Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Neferet » 21 pro 2013 22:54

+po hodinách lítání po Darktoru a líčení, česání a oblíkání se konečně spolu s Cairo objeví přede dveřma Victoriina domu připravená na nadcházející oběd+ Tak jsme tady. +usměje se na Cairo+ Jsem zvědavá co budeme mít dobrýho. Nějak jsem se nestačila nasnídat. +zazubí se na ní vesele a zaklepe+

Spoiler: show
Obrázek
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 21 pro 2013 23:03

*Přemístí se spolu s Nef a rozhlíží se kolem. Na šatech i vizáži si dala obzvlášť záležet, chce na Neferetinu sestru a přátele udělat dojem* Já taky ne, *přikývne* Pro všechno to parádění se holka zapomene i najíst, co? *zasměje se, ale trošku nepřirozeně, protože uvnitř je pěkně nervózní*
Spoiler: show
http://www.dianthe.cz/photos/plesove-saty-1965.jpg
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Jeefes » 21 pro 2013 23:14

+v domě už to krásně voní pečenou drůbeží, svařeným vínem a sladkým, ale sotva se objeví u dveří, Jeefes se vynoří z kuchyně, aby jim otevřel+ Dobré poledne dámy, a veselé Vánoce. +popřeje jim se svým typickým anglicky kamenným výrazem, odebere jim kabáty, a pověsí je na věšák+ Následujte mě prosím do obývacího pokoje. +ukloní se jim lehce, a zavede je tam, aby měly kde počkat, než informuje ostatní o jejich příchodu+
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Victoria » 16 led 2014 01:12

Umíš chytat ryby? Já to nikdy nezkoušela. Není to nuda? +zazubí se+ Tak jo, a v létě se budem koupat, a v zimě na něm bruslit, to bude děsná romanťárna. +zasměje se+ Jasně. +přikývne, a přemístí ho nejněžnějc jak dovede+ Páni, furt to tu stojí. +vykulí oči vesele+ Jeefesi? +zavolá opatrně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2014 01:40

Tak chytat ryby umí každej, ne? +pokrčí remany jakože na tom snad nic není+ Nahodíš udici s něčím na konci a čekáš. Nuda no. Proto je bude chytat Jeefes. +usměje se spokojeně+ No... +protáhne zklamaně+ Mohli sme mít kráter. +zalituje hořce+

Ano, madam? +koukne Jeefes ze dveří+ K obědu budou pstruzi na másle, madam. Jsou čerství.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2014 01:48

Ještě že ho máme, co? +zasměje se+ tak kráter si furt můžem vybudovat na zahradě. +navrhne a uculí se+ A v létě v něm můžem chladit piva. +zazubí se a rozhlídne se po hale+ Čau Jeefesi. Šťastnej novej rok.+mávne na něj+ No nekecej. +vykulí oči+ Jeefes je magickej. +pošeptá Byronovi+ A uděláš mi je na mandlích prosím prosím? +zamrká na Jeefese+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2014 01:55

Tý jo! +hvízdne+ To bude piv v kráteru. Taková párty. A v lednici ještě můžeme mít pár lahváčů na ráno. +navrhne+ On není magickej. +nakloní se k Vici aby ho slyšela jenom ona+ On je určitě nějakej tajnej agent nebo tak něco. Ale možná i magickej. A určitě nás šmíruje. +špitne ještě a pak se uculí na Jeefese jako neviňátko+

Jistě, madam. +přikývne Jeefes a odkvapí udělat jejího pstruha na mandlích+

Tak. +koukne na ni Byron+ Jdeme na další průzkum. +vydá se do domu, neohroženě a chrabře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2014 20:56

Budeme mít v kráteru malej pivovar. +přikývne a uculí se na něj+ A v létě tam budem v plavkách ležet jako v bazénu, a kolem budou plavat lahváče. +zazubí se+ Myslíš, že nás sleduje kamerama? +špitne, ale na Jeefese vesele zamává+ Schválně, jestli máme taky první patro. +zazubí se a vyrazí s ním po schodech a přitom mu očumuje zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 led 2014 21:08

To bude krááásný. +zasní se nad tím pivovarem v kráteru+ Bazén piva... +málem na schodech zakopne, jak se zasní+ Já bych ho spíš tipnul na nějaký podkožní implantáty. A on má v mozku vysílačku, co z toho přijímá a zpracovává informace. +opatrně se rozhlídne+ Víme vůbec, že je to člověk?! +podívá se na Vici zděšeně a stane v prvním patře+ Zatím to vypadá v pořádku. Jenom jestli to nebude pověstné ticho před bouří.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 led 2014 22:14

měli bysme si pořídit vířivku. +navrhne+ Takovou tu horkou bublinkovou. Abysme to do toho léta vydrželi. +uculí se+ má čip v předloktí. +vykulí oči+ No já se ho nikdy neptala. budem ho muset říznout. +koukne na něj vážně+ jestli z něj poteče krev nebo olej. +zahýbe obočím+ To jo, až trochu moc ticho. +chytne se ho radši za ruku, kdyby odněkud něco vyskočilo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house