Chtěla by ses s ním seznámit? +navrhne jí, když vidí, jak po Tonym pošilhává+ Mně by taky vadilo, kdyby se kolem mého přítele nějaká točila. A ani bych to žádné radši nedoporučovala. Jsem docela žárlivá +uculí se+ Ale tohle je jiné. Jsem s Tonym spjata skoro celý svůj život a můj přítel ví, jak to máme mezi sebou +vysvětlí ji to, že není žádný důvod žárlit (ehm
)+ Párové fotky? To vůbec nepřichází v úvahu +to by chtěla vidět Remuse, jak někde pózuje nahý
+ Ne, nenechala, ale asi bych do toho šla, takový umělecký, nevulgární akt dvou zamilovaných, visící nad postelí by byla zajímavá inspirace +uculí se+ A ty by ses dala? +zajímá se, když jí tak pěkně radí:D+ Fuj, pavouci! +zkřiví se jí odporem obličej+ Já nesnáším celkově všechno, co má spoustu nohou. Nejvíc se bojím těch chlupatých pavouků, velkých jako dlaň. A taky šílím z představy, když se odněkud vyrojí miliony švábů nebo jiné havěti +oklepe se odporem+ Ale hadů se nebojím, naopak. Jsou to mí miláčci. Jak to máš ty? Já chovám jednoho, zelenou krajtu, je hrozně krásná +dojí višně a utře si čokoládové rty do ubrousku+ Myslím, že si tady najdeš brzy dost přátel, jsi společenská. Tak mě napadá, budu pořádat ples a tam se sejde vždycky pár skvělých lidí. Nechceš přijít? (doufám, že už ji nezvala, se v tom už trochu ztrácím
)