Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Restaurace

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2014 22:06

Seš parádní protivník. +zazubí se+ noo... +zamyslí se nad tím+ já bych chtěla spoustu věcí. +poklepe si zahloubaně na hlavu+ Vlastní čokoládovou fontánu. Pusu, ale pěknou! takovou tu trampolínu se sítěma místo stěn na zahradu. Tebe v sobě. Šaty z čokoládovejch bonbónů. Lístky na boží koncert. Udělat to pusou. Naučit se jezdit na snowboardu. +vypočítává to všechno na prstech, a pak se na něj zazubí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2014 22:32

+jak to tak vyjmenovává, tak se uculuje pořád víc a víc a nemůže si prostě pomoct+ Tak jo, tak já ti teďka splním aspoň část z toho všeho. +uculí se na ni, sundá si nohy ze svýho klína a přitáhne si ji ke krásný a pořádný puse uprostřed který se zarazí a koukne na ni tázavě+ Moment, moment, my ještě nemáme vlastní čokoládovou fontánu? Jak to?! To je skandální!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2014 23:44

Tak jo, to jsem zvědavá kde máš tu trampolínu schovanou. +uculí se, a nechá se úplně klidně políbit, hezky mu to oplácí, a je jí tak pěkně, teda dokud s tím nepřestane, že+ Co? +koukne na něj zmateně+ No nemáme. +přikývne truchlivě+ Jednu jsme měli půjčenou na svatební hostinu, ale vlastní nemáme. Ale můžeš mi ji koupit k narozeninám. Nebo radši z lásky jen tak, narozeniny mám až v listopadu. +slíbí mu to uklidňujícně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 úno 2014 23:57

Tak si ji koupíme k výročí, to furt ješně máme. +rozhodne se nakonec+ Do mejch narozenin je taky daleko a tohleto nutně potřebujeme. Jdeme ji koupit. Já tě obuju. +hnedka vleze pod stůl a obouvá jí jednu botu, dyž si všimne, kamže to má tak parádní výhled a rozhodne se onu oblast prozkoumat blíž. Tudíž jí nejrřív roztáhne nohy a palci přejede lemy těch parádních punčoch+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2014 01:10

To je fakt, my vlastně máme výročí skoro furt. +zazubí se souhlasně+ Jů tak jo. +uculí se+ Já se klidně obuju... +navrhne, ale to už je pod stolem, tak moc neprotestuje, a snaží se necukat i když to teda trochu lochtá, ovšem pak jí začne roztahovat nohy. poněkud vytřeští oči, a tak nervózně se usměje na číšníka, co akorát od kuchyně kouká, jestli ještě něco nepotřebujou+ Byrone. +sykne na něj trochu poplašeně, ale zároveň jí z toho poněkud vlhnou kalhotky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2014 01:31

já teďka nemám čas. +zašeptá z pod stolu+ Tady je něco děsně zajímavýho. +dodá ještě potichu a dlaněma ji pohladí po stehnech až k lemu kalhotek. Pustí ji, ale to jen aby mohl nataženým ukazováčkem přejet po jejím klínu v kalhotkách přesně tak, aby to krásně cítila+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2014 01:59

+trochu vyplašeně se potichu zasměje, a skoro bez dechu čeká co bude, ani ji nenapadne se nějak bránit. když ucítí jeho doteky přímo v klíně, kousne se do rtu, aby nevzdychala nahlas, a stiskne v prstech ubrousek+ Byrone. +vydechne tiše, celá tak trochu rozechvělá očekáváním+ Já u toho neumim bejt potichu. +zašeptá mu, ale roztáhne nohy ještě trochu víc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2014 02:12

No to se nedá nic dělat. +zašeptá a dvěma prsty odsune látku jejích kalhotek stranou. Druhou rukou ji pohladí v klíně, rozevře závojíčky a trlochu ji polaská, jedním prstem polaská klitoris a pak už to nevydrží, nahne se k ní a špičkou jazyka ji ochutná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2014 02:30

+ještě chce poznamenat něco o tom, že je určitě vyvedou, ale to už jí odsouvá kalhotky, takže se k tomu vůbec nedostane, a ze rtů jí uteče jenom tichý zasténání. napůl přemítá o tom, že to bude ostuda, ale jak ucítí jeho jazyk přestane myslet úplně a kousne se do ruky, aby nevzdychala nahlas, trochu se na židli poposune směrem k němu, a pevne se chytne desky stolu+ Byrone. +vydechne znova, a těžko říct jestli to je varování, že budou mít průšvih, nebo prosba aby s tím hlavně nepřestával+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 úno 2014 02:41

+chytne si ji za stehna a přisaje se k poštěvářku a chvilku ho laská+ Já už jsem ti říkal, že nemám čas. +zamumlá na to její varování/prosbu a znovu se jí jazykem začne věnovat. Hladí ji a laská, nachvíli se přisaje ke klitorisu a pak do ní špičkou jazyka zase vynikne. Na okamžíček přestane, aby ji kousnul na vnitřní stranu stehna a pa to místo políbil, načež se opět vrátí k jejímu klínu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette