Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Barman » 27 led 2014 00:16

No jasně. +zasměje se+ Když chceš, tak klidně do gauče. +zašklebí se na ni vesele+ Ale já bych tě zas odestlal, až bys začala vydávat nějaký zvuky. +slíbí jí+ No.... +kousne se do rtu+ Já bydlím tady. Já se tu musím starat o lidi. Protože mi božka sebrala křídla a ještě mi nenarostly nový, teda ne úplně. +ukáže si dozadu, kde má pod trikem úplně malý křídla+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 27 led 2014 17:58

třeba takový chrčívý jak bych se dusila +zašklebí se+ .... a proč vám ten gauč tak chrčí? áále, zastýlám do něho zákazníky... +směje se+
ajo vlastně.. tak uka! +počká až si vyhrne triko a okukuje mu křidýlka+ jééé ty sou malinký, roztomilý! a za jak dlouho to doroste abys mohl lítat?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 31 led 2014 18:56

+vesele se na ni zašklebí a zašmrdlá křídlama ve vzduchu z čehož vznikne takovej menší průvan+ No, tak třista let, plus mínus, znáš to. +natáhne si zas triko+ Když je teda zrovna nevyměníš za pakl cigár a sirky, že jo. +zazubí se na ni, no úplně jako andílek+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 01 úno 2014 11:31

třista?! ale to se toho ani nedožiju abych to viděla! achjo! +postěžuje si jak je to nefér+ nojooo měnit to za takový blbosti, to seš celej ty +zašklebí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 01 úno 2014 14:19

No, tak jestli pudeš do nebe, tak se tam potkáme. +usměje se na ni povzbudivě+ Teda... +poškrábe se v dredech+ Možná, jestli tam pudu já. +usměje se pak zas, že ho to netrápí+ Jaký blbosti? Jaký blbosti, to jsou náhodou děsně důležitý věci, abys věděla. +koukne na ni, aby jako věděla+ A za co bys takový křídla vyměnila ty? Hm?
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 01 úno 2014 17:16

cha, do nebe +zašklebí se+ no to jsem zvědavá jestli se tam potkáme.. za těch.. třistalet. Se tam za tebe třeba přimluvím!
mmmmm to je ale záludná otázka +zamyslí se+ asi bych je vyměnit nechtěla...když to pak tak dlouho trvá než máš nový. Leda by mě už děsně nudily
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 01 úno 2014 18:16

Fakt? +vykulí na ni oči a je z toho fakt nadšenej+ Tak to by bylo super! To bych se tam zas někdy moh kouknout! +zasměje se vesele+
Za nic jo? No tak takhle silnou vůli bych chtěl teda mít. +pokývá vážně hlavou+ Máš můj obdiv. +přikývne a naleje jí ještě panáka+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 01 úno 2014 20:45

nojo, jenom abych si na to pak vzpoměla až se tam staráá doplazím... hele jak to tam pak bude, omládnu tam zas? Co bych v nebi dělala stará vrásčitá s artroozou, žejo...
no.. +kopne do sebe panáka+ jako.. kdybych je fakt měla dlouho.. a někdo předemě dal nějakou super čokobonboniéru.. tak.. bych asi hodně váhala.+přizná+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 02 úno 2014 18:47

Tak já ti to ještě připomenu. +mrkne na ni, jako že se v tomhle ohledu nemá čeho bát+ No jasně, že tam omládneš. +přikývne+ Co bysme tam s tebou dělali, jako se satrou bezzubou.... stařenkou. +zazubí se na ni+ Budeš si moct vybrat, jak tam chceš vypadat stará. No... +přikývne+ Tak to je samozřejmý. I když já bych dal přednost spíš likérovem bonbonům. +usměje se+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2014 18:36

mmm tak to je dobrý vědět! mohlo by mi tam být taaak.. osmnáct! +uculuje se+ likérový bonboony.. +naprázdno polkne a radši si dá na to panáka+ ty sou boží.. achjo.. to je ale hrozná závislost toto +zakroutí nad sebou hlavou+ měla bych s tím něco dělat
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern