Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 28 led 2014 01:08

To bych tě už nemohla líbat. +zazubí se pobaveně+ A to by mi teda popravdě celkem dost chybělo. +usměje se, a hned to udělá, tiše mu zavzdychá do rtů, a trochu se mu na klíně zakroutí, aby z toho něco měl. tričko mu taky stáhne, a přitiskne se holým tělem k jeho teplý kůži, pousměje se mu do rtů, a zlehka mu krouží prsty a dlanemi po ramenou, po hrudníku, palcem zavadí o bradavku, a oči jí svítěj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2014 01:32

Uh-ugh. +odpoví jí velmi komplexně, když se mu tak zavrtí na klíně. Usmívá se a přivírá oči, jak si nechá svlíknout to triko a jeho ruce se taky rozběhnou po její kůži. Hladí ji po těle, sevře v dlani její prsa a špičkou jazyka krátce polaská jednu bradavku, zatímco druhou hladí palcem. Pak rty sklouzne po kůži víš a nezapomene se zastavit u každýho místka, který ji jen trochu vzrušuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2014 02:12

+musí se pro sebe usmát a pohladit ho, klouže mu prsty po kůži, a vychutnává si jeho tělo dotekem. když hladí a laská on ji, tak se mu na klíně trochu zakloní, aby měl lepší přístup, a tiše zavzdychá, vrátí se zpátky k jeho rtům a políbí ho, jemně, ale s naléhavostí, která prozrazuje vzrušení, co se jí honí pod kůží, prohrábne mu prstama vlasy, a otře se klínem o jeho klín, aby probrala k životu jeho mužství+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2014 02:39

+když ji tak naléhavou cítí, tak se neudrží a potichu zavzdychá a taky se jí otře o klín, s teď už jasně viditelnou boulí v kalhotách, která se pořád zvětšuje. Byron se pod ní trochu zavrtí, aby na ni nebyl tak namáčklej, ale má to poněkud opačnej efekt. Tak si nachvíli schová hlavu mezi její prsa a olíbává je a hladí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2014 03:05

Potřebuju tě. +pošeptá mu potichu do kůže, pohladí ho, a sklouzne mu rukou po břiše k teplákům, pohladí ho přes látku, a pak vklouzne pod ně, stiskne mu bok, a prsty sjede do jeho klína, sevře v dlani jeho erekci, a polaská ho, začne ho pomalu zpracovávat, palcem zakrouží po špičce, a nepřestává se k němu tisknout a olíbávat mu rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2014 03:09

Máš mě. +zašeptá jí na oplátku+ Vždycky mě máš. +otře si tvář o její a pohladí ji rty o kůži. Trochu si ji na klíně poposune, aby se taky dostal rukou do jejích kalhotek, což hned udělá. I když trochu ztrácí nit myšlenek, když cítí její ruku ve svém klíně. Ale pohladí ji přes závojíčky a najde klitoris a začne ho jemně mnout, sem tam pohladí celý její klín a zase se vrátí zpátky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2014 03:29

Mám tě. +zopakuje po něm+ Já vím. +usměje se mu do rtů, a když jí vklouzne do kalhotek, zalapá po dechu a políbí ho, ruka kterou ho laská se na chvilku zastaví, než se jí povede posbírat si znova myšlenky, začne ho znovu hladit, a olíbává mu krk dokud už to nemůže vydržet, nadzvedne se na něm a vyloví jeho erekci z tepláků, odsune si kalhotky na stranu, a pomalu na něj nasedne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2014 03:32

+s takovým trošku nevěřícným výrazem sleduje co dělá, pak se pousměje a zakloní hlavu+ Jéžišmarja. +vydechne potichu+ Tohle je jako kdybych byl zas puberťák a splnily se mi všechny ty nemravný sny. +zašetá a usměje se na ni, položí jí ruce na boky, ale jinak ji nechá, aby si dělala co sama chce a jen sem tam pohne pánví, protože to nemůže vydržet+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2014 03:37

Tobě se zdaj nemravný sny? +zazubí se+ To mi někdy musíš vyprávět. +uculí se na něj potichu, políbí ho na krk, když tak zakloní hlavu, a začne se na něm pomalu pohybovat, jen tak zlehka krouží boky, hladí ho po ramenou a jednou rukou sklouzne dolu po jeho paži, chytne ho za ruku, a stiskne mu dlaň, ale moc dlouho to takhle nevydrží, vzrušení ji pomalu pohlcuje, a její boky se zrychlujou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2014 03:56

To by tě asi nebavilo. Je to samej pubertální blábol o Kaye Scodelario. +mávne nějak neurčitě rukou a jme se ji hladit po těle. Hrudník se mu rychle zvedá, rty má pevně semknutý a pánví se houpe spolu s ní do pořád zrychlujícího se rytmu. Nahne se k ní a krátce ji políbí na rty+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house