbenější charakterizuje pro nás ideálního partnera, zajímalo by mě, jestli by se to ukázalo i v praxi, *přemítá* Páni, to je dlouhý seznam, *usměje se měkce na Vanessku* Tos musela být ta nejhodnější holčička na celém světě.
Cairo
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house