Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 20 led 2014 01:03

No to tedy nevím. +zazubí se+ I když taky jsem přísahal, že nebudu mít nikdy děti, a nakonec jsem to na jedno slevil. +uculí se+ Oni křičí a štěkají, ale doopravdy by to neudělali. +zavrtí hlavou+ Byron je idiot. +zamračí se+ Ale Vicky za zády by to neudělal. +ušklíbne se+ Takže hodláš držet pocity v sobě? +pozvedne obočí+ To není moc moudrý. +zavrtí hlavou přesvědčeně+ Já přece chci vědět co si myslíš. +povzdychne si+ Ne díky, mám čaj. +pozvedne hrneček a upije+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 led 2014 01:23

No vidíš! +zasměje se vesele+ Snad během let slevíš ještě na jedno. +zazubí se na něj+ Jo, asi máš pravdu. +pousměje se nakonec+ Nedržím. O těch důležitých víš. +pousměje se měkce, než se mu rozkročmo posadí na klín a políbí ho+ Nedělej si s tím starosti, lásko. +líbne ho na čelo+ Víš všechno co si myslím, ale je těžké některé myšlenky zformulovat slovy. Ale vše podstatné víš. +pohladí ho jemně po tváři a vstane+ Dobře... já jen kdyby si chtěl změnit strany. +zazubí se na něj vesele a odběhne do kuchyně, kde připraví čokoládu tak jak jí má Van ráda+ Už je půl hodiny pryč? +zajímá se, když se vrátí s hrníčkem s teplou lahodnou tekutinou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 led 2014 21:15

Počkej počkej počkej. +vyděsí se poněkud+ Jak ještě jedno? +tváří se poněkud vytřeštěně+ No dobře. +přikývne, ale moc spokojený s takovou odpovědí teda není+ Tak ji ještě nech, a buď ráda, že je chvilku klid. +zazubí se+ Jak se probudí, bude tu pobíhat, a člověk aby měl neustále oči na stopkách. +povzdychne si dramaticky,ale dělá si tak trochu legraci+ Nebuď spícího draka. +zakoulí vesele očima+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 led 2014 21:29

+vážně po něm koukne a dramaticky si položí ruce na břicho+ No ještě jedno miminko. +oznámí mu naprosto vážně a chvíli ho nechá, než to nevydrží a vesele se rozesměje+ Časem... ne hned. +zavrtí pobaveně hlavou, když vidí jak se tváří+ Já bych jednou chtěla... za dva za tři roky... ne hned teď... a Van by určitě taky chtěla sestřičku nebo bratříčka. +posadí se mu vemlouvavě rozkročmo na kolena a ruce mu přehodí volně přes ramena+ Někdy si o tom promluvíme víc. Ale ne dneska... měli bychom si užít zbytek svátků, dokud je tu s námi Van. +pousměje se a líbne ho na čelo a pak na rty+ No tak dobře... +protáhne a odloží hrnek na stolek a vrátí se k němu na klín+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 led 2014 12:50

+chvilku na ni zírá s rozšířenýma očima a pusou otevřenou do o, ale když se rozesměje, ramena mu poněkud klesnou a chytne se za srdce+ Kristepane, tohle mi nedělej. +zavrtí hlavou slabě+ Počkej... +chytne ji+ Ale já opravdu s dalším dítětem napočítá. +zvážní trochu+ Nechtěl jsem žádné, ale mám určitě povinnosti a závazky, a Van jsem si zamiloval, ale považuju to tím za splněné. +zavrtí hlavou a taky hrnek odloží+ Takhle i to stačí. +pousměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 led 2014 20:17

+tiše se zasměje+ Promiň, už to neudělám. +koukne na něj na oko kajícně, ale v očích jí vesele jiskří+ Hmn? +zastaví se a koukne na něj, co se děje+ Ah... +vypadne z ní inteligentně, když nad tím zamyšleně krčí čelo+ ...dobře. +vezme to nakonec vážně, ale těžko říct co si o tom ve skutečnosti myslí, sklouzne vedle něj na gauč a jen jednu si nechá nohu přehozenou přes jeho+ Už je půl hodiny pryč? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 led 2014 21:07

+chvilku na ni kouká, a nějak se mu to celý nezdá, ale pak tedy přikývne+ Dobře. No... myslím že ano. +uculí se, koukne na hodinky, a usoudí, že je to tak akorát, dopije zbytek čaje a prázný hrnek postaví na stůl, a zvedne se, zkontroluje jestli někde nenechal ležet alkohol, načež zamíří do pokojíčku, a jme se malou probudit+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 led 2014 21:38

Super. +pousměje se a vyskočí na nohy, vezme hrneček s čokoládou a vydá se za Chrisem+ Sluníčko, vstáváme. +zazubí se na ní vesele a posadí se k ní na kraj postele+ Čeká nás koulovačka a sněhulák. +předestírá jí vesele+ A mám pro tebe čokoládu. Dáš si? +zajímá se rozverně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 led 2014 22:03

vstávat a cvičit. +zazubí se na malou, a trošičku ji polechtá na břiše, Van se zamele a zamžourá, chvilku předstírá že tam není, ale pak se teda vyhrabe a posadí na posteli, vlasy má všude a tváří se jak vyvoraná myš+ No jo, vstáváme. +uculí se na ni Chris, a odhrne z ní peřinu, aby mohla vyskočit, počká až se dojde vyčůrat a zatím jí najde něco na sebe, a když se vrátí, začne ji oblíkat, což trvá trochu dýl než obvykle, protože u toho ucucává čokoládu, a vykládá o tom, co se jí zdálo+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 led 2014 22:36

+tiše se zasměje, když vidí jak se Van tváří a raději jí pod nos strčí čokoládu a pak jí ji vezme, když běží na toaletu. a pak ty dva jen sleduje a poslouchá to dětské žvatlání+ Co kdyby se k nám přidal Warlow? +zajímá se+ Všimla jsem si, že se mu sníh dost líbí. +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro