Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 11 úno 2014 11:46

+začmuchá, co se to tam pálí, a honem zkontroluje, kam v tom víru vášně zahodili oblečení. naštěstí zjistí, že oheň minuli, i když zrovna jeho košile teda dost natěsno hned vedle, tak ji odstrčí nohou+ teda to mě přišlo draho. +zazubí se, ale půlku chleba s rozteklým sýrem nahoře jí ulomí, už je to příjemně vychladlý, takže se sýr táhne, ale není vařící, a je to moc dobrý, teda alespoň soudě podle toho jak to do sebe láme+ Měli bysme popojet, jinak nebudem ve městě ani na zítřejší noc. +pousměje se, ale válí se v trávě a k ničemu se moc nemá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2014 13:09

Ale jo, popojedem. +usměje se na ně a zakousne se do chleba, spořádá ho a nahne se k němu a pošeptá mu do ucha+ Představ si to... budeme se milovat v posteli. +uculí se na něj a prstama mu přeběhne po hrudi a pohladí ho po klíční kosti. Pak se posadí a začne sbírat kousky svýho oblečení a natahovat si je. Uhasí oheň a uklidí tam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 úno 2014 18:36

+poněkud zamrká, protože si to začne představovat, a vypadá to, že si bude muset hodit nohu přes nohu. chytne jí ruku a vtiskne pusu na konečky prstů, a zazubí se na ni+ Jo, to bude změna. +zasměje se, a ještě se chvilku válí opřenej na loktech, šmíruje ji jak se oblíká a pak se teda obleče sám a pomůže jí zahrabat zbytky ohniště, aby tam něco nechytlo od popela, a aby je případný pronásledovatelé nenašli tak lehce+ Máš všechno? +usměje se na ni, přiváže si vak k sedlu a vyhoupne se na koně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2014 19:19

Myslím, že jo. +přikývne s úsměvem a ještě popojede k němu, nakloní se a dá mu pořádnou pusu, než se zase rozjedou plání směrem severo východ k městu a za mina už pomalu začne zapadat slunce, ale cesta je jasná a přehledná, všude kolem je klid a ptáci zpívaj v kdejakým křoví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 úno 2014 20:43

+usměje se a nakloní se k ní taky, pusu jí pořádně oplatí, a vyjede za ní, chvilku jedou jen tak a chvilku rychle, ale koně nijak neštvou, okolo je to hezký, tak se rozhlíží a trochu usmívá, a i když se začne stmívat tak ještě nezastavuje, protože je vidět furt dobře a s tím jak velikej je měsíc by se klidně většinu noci dalo pohodlně jet, kdyby chtěli, chvilku jedou vedle sebe, a když je cesta moc úzká, zařadí se Locke dozadu a kouká na její siluetu na koni a přijde mu to děsně sexy+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2014 22:03

+jedou lesem, pak podél nějaký říčky až vyjedou z lesa a na jeho okraji se Wenai otočí k Lockemu+ Tady bysme to mohli zapíchnout, co říkáš? Můžeme se tu schovat a dřeva tu bude taky dost. +koukne na pláně před nima, pak se na něj usměje a seskočí z koně a pomůže mu dolů, když je raněnej, aby byl v pořádku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 úno 2014 00:17

Jo, to vypadá docela ukrytě. +usměje se na ni, když se zastaví, a trochu se ksichtí, jak mu pomáhá z koně+ Já nejsem holka. +zabrblá, a přiváže toho svýho kousek dál ke stromu, dá jim obma napít, a odváže svoje věci+ Zapáliš oheň? +usměje se na ni, a posbírá jí zatím kupičku klacíku a suchýho dřeva+ Podle mapy bysme měli bejt ve městě zítra po poledni. +zahloubá se do toho kusu starýho papíru+ Nevíš o něm něco? Aspoň komu to tam patří. +zamžourá na ten název v divným jazyce+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 úno 2014 00:50

Ale já tě chci nenápadně osahávat. +zaksichtí se na něj+ Tak mi to dopřej. +odstrojí koně a donese si věci na místo, kde budou spát+ Jasně. +přikývne a vytáhne křesadlo, chvíli se snaží a kleje jako námořník, až konečně pár jisker zadoutná v troudu a ona zapálí tu hromádku a opatrně na ni přikládá klacíky+ Nevim. +zavrtí hlavou+ Nemám nejmenší tušení. Nikdy jsem tu nebyla. Byla jsem na druhé straně, za horama a to ještě daleko na západě. Jak že se to jmenuje?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 úno 2014 01:42

No... to můžeš. +zazubí se, a jak odstrojuje koně, dá jí zezadu pusu na krk, vyndá zbytky jídla co mají, a uculuje se, jak tam nadává, jenom nenápadně, a připadá mu to poněkud roztomilý, pak si k ní přidřepne , a kouká do toho ohně+ Jo? Jak ses sem dostala? +zajímá se+ No... já to asi neumim přečíst. +poškrábe se nejistě ve vlasech+ Je to nějaký divný písmo. +nakrčí nos, a vejrá na to ce světle ohně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 úno 2014 01:48

No stejně, jako my teď, akorát mě to vyhodilo tam. +pokrčí rameny, jakože fakt netuší+ Ukaž? +koukne do té mapy a chvilku to luští+ Sama... ro... Samaroth. To mi nic neříká. +zavrtí hlavou a vytáhne si jabko+ Asi tam budou bydlet lidi, obvyklá skvadra. Druhej pokus s jabkem. +usměje se na Lockeho a napíchne jabko na klacek a drží ho nad ohněm+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí