od Victoria » 27 led 2014 00:07
+spí ksichtem v polštáři jak dřevo, a když se vrátí do pokoje, probudí ji klapnutí dveří, tak sebou jen zamele a zamrmlá, že ještě pět minut, ale pak ji praští do nosu vůně palačinek, což ji poněkud probere, tak se přelachtaní na záda a zamžourá na něj+ Ahoj. +uculí se+ Jééé, tys mi udělala snídani? +zazubí se nadšeně, a je fakt potěšená, zvedne se na lokty a natáhne se k němu, aby mu dala vděčnou pusu, když na ni z košíku vyrazí dárek, což ji teda poněkud oněmí. vykulí oči, zazírá na tygře, na něj, na tygře, na něj, a to už jí ten mrňous vleze na klín, tak ho automaticky chytne a začne drbat za ušima, a furt na to tak nevěřícně civí+ Ty si mi koupil tygra. +vypadne z ní potom, a koukne na něj, jako aby se ujistila, že to není fejk, a koutky se jí začnou roztahovat do širokánskýho úsměvu+ Ty si mi koupil tygra! +zazubí se vesele, oči jí jen svítěj, a zaboří tygříkovi nos a tváře do kožíšku, trochu ho muchlá a děsně se culí, a má pocit, že jí z toho božího pocitu praskne hrudník+ Ty si mi koupil tygra. +řekne to ještě jednou, pořád napůl nevěřícně, a zvedne k němu totálně rozzářenej obličej+ Já tě miluju. +zazubí se, a tygřík chudák skončí stranou, když se vrhne po něm, stáhne si ho k sobě, a pevně ho obejme a pořádně políbí+ Já tě tak děsně miluju. +uculí se, když se od něj odlepí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.