Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 19 úno 2014 18:35

No, dneska na tebe mám čas. +zamrká na ni a dá jí pusu+ No, pokud nemáš nic jinýho na práci tak teď. +přikývne+ Vzal bych tě na nějakou opulentní snídani, co ty na to. Vyděsíme pár číšníků tím, kolik toho dohromady sníme. A jak umíme bejt nóbl. +ruka, co má kolem jejího pasu nenápadně sjede na její zadek, ale on se jenom uculuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2014 23:37

jo ták, ty na mě má čas. +protáhne+ Víš že bych se taky mohla urazit? +zazubí se na něj, a pusu mu oplatí+ No tak jo. Jakej je vůbec snídaňovej dresscode? +koukne na něj zamyšleně, a zakouká se do skříně s oblečením+ Jo tak nóbl. +přikývne vážně+ Chceš to dělat na záchodech, co? +uculí se vesele, a pohladí tygře, který má pocit,že už se mu nějak dlouho nevěnujou a oňafává jim kotníky+ Já si dám spoustu palačinek. +plánuje si to hned+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2014 00:03

Ale néééé. Ty víš, že seš moje oblíbená manželka. +zazubí se na ni, jak on to už umí+ Snídaňovej dresscode? +zamyslí se+ Černý šaty a dlouhá špička na cigáro? +zazubí se na ni+ Já a na záchodě? +koukne na ni, jako že on nikdy, ale pak to vzdá+ No... ty mě už prostě znáš, kočko. Ale jenom když ty budeš chtít taky. A když si vezmeš ty sexy punčochy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2014 00:08

no to doufám. +uculí se+ Ty seš taky můj nejoblíbenější manžel. +ujistí ho, a nějaký šaty tam teda vyloví+ tak jo, a vezmeš si košili? +uculí se+ radši výstřih nebo krátkou sukni? +zajímá se, vybere si nějaký prádlo a punčochy, a začne se oblíkat+ no jo, dyť víš, že ti kejvnu na všechno. +usměje se, a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2014 00:19

No když ty budeš za takovou kočku, tak já bych si vedle tebe připadal jako trhan, takže si košili vezmu. +najde ve skříni nějakou modrou a natáhne si ji a pak se taky doobleče a při tom kouká jak se oblíká ona, takže si natáhne kalhoty naopak, ale jenom dvakrát+ No... já hlasuju samozřejmě pro obojí. +uculí se na ni+ Výstřih i krátkou sukni.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2014 01:06

Tobě to přece sluší dycky. +zazubí se+ No teda. +uteče jí, když si obleče košili, a přitočí se k němu, aby mu ten vrchní knoflíček zase rozepnula+ A není to moc laciný? +uculí se, ale nakonec si vybere jedny co splňujou obě kritéria a ještě vypadají celkem slušně, a navleče se do nich+ Zapneš mě? +poprosí ho, a shrne si vlasy dopředu aby jí je nepřiskříp do zipu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2014 01:46

Každýmu, kdo by něco takovýho tvrdil, úplně klidně vyklopím mísu dresingu na hlavu. +slíbí jí s úsměvem+ Oh jistě. Zapnu tě. +přikyvuje rychle a hrne se ji zapnout, aby si to náhodou nerozmyslela, opatrně jí ten zip zapne, načež ji obejme kolem pasu a dá jí pusu zboku na krk+ Jseš nádherná. +zašeptá jí pak do ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2014 02:15

U toho bych fakt moc chtěla bejt. +zazubí se vesele, když si to představí, a drží dokud ji nezapne až nahoru. položí si mu ruce na paže, trochu se o něj opře, a schová úsměv do vlasů, když jí to tak pošeptá+ A ty toho děsně nakecáš. +zasměje se potichu, pohladí ho po dlaních, ze strany mu dá pusu na tvář a opře se o ni čelem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2014 15:25

Ale samou pravdu. +usměje se jí ještě do vlasů+ Kam půjdeme? Do hotelu? Odtama nás ani nevyhodí, když budem dělat blbosti. +hladí ji po břiše+ A taky tam maj prostorný záchody. +prohodí jen tak jako by nic a líbá ji do vlasů a na krk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2014 15:59

+musí se uculit, páč ji fakt těší, že si to vážně myslí+ Tak jo, tam mívaj dobrý snídaně. +usměje se+ Mají tam takový ty pulty kde si můžeš nabrat co chceš, a čokoládovou fontánu. +zazubí se, a hladí ho po pažích+ Jo ták. +uculí se vesele, a jak si to představuje, v břiše cítí takovýty první záchvěvy touhy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house