Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 23 led 2014 00:01

+trochu spolu bojujou, jak se Van úplně do toho oblíkání nechce, a furt má co říct, a když jí češe vlásky, tak se trochu ksichtí, protože to tahá, ale nechá si je zaplést do copu a nandat sponky s beruškama, a mezitím pije tu čokoládu+ No, tak jo. Volou neznám. +zamračí se, a na jméně který je pro ni nový škobrtne, a s výrazem trpícího si nechá nevléct oteplováky a rukavičky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 led 2014 00:09

+na chvíli se vytratí, aby se oblékla ven do zimy a nelítala po zahradě jen v šatech a vesele se rozesměje, když vidí jak se Van tváří na všechno to oblékání+ Ty neznáš Warlowa? +vykulí oči a nevěřícně na ně koukne+ Tak to musíme hned napravit. Bude se ti určitě líbit. Je to můj nejlepší přítel. +usměje se na ní a vezme jí za ruku, když jí Chris pořádně oblékne+ A co ty? Ty půjdeš ven jen v košili?+zazubí se na něj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 led 2014 23:01

+probudí se v den, kdy mají nástup na víkendový silvestrovský pobyt v thajsku, kufry mají už sbalené, a v hotelu je čekají, tak se obléknou jen do něčeho lehkého, aby se tam neusmažili, a ještě posbírají příruční zavazadla, aby něco nenechali doma+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 led 2014 23:17

+ráno vyletí z postele jak střelná a než se Chris stačí rozkoukat už se vrací z koupelny v letních šatech, na hlavě slamák, spíš než aby to myslela vážně tak šaškuje aby předvedla jak moc se těší+ Dobré ráno. +popřeje mu vesele, když kolem něj proletí aniž by zapomněla se zastavit a políbit ho, další hodinu pak pobíhá po bytě a kontroluje jestli mají všechno+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 led 2014 23:50

+klidí se z cesty, aby ho nepřejela jak tornádo+ Dobré ráno. +musí se zazubit, a vezme si něco z rychlý snídaně, co jim tam Jeefes nachystal jen tak do ruky na cestu, zjistí jestli mají doklady, včetně těch nových co pro ni nechali udělat, zastrčí si do kapsy telefon, a je připravený na cestu, tak se usadí do křesla, a čeká na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 led 2014 23:56

+po všem tom lítání se nakonec vynoří z ložnice, kam si zaběhla ještě pro šál, který si přehodila přes rameno. zastaví se mezi dveřma, kde mu hezky zapozuje+ Tak můžeme vyrazit? +zajímá se se širokým úsměvem, když k němu pomalu vyrazí, snažíc se krotit svoje nadšení na únosnou společenskou mez+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 led 2014 22:44

já jsem připraven. +zasměje se, vstane, a posbírá všechny ty tašky, málem se složí, ale dělá machra, a ani nepípne, tašku s doklady si přehodí přes rameno, chytne ji za ruku, a přemístí je do hotelového komplexu+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 21 kvě 2014 18:56

+ráno si nechá od Jeefese donést snídani a kafe, a než to vychladne k pitelnosti, začte se do novin. Jak dojde na stranu tři, obočí mu vyletí do vlasů a málem mu upadne houska+ No to si dělají srandu. +zavrčí, vztekle odloží hrneček a vyrázuje ze dveří+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 06 čer 2014 09:27

+vrátí se zpátky a táhne poněkud rozespalou sestru za křídlo+
Co jé ježiši, víš kolik je hodin? Doufám, že aspoň hoří. +prská Vicky, upadne na gauč, a hodlá pokračovat ve spánku+
No, dost možná. +zamumlá Chris a šoupne jí na břicho noviny, přeložený na příslušný stránce, kde se obzvlášť vyjímá barevná titulka. Vicky si nevrle promne oči, škaredě se na něj podívá, ale pak si noviny vezme, a natočí je na světlo, načež jí málem vypadnout voči+
Co to má sakra znamenat, a jaktože se to sakra domákly noviny. +zeptá se jí obviňujícně+
A já za to snad můžu? +zvedne na něj poněkud sarkasticky obočí+ Můžu tě ujistit, že já jsem fakticky ta poslední, která by chtěla na sebe upozorňovat novináře. +zamračí se+ No, tak já jdu asi vypadnout, než dorazí hydra. +zašklebí se na něj+
Počkej. +zavrtí hlavou, a sedne si na gauč vedle, div jí nepřisedne nohy+ s tím musíme něco udělat. +koukne na ni rozhodně+
Ale néé, já nechci nic dělat, chci zpátky do svý vyhřátý postele. +zaskuhrá poněkud+
Ale jo. Vyzvednu tě večer. +informuje ji, a civí do těch novin+
Hmm. +zabručí akorát, pač už zase spí+
A nechrápej mi tady. +šťouchne ji do boku+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 20 zář 2015 21:44

+pyšně si vystaví zarámované fotky jak vede Vanessku poprvé do školy, teda spíš to vypadá jako taška na nožičkách, ale zato se natěšeně uculuje. další dny pak tráví horečnatým vystřihováním písmenek a obalováním a nadepisováním sešitů; ale dělá to rád, a těší ho, že s ní může trávit čas+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro