Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Garett Rivery » 26 pro 2013 21:40

+kouká na ní s měkkým zamilovaným svitem v očích, když se k němu tak tulí a odmítá ho pustit. tiše se zasměje a líbne jí do vlasů+ Ano, potřebuješ se vyspat. +souhlasí s ní a tiše mu v hrdle zarezonuje spokojeně a nadšené zavrčení z jejího chování+ Možná znám způsob, jak to vyřešit... +blískne se mu vesele v očích+ Pokud mi ovšem důvěřuješ... +zašeptá tiše, než jí jemně líbne na rty, ruce obtočí kolem jejího těla tak, že jí drží kolem zad a pod koleny a spolu s ní v náručí vstane+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 26 pro 2013 21:57

Vážně? *zvědavě nakloní hlavu. Najednou se jeho paže posunou a rázem je ve vzduchu. Rozesměje se a pevně mu obtočí ruce kolem krku.* Jo, řekla bych, že jo, *zašeptá s měkkým úsměvem v odpověď na otázku důvěry. Položí si hlavu na jeho rameno, ochotná nechat se odnést kamkoliv si on bude přát*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 26 pro 2013 22:04

Tak to je moc dobře... +zavrní, obejme jí o něco pevněji, aby jí k sobě více přitiskl a zamíří s ní pomalu do jejího pokoje. tvář zabořenou v jejích vlasech a jen po očku sleduje cestu+ Mohla bys prosím. +zašeptá, když se zastaví před dveřmi od jejího pokoje a potřebuje otevřít, aby mohli vejít. strčí nohou do dveří, když se dostanou dovnitř a ty se za nimi s tichým cvaknutím uzavřou+ Jak moc by ti vadil velký chlupatý vlk u postele? +zajímá se vesele. zřejmě má v plánu se proměnit, lehnout si vedle postele a hlavu si položit na postel+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 19:49

+ráno napůl rozespalá vejde do kuchyně a courá se ve snaze vymyslet, co dobrýho by si mohla dát k snídani. projde kolem jídelního stolu s myšlenkou na to, že by si dala dobrý kakao. otevře lednici, aby vyndala mléko a kakao ze skříňky, když se zarazí, jak jí dojde, proč se rozhodla pro kakao. otočí se ke stolu a pro jistotu, pro něj dojde, aby se ujistila, že opravdu vidí dva hrnky, jeden rozpitý druhý plný. usadí se před ně a zamyšleně a ještě napůl ve spánku se na ně zamračí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 19:57

*Div nevtančí do kuchyně, jak se ještě pořád tak trochu vznáší na obláčku, a u stolu zahlédne Nef.* Dobré ráno, *popřeje jí vesele, ale v tu chvíli se zarazí, když si všimne hrnečků na stole. A s ohledem na Neferetin zadumaný pohled není pochyb, že si těch usvědčujících důkazů taky všimla a že jí výslech nemine. Přejde ke stolu a usadí se naproti ní.* Jak ses vyspala? *zkouší to*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 20:02

+trhne sebou, když se za ní ozve Cairo a stočí k ní pohled+ Dobré ráno. +pousměje se a strčí do jednoho z hrnečků+ Já docela dobře, jako vždycky. +koukne na ní s úsměvem+ Ale co ty? Jak se tobě dneska spalo? Asi ne moc dobře, když sis v noci šla dát kakao, ale že rovnou dva hrnky.... +protáhne lehce pobaveně a zvědavě na ní kouká+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 20:08

No, původně jsem si šla udělat jenom jedno, jenže když jsem otevřela dveře, div jsem se nepřerazila o obrovskýho vlka, nevíš o tom náhodou něco? *upře na ni pobaveně zkoumavý pohled, protože jí je jasné, že Garettova přítomností jí v žádném případě nemohla uniknout*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 20:10

+trošku překvapeně zamrká, ale těžko říct jestli to jen hraje nebo jestli je skutečně překvapená+ Myslíš o obrovském vlku za tvýma dveřma? +zazubí se na ní vesele+ Ne o tom nic nevím. +zavrtí nakonec hlavou, i když svojí vlastní teorii měla, kde Garett tráví večery, když je na pozemku sídla+ Co tam dělal? +zajímá se a snaží se tvářit naprosto vážně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 20:22

Nevíš? *pozvedne obočí, jako že jí to vůbec nevěří* No... spal, *zasměje se* Musím říct, že jsem nečekala, že bude až tak velkej, *pousměje se* Trochu jsme si povídali. Teda spíš já, *opraví se se smíchem* A nechtělo se mi stepovat na chodbě, tak jsem ho pozvala na to kakao, *pokrčí rameny, jakože vlastně o nic nejde*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 20:26

Vůbec netuším. +zazubí se na ní vesele+ Spal? +zvedne obočí+ Proč zrovna tam? +zasměje se vesele+ Jo oni jsou dost velcí. Vicky se na Samuelovi vozila jak na koni. +zazubí se vesele+ O čem jste si povídali? +zajímá se zvědavě+ Jo tak na kakao... a co že ty hrnky nejsou ani vypitý a na stejný straně stolu? +culí se vesele+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor