Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 11 led 2014 01:47

Mám takový pocit, že toho budu trpce litovat. +poznamená pobaveně+ Co máš v plánu? +zajímá se podezíravě s přimhouřenýma očima+ A já mám pořád nějakou důstojnost. +zavrtí se smíchem hlavou+ Rozhodně by to vypadalo lépe a elegantněji než se mnou. +uculí se+ Nějak rychle to leros uteklo. +poznamená si pro sebe+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 led 2014 18:19

Litovat? Nikdy. +zazubí se na něj vesele+ No co asi... namasíruju ti ramena, ruce a hrudník. +usměje se na něj naprosto nevinně+ Tak šup. +pobídne ho vesele+ No tím si nejsem jistá. Asi bych vypadala jako blázen. +zasměje se při té představě partnerského tance, který tančí sama+ Jo to mi povídej. +pousměje se+ Možná to bude tím, že je člověk šťastnej. +pousmje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 led 2014 22:22

Doufám že tam nejsou žádný nahatý fotky z dětského bazénku.+uculí se, a nějak se tedy přetočí, a pokusí se ji u toho nesrazit a neshodit ždný polštáře+ no takhle budeš vypadat jako blázen co tančí s medvědem. +zasměje se+ nebo tím že stárnu. +zazubí se a založí si ruce za hlavou, aby na ni líp viděl+ všechno to nějak běží čím dál rychleji, mám pocit, že si ani nestíhám nic vychutnat. +pousměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 led 2014 22:34

Já doufám, že jsou. +zasměje se vesele a nadzvedne se, aby se mohl přetočit, než se mu usadí na klíně a na ruce si vymáčkne trochu krému, aby mu mohla začít masírovat hrudník+ Ale prosimtě. Zase tak zlý to s tebou není. +usměje se na něj měkce+ Ale kušuj. +cvrnkne ho do nosu+ Nestárneš. Si v nejlepších letech. +usměje se+ Tak to nevím jak s tímhle bych ti mohla pomoci. Mohli bychom zpomalit, ale netuším jak. +pousměje se měkce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 led 2014 16:44

Já doufám že nejsou. aspoň nějaká tajemtví by si člověk měl uchovat. +zasměje se+ Každý stárne. +pokrčí rameny vesele+ Nemusíš, já si jenom stěžuju. +uculí se+ Kolem vánoc se věci vždycky nakupí. V práci asi budeme muset přijmout nějaké nové pomocné síly, aby se to zase hezky rozprostřelo. +usměje se+ Hlavně nechci, aby mým nedostatkem času trpěl domov a rodina. +pousměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 led 2014 16:56

Ale já bych ráda viděla, jak jsi vypadal, když si byl malý. +zazubí se na něj naprosto nevinně, ještě že její fotky když byla malá neexistují, takže se jí to dobře pošťuchuje+ Kdybych mohla nějak pomoc... klidně i rovnat papíry... víš, že mi můžeš říct, že jo? Když se mi řekne, co mám dělat... +pokrčí zlehka výmluvně rameny, že sice právu moc nerozumí, ale sešívat a rovnat zvládne každej blb, tedy i ona. aspoň v to doufá+ Zatím sem si nevšimla, že bychom trpěli. +pousměje se, když přesune pozornost k jeho hrudníku, dlaněmi přejede přes prsní svaly, zavadí o bradavky a prsty promne boky+ Ale zase abys kvůli nám neměl problémy v práci. My to pár dní zvládnem, než se všechno uklidní. +pousměje se měkce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 led 2014 19:42

Jako každé jiné dítě. +uculí se+ to je přece nesmysl. +zavrtí hlavou+ jednak potřebujeme lidi, co budou přebírat případy, a na to musíš mít vzdělání a praxi, a druhak přece nebudeš dělat asistentku. Jestli chceš pracovat, tak ti v tom samozřejmě nebudu bránit, ale najdi si něco, co tě bude naplňovat, kvůli penězům to dělat nemusíš. +pokrčí rameny+ To je dobře. +usměje se a s přimhouřenýma očima si to vychutnává+ Problémy nebudou, už se to trochu rozvolňuje. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 led 2014 19:51

Nejde přeci o peníze, ale o to vám pomoci. +pokrčí zlehka rameny s tichým povzdechem+ Vždyť já vůbec nic neumím. +povzdechne si+ Možná bych nejdřív mohla začít chodit do školy. Něco se naučit. + zamručí zamyšleně+ Dobře. +pousměje se a skloní se k němu, aby ho zlehka políbila na rty, než se opět soustředí na masírování jeho hrudníku, nenápadně se čím dál víc věnujíc jeho bradavkám+ Oliver říkal, že bychom se po novém roce mohli zúčastnit nějaké tančení soutěže, ale nejsem si jistá, jestli je to dobrý nápad. +poznamená mimoděk zamyšleně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 led 2014 22:26

Jak chceš. +pokrčí rameny+ víš, že já tě do toho nutit nebudu, pracovat skutečně nemusíš. Jestli to chceš, tak tě samozřejmě podpořím. +pousměje se+ Jak budeš chtít. +přikývne+ Vážně? +podiví se, ale pozitivně+ Když to říká, tak si zřejmě myslí, že byste to zvládli. +usměje se+ Můžete to alespoň zkusit, třeba by tě to bavilo. ++poznamená a lehce jí vyjede dlaněmi na stehna a jemně je hladí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 led 2014 22:33

Já vím, že nemusím. Jen, připadám si strašně neužitečná, když jsem celý dny doma. +pokrčí zlehka rameny+ Vařila bych nebo uklízela, alespoň, ale to dělá Jeffese a ten mě skoro nikdy nechce k ničemu pustit. +postěžuje si+ Jo. +přikývne vážně+ Mluvil o nějaké amatérské soutěži. Prý pro začátek. Ale i tak... doteď jsem tancovala sama nebo ním. Nikdo jiný tam nebyl. Na takový soutěži budou desítky lidí. Co když to nezvládnu? +povzdechne si tiše a zlehka nenápadně se zavrtí na jeho klíně, zakrouží zlehka zkusmo boky+ Nevím. Váhám. Nejsem si jistá tím, jestli jsem tak dobrá abych mohla na soutěž. +zavrtí nad tím hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro