Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 03 úno 2014 20:29

+elfice na ni mrkne a upije z měchu+ Moc zajímavej. +přimhouří oči jako kočka co slízla smetanu+ Na východ? Co tam? +podiví se, ale nekouká na ni nějak podezřívavě, spíš je ráda, že si může pobavit s někým, komu nešéfuje+ Bezpečný... hemží se to tu skřetama. Na východ spoustu mil nic není, neschováš se tam. Odkud jedeš? +zajímá se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 úno 2014 23:09

(já si ty světový strany budu pořád a pořád plíst! :D)

+zarazí se+ Z východu. +ukáže+ Na západ. Do Eglarestu, a pak asi na sever. Vyprávím příběhy. +pokrčí rameny+ A divim se, že jsem se ještě neztratila, když si pletu východ a západ. +ušklíbne se+ Skřeti si jednoho nevšimnou. +zasměje se beztarostně+ A jak se schováváte vy?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 úno 2014 00:15

Hm. +přimhouří oči, když se v tom tak motá, ale nechá to bejt, protože jí nepřipadá moc nebezpečná+ Příběhy? Tak mi nějakej pověz. Potřebuju se nějak zabavit, než se tady pan Rychlý prsty probudí. +uculí se, a rozvalí se pohodlnějc+ My se neschováváme. +pokrčí rameny+ Je nás dost na to, aby nás menší tlupy nenapadaly, a těm větším se prostě vyhneme. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 úno 2014 00:28

+zarazí se a rychle si je přepočítá a pak zas hned jakoby nic+ Ty příběhy... +zavrtí hlavou+ Nejsou zadarmo. Jestli chceš příběh, musíš zaplatit. +posadí se pohodlnějc+ Já nemám žádný slabý zboží. To jsou příběhy, co v sobě mají moc. +osvětlí jí to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 úno 2014 00:50

Jakou moc? +koukne na ni zaujatě, a mimoděk se nakloní blíž, aby ji ve světle ohně líp viděla+ A... jaká je cena? +opře se zase zpátky a kouká na ni jakože jí je to vlastně úúúúplně fuk, a nezajímá se, ale ve skrytu duše je děsně zvědavá, takže si ani nevšimne , že Lamora pomalu přichází k sobě, a přes bolestnou mlhu si začíná uvědomovat sám sebe+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 úno 2014 01:04

No... +zamyslí se a koukne si na nehty, jakože jen tak žvaní+ Jsou tu věci co nestojí za moc... A pak jsou tu věci co stojí... opravdu hodně. +koukne na ni a olízne si rty+ Jsou to příběhy tak staré, že v sobě nesou proroctví o budoucnosti jednoho každého na světě a celého světa. +tak se na ni zadívá jako by ji odhadovala+ Tak co? Máš na to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 úno 2014 16:48

Hm. +koukne na ni elfka svrchu, a tváří se vrcholně nezaujatě, jakože takový věci slýchá obden+ A co chceš za takový příběh? +zeptá se jakože jen tak nezávazně+ Mám zlato. nebo zbraně, nějakou bys určitě využila. Můžeme tě vzít s sebou kam budeš chtít, pod naší ochranou. Nebo chceš šperky? +přejede si mimodek po krku+ Ale běda ti, jestli to nebude stát za to. +přimhouří oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 úno 2014 20:30

+docela nezaujatě sleduje ten její výčet, u zbraní se na chvilku zymslí a vypadá, že to zvažuje, ale nakonec to zavrhne a pousměje se+ Mě vyhrožovat nemusíš. Vás je dvacet a já jsem sama. Vím, jak si stojím. +podotkne+ Cena je jenom jedna. Život, krev a dech. +oznámí jí+ Nemusí být tvoje. +dodá ještě jako by nic+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 úno 2014 01:43

Jenom se ujišťuju, že si to dovedeš spočítat. +usměje se takovým nepříjemně hadím způsobem+ Chceš něčí život? +zamračí se, a trochu se v sedě napřímí+ Nepřichází v úvahu. +zavrtí hlavou, a je vidět, že se jí to nelíbí+ Nenechám se kvůli tomu zabít, a nedám ti ani nikoho ze svých mužů. +odfrkne si+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 úno 2014 02:16

+jen ji tak laxne poslouchá a nakonec pokrci rameny+ Tak ne. Je to na tobě. +zvedne mechaniky vina ke rtum a modlí se aby se Lamora pohnul nebo něco udělal aby věděla že je zivej+ Doufám že nebude pršet. +prohodíte jen tak aby řeč nestála+ Nechtěla bych zmoknout.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí