Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » 05 led 2014 00:00

+překvapí ho, když Neferet najednou z ničeho nic cukne. Nemá vztek, přestože ho Nef svými provokacemi hodně vzrušila a snaží se to trochu vydýchat. Být to kterákoliv jiná, v této fázi už by jí nedal na výběr a prostě by si ji vzal. U Neferet se však snaží ovládat, ba co víc ucítí i pocit viny, že to nechal dojít tak daleko+ Neomlouvej se...je to moje vina...neměl jsem se nechat vyprovokovat +chytne ji za ruku, jak před ním couvá a přitáhne si ji k sobě+ Promiň...už se to nestane...přísahám +prudce ji k sobě přitáhne do objetí a schová v náručí+ Pořád přátelé? +pošeptá jí do ucha+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 05 led 2014 00:27

+instinktivně před ním couvá a ucukne rukou, když jí za ní chytne, ale je to pouze instinkt způsobený lítostí a panikou z vlastního chování, nikoliv záměr, ani se nebojí, že by jí Tony k něčemu nutil, proto ho nechá, aby jí zastavil a přitáhl blíž+ Ne, je to moje chyba... přestávám ztrácet hranice... odpusť. +vrtí prudce hlavou, ale obejmout se nechá a ve chvíli, kdy se schová v jeho teplém náručí se přestane třást a jen zavře oči, protože najednou ví, že je v bezpečí. prudce se od něj odtáhne při jeho otázce a zamračí se na něj+ Blbče. +zamručí, když ho praští do paže jako by ho za takovou hloupou otázku chtěla potrestat, než se u něj opět schová v náručí+ Jistě, že jsme pořád přátelé. +zamručí mu měkce do košile+ Jsi mým nejlepším přítelem a vždycky jim budeš. +zabrouká měkce+ Já jen... jsem tak dlouho sama a chybí mi to... ta blízkost někoho druhýho, sex a objetí... a tak moc bych chtěla abys mě ojel na tom kulečníkovym stole... +přizná se tiše+ Ale tohle si nezasloužíš. Nezasloužíš si, aby tě takhle někdo využil. +šeptá tiše+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 05 led 2014 13:56

Au, to bolí +zamručí a hladí si místo, kam ho praštila, ale okatě přehrává, takže je vidět, že si dělá legraci, obzvlášť když se u toho uculuje od ucha k uchu a tváří se, jakoby chtěl to místo od ní pohladit+ Tak to jsem rád, že jsme pořád přátelé. Velice nerad bych naše hluboké přátelství zkazil nějakou neuváženou...situací +ušklíbne se a zase si ji přitáhne do náruče a políbí do vlasů+ Chápu... samota člověku občas leze pěkně na mozek +naprosto s ní souhlasí+ Měla by sis najít čas jenom pro sebe... zanechat na chvíli té obětavé touhy zachraňovat všechny kolem sebe... přestat se starat o dospělou sestru... a trochu si užít radosti a slasti života. Jít do společnosti a seznámit se s novými lidmi +radí jí upřímně a přátelsky+ Co-že? +podívá se jí překvapeně do očí, když se mu přizná, že si přála, aby ji na tom stole vojel+ Och, Nef +zastrčí jí pramen vlasů za ucho+ Ani nevíš, jak jsem si to přál taky +políbí ji na čelo a pak si ji přitiskne ke hrudi, jednou rukou ji pevně obejme kolem zad a druhou jí hladí po vlasech a tiše se s ní kolébá a vychutnává si tento pomíjívý okamžik+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 05 led 2014 14:23

Promiň. +hlesne tiše, když ho sleduje jak přehrává bolest a jemně ho pohladí po místě, které uhodila, přistupujíc na jeho divadýlko+ Něco takového se nestane. +zavrtí zamítavě hlavou+ I kdybychom se spolu vyspali, nebyl bys o nic míň mým přítele než doposud. +usměje se na něj měkce, než se opět schová v jeho náručí+ Když ono se to tak lehce řekne. +povzdechne si tiše objímajíc ho kolem pasu+ Nejsem si jistá, jestli to po tý době ještě umím. Užívat si radostí a slastí života. +pousměje se trochu smutně. zvedne k němu tvář a zahledí se mu do očí, upřímně a vážně. přivře oči, když jí zastrčí pramen vlasů za ucho a podvědomě se přilísá tváří k jeho dlani+ Tak možná někdy jindy... ale ne dnes, ano? +pousměje se měkce a schová se opět v jeho náručí. obejme ho pevně kolem zad a tvář mu schová v látce košile na rameni. zavře oči a jen si užívá jeho blízkosti, to jak hezky se k ní chová, i když si sama připadá jako mrcha. nechce aby ten okamžik skončil a tak jen stojí, jemně se s ním kolébá na místě a mlčí, užívajíc si to, co jí dává+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 06 led 2014 12:10

+chytne jí ruku, kterou ho hladí a vtiskne jí polibek do dlaně+ Jsem rád, že naše přátelství nemůže nic zpřetrhat +mrkne na ni šibalsky+ To se přece nezapomíná. Být šťastný, radovat se, milovat. Chce to jen oprostit se od povinností. Nech na chvíli plavat ten váš svět...sestru... starosti, a probuď v sobě tu bezstarostnou Neferet, kterou jsem před lety poznal +zadívá se jí vážně do očí+ Mám nápad. Styx bude zanedlouho pořádat ples. Tam bys přišla mezi lidi, setkala se se starými známými, přišla na jiné myšlenky +mírně se jí ukloní, aby to vypadalo jako opravdové oficiální pozvání, ale uculuje se u toho+ Bude mi potěšením pozvat vás na něj a dělat vám doprovod, má paní.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 08 led 2014 20:43

+měkce se na něj usměje a jemně ho pohladí po tváři, když jí políbí na dlaň+ To se ale lehce řekne... +povzdechne si a jen nechápavě sleduje co to vyvádí, než jí všechno rychle dojde+ Ach... +hlesne a měkce se na něj usměje, když jí tak hezky pozve na ples+ Jsi velmi laskav. +usměje se na něj a udělá lehké elegantní pukrle+ Bude mi ctí přijmout nabídku vaší společnosti. +zazubí se na něj vesele, než k němu poskočí a obejme ho kolem krku+ A moc ráda. Děkuju. +zašeptá mu do ucha a políbí na tvář+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 09 led 2014 00:01

+když ho pohladí po tváři, trochu se zarazí, jak není na takové projevy zvyklý, ale nechá ji+ Tak to jsem opravdu rád, že se ti moje nabídka- +větu už nedokončí, protože ho tentokrát už trochu vyvede z míry, když se mu Nef vrhne kolem krku a začne ho objímat+ No jo, prosím tě... není vůbec zač děkovat... nežádám tě přece o ruku +brání se trochu, jak je zaskočený takovým nečekaným návalem radosti, ale z náruče ji nepustí, ještě si ji víc k sobě přitáhne a hladí ji dlaní po zádech+ Budeme si muset nacvičit nějaký společný tanec, víš to? +ušklíbne se jí do vlasů+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 09 led 2014 19:03

Proboha jen to ne. +zděsí se na oko při představě žádosti o ruku+ Ne, že by si nebyl skvělá partie, ale ještě se necítím na to stát se manželkou a matkou. +zakření se na něj vesele, ale stále se ho drží kolem krku+ Ježiš, to je pravda. +vykulí na něj oči+ Co vybereme? Rumbu? Sambu? Cha Chu? Tango? +vychrlí ze sebe několik tanců na které si na místě vzpomene+ Umíš vůbec tancovat? +zazubí se na něj vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 led 2014 19:28

Já ženit se? Ještě se nenašla taková, co by mě dostala do chomoutu +uchechtne se a pak se zamyslí nad těmi tanci, co tam vyjmenovala+ No, asi to nechám na tobě. Pokud se tam neztrapním nějakým kozáčkem, je mi to úplně jedno. Vyber, co se tobě líbí +usměje se na ni+ Ts ts... myslíš, že smrtjed umí jen zabíjet? +uculí se+ Náhodou jsem se to zamlada učil, v rámci společenské výchovy. Sice to bylo tak trochu z donucení, ale dřevo rozhodně nejsem. Neboj, ostudu ti neudělám +mrkne na ni+ Chceš se přesvědčit? +zaujme společenskou taneční pózu+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 10 led 2014 20:42

To bych jednou tu tvojí chtěla potkat. Tu kterou tě jednou užene. +zazubí se na něj vesele+ Hmn.... to si budu muset pořádně promyslet. +promne si zamyšleně bradu a v hlavě se jí to viditelně honí, jak nad tím přemýšlí+ A ne snad? Myslela jsme, že je to vaše silná stránka. K tomu se mi tanec moc nehodí. +zazubí se na něj vesele+ Z donucení. Chápu. +zasměje se+ No dobře budu se ti snažit věřit. +koukne na něj trošku pochybovačně, ale v očích jí hrají veselé plamínky prozrazující, že si z něj dělá srandu+ Jistě! +rozzáří se a hned zaujme taneční postavení+ Předveď své umění. +vyzve ho vesele+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho