Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 00:07

+spí ksichtem v polštáři jak dřevo, a když se vrátí do pokoje, probudí ji klapnutí dveří, tak sebou jen zamele a zamrmlá, že ještě pět minut, ale pak ji praští do nosu vůně palačinek, což ji poněkud probere, tak se přelachtaní na záda a zamžourá na něj+ Ahoj. +uculí se+ Jééé, tys mi udělala snídani? +zazubí se nadšeně, a je fakt potěšená, zvedne se na lokty a natáhne se k němu, aby mu dala vděčnou pusu, když na ni z košíku vyrazí dárek, což ji teda poněkud oněmí. vykulí oči, zazírá na tygře, na něj, na tygře, na něj, a to už jí ten mrňous vleze na klín, tak ho automaticky chytne a začne drbat za ušima, a furt na to tak nevěřícně civí+ Ty si mi koupil tygra. +vypadne z ní potom, a koukne na něj, jako aby se ujistila, že to není fejk, a koutky se jí začnou roztahovat do širokánskýho úsměvu+ Ty si mi koupil tygra! +zazubí se vesele, oči jí jen svítěj, a zaboří tygříkovi nos a tváře do kožíšku, trochu ho muchlá a děsně se culí, a má pocit, že jí z toho božího pocitu praskne hrudník+ Ty si mi koupil tygra. +řekne to ještě jednou, pořád napůl nevěřícně, a zvedne k němu totálně rozzářenej obličej+ Já tě miluju. +zazubí se, a tygřík chudák skončí stranou, když se vrhne po něm, stáhne si ho k sobě, a pevně ho obejme a pořádně políbí+ Já tě tak děsně miluju. +uculí se, když se od něj odlepí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 00:10

ugh. +udělá, když ho tak zmáčkne, ale taky se culí+ Jak tobě, nám. +opraví ji+ A spíš jsem ho vysomroval. +pohladí tygra+ Umřela mu máma, tak se o něj musí někdo starat. Takže se o něj budem muset starat. +objasní jí+ A abys věděla tak proto, že máme výročí! +vykulí na ni oči, hrdej, že si vzpomněl+ No tak dobře, tak výročí sme měli před šestnácti dnama, ale propašovat sem tygra zabere dost času. +uculí se, obejme ji a políbí+ Já tě taky miluju, abys věděla. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 00:48

Já jsem dycky chtěla tygra, a vůbec. +zazubí se na něj a má děsnou radost+ Máme výročí... já vim. +zakýve rychle hlavou+ Na to bych nezapomněla. +lže vesele+ Tobě umřela máma? +dlapne tygře, a posadí si ho do klína+ Myslíš, že bych mohla bejt tvoje máma já? Co? +zeptá se ho, a podlachmá ho za ušima,aby k ní zvedlo hlavu, a nechá si olíznout ruku+ Já myslím, že se mu asi líbím. +zazubí se na Byrona šťastně, opře se o něj zádama, a tygře si nechá lozit po břiše, a nemůže ho přestat hladit a drbat, nebo z něj spustit oči, Byronovi vtiskne pusu na čelist, a tygříka podrbe na břiše, a je z toho celá pryč+ Má nějaký jméno? +zajímá se+ a umí jíst normálně, nebo musí pít z lahve?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 00:56

+přitiskne se k Vici zezadu, aby se mu mohla opřít o hrudník a položí si hlavu na její rameno a kouká na tygra+ Můžeš ho pojmenovat, jak budeš chtít. +usměje se a hladí tygra po kožíšku+ A ještě tak tři tejdny, měsíc by měl jíst mlíko. +usměje se a dá jí taky pusu+ No jasně, že se mu líbíš, ty se líbíš každýmu, kočko. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 01:10

To je boží. +zazubí se nadšeně+ No... já nevim, to je velká zodpovědnost, pojmenovat někoho na celej život. +podrbe se ve vlasech zamyšleně+ Třeba Kurt Cobain. +zazubí se, a zavolá na Jeefese, aby ho vyslala nakoupit lahve na mlíko se savičkou, a pelíšek a všechno potřebný, ale Jeefes je jako obvykle krok před nima a už rovnou nese ohřátý mlíko ve flašce, takže mu jako obvykle přidá k platu, uloží si tygře na břiše a nabídne mu tu sací část, nechá ho to očmuchat a oslintnout, a když se přisaje, má děsnou radost, div si neposkočí+ On ode mně chce pít. +zazubí se na Byrona+ Byrone to je tak boží. Děkuju. +uculí se na něj děsně šťastně, a zas kouká na tygřátko, jak spokojeně pije+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 01:13

+culí se na ni a na tygře a na ni, tak se zvedne, sedne si do křesla a zapálí si dýmku+ No a já si už jenom pořídím bačkory a domino. +usměje se+ Ty seš úplná kočičí máma. +sleduje je+ Kobain je dobrý. Má to zvuk. +přikývne+ Nebo bysme mu mohli vymyslet nějaký jeho jméno, který by proslavil on sám. Náš syn. +nadme hruď+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 01:24

On je úplně děsně maličkej. +zazubí se+ Je to kluk, že jo? +koukne mu nenápadně mezi nohy+ K tobě se ještě dostanu. +zaksichtí se na Byrona vesele+ Myslíš? +uculí se+ Budem se o něj starat, to bude boží. +usmívá se a kouká, jak tygře pije, dokud to nevypije všechno a nestočí se u ní do klubíčka+ No, nějaký děsně originální. +přikývne, a hladí tygříka, kterýmu se zavíraj oči, po kožichu, a potichu mu vypráví, že teďka budou jako jeho rodiče, a že si ho nechaj, a budou ho hlídat a krmit, a budou ho mít rádi, a že se budou mít dobře+ Třeba Karel. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 01:29

Jo jo, je to kluk. +přikývne spokojeně a otcovsky+ Jak ke mě? +zamrká poněkud poplašeně+ Já jsem hrdej otec. +zazubí se a sleduje ji, jak tam tomu tygříkovi vypráví+ No. +přikývne+ Nebo Franta. +zasměje se+ Ale aby nám za to pak ještě nenadával, že se mu ostatní tygři smějou, že sme mu dali tak děsný jméno. +napadne ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 01:57

Jaký ostatní tygři? +vykulí vyděšeně oči+ To jako že dostanu tygra k výročí každej rok? +zazubí se+ Co budeš dělat, až budem mít opravdový dítě? +uculí se,a hladí tygříka, kterýmu se klíží oči, zeširoka zívne, a za chvilku jí za intenzivního hlazení usne na klíně+ Něco vymyslíme. +ujistí ho+ Když já jsem nad klučičíma jménama nikdy nepřemejšlela, počítala sem, že jestli budem mít někdy kluka, bude se jmenovat po tobě. +usměje se+ Nebo Robin. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 02:13

No přece ty, se kterejma bude chodit do školy. +osvětlí jí, jako by to byla ta nejjasnější věc na světě+ Tak to fakt nevim, kočko. +pokrčí rameny+ Asi budu stejně hrdej otec. +pousměje se+ Robin jo? +koukne na ni+ To jako aby dělal Batmanovi poskoka? +nakrčí trochu nos+ To bych fakt nerad.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house