Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 28 led 2014 22:43

No jestli je po tobě, tak teda nevim. +zaculí se na něj, vezme tygře zpátky na postel, a přiváže si na kus provázku, nějakej kus zmuchlanejch novin, a hraje si s ním, máchá mu s tím před čumákem a culí se, jak po tom chňape a cení zubiska, nechá po sobě šplhat, a vůbec se s ním zabaví, dokud teda do dveří nevleze kocour, a kouká na to vyloženě zrazeně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 led 2014 22:52

Ha ha ha. +zašklebí se na ni+ Moc vtipný. +vyplázne jazyk a taky si hraje s tygrákem a zadělává mu oči, aby nic neviděl, prořež mu tu ruku tygr sundává packou a Byron se může uchechtat, když si všimne kocoura ve dveřích zarazí se+ Pořídili sme ti kamaráda. +objasní mu hnedka+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 led 2014 23:53

No tak se nečuř. +zazubí se+ Neměli jsme mu to říct předem? koukne na něj tázavě, a přiláká číču taky k nim do postele, a trochu ji podlachmí, aby nežárlila+ Co, myslíš, že budete kamarádi? +uculí se, a nechá je se očmuchat, ale dává pozor, kdyby chtěl kocour na tygře bejt zlej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2014 00:01

No, možná sem ho na to měl nějak něžně připravit, ale nějak jsem na to zapomněl. +zatváří se omluvně a pokrčí rameny, natáhne se do postele líně na střídačku hladí kočku a tygře a zapálí si a jen se tak trochu spokojeně usmívá+ Já jsem fakt rád, že seš šťastná. +usměje se na Vici+ Seš, že jo? +zeptá se jí ještě pro jistotu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 led 2014 00:53

To nevadí, on se s tím smíří. +uculí se, a směje se, jak se navzájem očmuchávaj, a jak se tygře pokouší vyšplhat Byronovi na bok, hladí je za ušima a na bříškách a usmívá se, a když se zeptá, zvedne k němu rozsvícený oči a nakloní se blíž, chudáky šelmy trochu přimáčkne k matraci, a dá mu pořádnou pusu+ Já sem nejšťastnější holka na světě. +osvětlí mu to s úsměvem, potáhne si od něj z cigára, a zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2014 00:58

+ňuchňá to tygře a taky sleduje, jak se po něm pokouší šplhat i když má pak trochu podrápanej bok. Vici pohladí po tváři+ To jsem děsně rád. Páč jsem hrdě splnil úkol. +zazubí se na ni, dá jí velkou pusu a pak z pod nich vysvobodí ty kočky+ Půjdeme se s nima projít? Koupil jsem mu i vodítko. Možná by nebylo marný ho na ně naučit.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 led 2014 01:39

+pohladí ho po boku a dá mu na ty škrábance pusu+ Ty jsi cvok,já sem přece šťastná furt, +uculí se vesele+ No ten bude na ten sníh teda koukat. +zasměje se, ale vstane teda, a oblíkne se do zimy, tygříkovi nasadí obojek, i když ten teda netuší která bije, a furt by si ho packou sundaval, dá mu očuchat vodítko, a vysvětlí mu, že tohle znamená, že se půjde ven, i když to velkou vejšku asi nemá. pak ho drapsne do náruče, a jdou spolu dolů, kocoura podpaží v druhý ruce, a oba je postaví na verandě na první schod. kocour na ni koukne tak pohrdavě, jako že to teda fakt ne-e, a bleskově se vrátí zpátky do domu a do tepla, chudák tygře je z toho trochu vykulený, pokusí se očuchat sníh, a trocha mu vleze do nosu, takže mocně kejchne, a kecne si z toho na zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2014 01:44

+Byron jim zatím vezme kabáty. Vici přehodí ten její přes ramena, aby nezmrzla a svůj si oblíkne+ Á cocain. +zazubí se na Vici, když tak vidí to kýchající tygře+ Na to si musíš zvyknout hochhu. +uplácá malou sněhovou kouoli a hodí to po něm, jen tak z lehka. Tygr se ji pokusí chytit, a pohřbít ve sněhu a sežrat zároveň+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 led 2014 02:10

+usměje se na něj, a dá mu vděčnou pusu, když jí dá kabát, a jen tak trošku po něm pokukuje, jak mu to sluší, ale pak ji dostane tygře, který se vrhne po kouli, a rozesměje se+ Ty seš ťuntě, prcku. +zazubí se na něj dobrosrdečně, a dívá se, jak tygr rychle pochopil, že sníh není nebezpečnej, a rozhodl se ho prozkoumat, sleze ze schodů, no spíš spadne, a záhy zjistí, že se po bílý hmotě nedá chodit, a zapadne do závěje že mu koukaj jen uši+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2014 02:14

+a Byron se začne smát jako pako+ Budem si na něj muset dát vlaječku, jinak ho nenajdem v tom sněhu. +směje se a vytáhne tygře ven a trochu ten sníh kolem ušlape, aby se v něm tak neztrácel a honí se s ním ve sněhu a taky ho do něj zahrabe, aby se mohl vyhrabat, sám už má mokrý kalhoty+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house