kuchyně a jídelna s balkonem

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: jídelna s balkonem

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 pro 2013 12:58

Taky bych byla radši, kdyby k žádnýmu přímýmu kontaktu nedošlo. Na dálku se s nimi budu klidně pošťuchovat do aleluja, ale o bližší seznámení až tak nestojím. +ušklíbne se+ Fakt mě žere, že nevím, co jsou zač. +zamračí se trochu a pak poslouchá Man a Postracha+ Jo, to je fakt. +přikývne na to, že by to mohlo rozptylovat+ Takže řízení tý mrchy necháme na vás. +koukne z Postracha na Tobiáše a pousměje se+ Teď už teda jen musíme počkat, až dorazí náš genius a zítra vyrazíme omrknout to monstrum. +cukne koutky+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 31 pro 2013 20:29

Na dálku je to sranda vždycky...akorát pak to osobní setkání může stát za houby...*uculí se* hm..docela pěkný program...*zamyslí se* a do té doby vyhlašuju vánoční volno. Tak.*hodí si nohy na stůl*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 31 pro 2013 20:30

Jo, to je nás víc...mám pocit, že uvidíme něco, co jsme ještě neviděli...a nemám na mysli jen tu supertechnickou věcičku...*rozhlídne se* to abych si našel vlastní stolek na nohy...*cukne koutky*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 31 pro 2013 20:32

*jen pozdvihne oči na ty nohy na stole, ale ani se nesnaží nic říkat...už je naučený:D* řidič náklaďáku..to je zajímavý pracovní postup...*zamyslí se nad tím radši*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 led 2014 13:30

Já nemám námitek. +zasměje se a uvelebí se na gauči, jak kotě u krbu+ Hmm, to znělo skoro jako proroctví. +zadívá se na Tobiáše a zamrazí ji v zádech nepříjemná předtucha, kterou ale silou vůle zažene a pak poplácá místo vedle se+ Já tu mám místa dost, pane spisovateli. +láká ho s úsměvem+ Noo...je to ale nepostradatelná pozice...ten řidič. +zamrká na Postracha uličnicky a potlačuje úsměv+ Hmm, jak slavíte Vánoce v Klubu? +zeptá se po chvíli váhání+ Držíte to jako dny klidu zbraní? +zadívá se na ně zvědavě.+

(hehe, tak co říkáš, na poslední díl...vzali to nakonec dost fofrem, co? Ale vymyšlený to bylo dobře, kdybych nešmírovala zase dopředu, asi bych byla chvílema dost na nervy, že žádný happy-end fakt nebude :lol: )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 01 led 2014 21:33

To je jen spisovatelské střevo*uculí se na ni a skácí se vedle na gauč a hodí nohy na stolek před nima* ideální...ještě by to chtělo noviny.*:D* jasně, že držíme...tedy až na kladívko a nůž na kapra... a konečně se jednou využije celý....

(nj, docela nic nic a pak v posledním díle to vzali z kopce...na to, že "Shop" měl být tak nedostižný atd se s tím moc nepárali. ale tak to je tou zkrácenou serkou...já bych si taky říkala, jestli to Niki ZAS udělá...ale měli to nachystané..aspoň tak...a Amanda/Helen uvázaná...muheh...akorát toho Ryana mohli nechat přežít...potfory...ale aspon byl na konci.)
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 01 led 2014 21:35

Chm..jo, to jo. *cukne koutky a hodí po Tobiášovi noviny, částečně, že si o ně řekl, částečně za ty nohy na stole*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 01 led 2014 21:37

Jo, klid zbraní..*pochechtává se* až tohle ti dva někdy naučí...*a nakrčí nos nad tím kaprem* no co..já kapří řízky nikdy nemusela...*pokrčí rameny, když se na ni Tobiáš zadívá stylem "už zase?"*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 led 2014 22:23

Tak to potom jo, tos mě uklidnil. +zašklebí se na něj+ No jo, to máš asi jako jedinej zubáč v podstatě tradiční vánoční večeři. +rýpne si ještě a pečlivě se snaží udržet vážný výraz. Když se ale Man netváří na vánočního kapra úplně nadšeně, zrádně ji zaškube v obličeji.+ Náhodou...ryby jsou zdravý. +prohlásí, když si trochu srovná výraz, ale koutky jí stejně sem tam cuknou+

Spoiler: show
(no to jo, ono by to šlo krásně natahovat ještě nejmíň deset dílů, jenže to by zas úměrně vzrůstalo nebezpečí, že to tam fakt komplet vyvraždí :lol: a to bych teda si dovolila nesouhlasit :pii :vyprask: Jojo, s Amandou to bylo perfektní, jak ji doběhli, mrchu jednu sešitou - tohle tvoje spojení se mi líbí :lol: - To jo, jak se tam objevil Ryan, tak nějaká ta slzička ukápla no :cry: Ale ten konec byl dobrej, ty dva drinky osamocený a jak vyrazili na "misi", prostě by se neuměli jen tak válet na pláži. Workoholici :lol: A je to i takový trochu otevřený konec..krásně by tam třeba i mohli jednou navázat pokračováním :pii :P :Love )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 02 led 2014 10:47

Ano, já jedinej dodržuju tradici.*nafoukne se schválně* kapr musí být. Tak. a Je zdravý.*chytí se toho*
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na London apartment