Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 13 úno 2014 19:56

+koukne na číšníka a zavrtí hlavou, že zatím nic, ale že později si určitě ještě něco objednají+ Kdybys měl na cokoliv chuť, alkohol, slané oříšky, zmrzlinu, klidně si objednej +mrkne na něj, aby se neostýchal, i když dnes platí ona+ Taky co doma, že? Někdy je člověku samotnému smutno a potřebuje se jít pobavit mezi lidi. Tak jen doufám, že budeš moct říct i o dnešním večeru, že byl pěkný +usměje se a napije se vody. Přes hranu skleničky zachytí pohled nějakého muže, sedícího s kamarády u baru, který k ní vyzývavě pozvedne skleničku, jak se jejich oči střetnou. Vanessa to přejde bez jakéhokoliv zájmu a pohlédne zpátky k Jacobovi+ Ano, hrají hezky, docela mně to překvapilo. Čekala jsem spíš melancholické tóny barového saxofonu, které by mně uspávaly +zasměje se+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 13 úno 2014 21:50

Neboj se. +usměje se na ni+ Až budu mít na něco chuť, tak si to objednám. +slíbí jí s úsměvem+ Já myslím, že určitě budu moct. +napije se taky a zahledí se na hudebníky, takže si chlapů u baru nevšimne, ani ho nijak nezajímaj+ Já jsem se naučil nic nečekat. Pak třeba nejsem zklamaný, a často jsem příjemně překvapený. +usměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 13 úno 2014 22:22

Tak to mně opravdu potěšilo +usměje se v rozpacích a taky chvíli sleduje kapelu, rozhodnuta dnes spíš jen poslouchat, než tančit+ Já to mám zase opačně. Život mně naučil vždycky něco čekat a předvídat. A protože zásadně čekám spíš to horší, bývám taky často příjemně překvapená +usměje se a pak zvedne oči nahoru k muži od baru, který se zastavil u jejich stolu+ Zatančíte si se mnou, slečno? +zeptá se jí. Vanessa ho s úsměvem odmítne, snaží se být zdvořilá, aby nevyvolala nějaký konflikt+ Ne, díky, už vás předběhl můj přítel +usměje se na Jacoba a podá mu ruku+ Jdeme? +muži už nevěnuje pozornost a ten s uraženou ješitností odejde zpátky k baru, kde si dá panáka+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 14 úno 2014 01:36

+jen se pousměje+ Jistě. +přikývne, vezme ji zaa ruku a odvede Vanessu na parket, kde ji slušně chytne a začne s ní pomalu tančit+ Nechci tě děsit ale je docela dobře možné, že on by byl lepší tanečník než já. +pousměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 14 úno 2014 03:04

Nechci tě děsit, ale horší tanečník než já být nemůžeš +zasměje se tiše a chytne se ho+ Ale nechci tančit s nikým jiným. Přišla jsem sem s tebou a s tebou se chci celý večer bavit. A omlouvám se, že jsem tě nazvala svým přítelem, ale potřebovala jsem se toho muže zbavit. Nic jiného v tom není +vysvětlí mu s úsměvem a pustí to z hlavy, takže si ani nevšimne, že na ně od baru občas koukne přes rameno ten odmítnutý chlápek+ Tančíš rád? Ráda bych věděla, jestli si to teď užíváš nebo trpíš +zasměje se pobaveně+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 14 úno 2014 18:49

+chvilku ji poslouchá, jen ji tak sleduje až přikývne, pak vypadá docela zamyšleně a že na něj mluví s uvědomí až po chvilce+ Co? +usměje se zmateně a vybaví si to, co říkala+ Docela to ujde. +odtuší a udělá s ní otočku dvě+ Baví mě to. +potvrdí jí s úsměvem+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 14 úno 2014 19:42

+nemůže si nevšimnout, že je Jacob myšlenkami někde jinde, tak když ji opět začne vnímat, pousměje se na něj+ Nudí tě to moje tlachání? Nebo se něco děje? +dělá si trochu starosti+ Tak to jsem ráda, že tě to baví, protože jsem si všimla, že ve vedlejším sále je nějaká diskotéka +uculí se rozveseleně a protančí s ním na druhý konec parketu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 16 úno 2014 14:28

Ne, ne. +zavrtí hlavou+ To je v pořádku. +koukne do toho vedlejšího sálu, odkud se ozývají zvuky dunící hudby+ No... +pousměje se+ Snad bych to mohl zkusit, když slíbíš, že se mi nebudeš moc smát, když budu tančit. +usměje se na ni rošťácky a vejdou spolu tedy na tu diskotéku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 16 úno 2014 16:50

Proč bych se ti měla smát? Tady nemusíš znát kroky nějakého společenského tance, na diskotéce každý tančí, jak umí a jak chce. A čím šíleněji, tím víc cool +zasměje se a vtáhne ho do vedlejšího sálu, kde se zamíchají mezi tančící mládež a Vanessa to rozjede ve velkém stylu, kroutí se před ním a vlní v divokém rytmu, odhalujíc přitom pod krátkým tričkem břicho a pupík, je hodně sexy a moderní tanec si vyloženě užívá+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 17 úno 2014 18:47

+rozhlídne se kolem a sleduje ty lidi, sám taky docela slušně tančí a občas to vážně rozjede, nebo chytne Vanessu no náruče a zatočí se s ní+ No... +hvízdne obdivně+ Tobě to vážně jde. +usměje se na ni a koukne, kde je tam bar, protože už má vážně žízeň+ Dáš si taky něco k pitít?
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum