Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2014 21:54

No to bych prosil. +zazubí se vesele+ Taky proto mám báječnou holku, ne? +usměje se na ni, a dá jí pusu na čelo+ To teda jo. +uculí se s nosem schovaným do jejích vlasů, a zlehka jí přejede prsty po břiše+ Měli bysme víc trávit čas v posteli. +poznamená+ Očividně je to děsně bezva. +zazubí se na ni, a znova ji políbí, nějak se toho nemůže nabažit, olíbává její rty a rozhodně nehodlá přestat+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2014 23:35

+uculí se+ Máš pocit, že ho tam trávíme málo? +zeptá se ho a taky se zapojí do olíbávání, jen tak si ho vychutnává a prsty ho hladí po zádech, ramenou a bocích. Rty mu sem tam sklouzne na krk, nebo na čelist, ale pak se zase vrátí zpátky na rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2014 00:04

No jasně, víš kdy jsme kromě dneška byli naposledy spolu v posteli? +vykulí oči+ já už si na to ani nepamatuju. +zazubí se, a zatahá ji za spodní ret+ Mý záda jsou ze vší tý měkkosti celý perplex. +uculuje se na ni+ A navíc se tu na tebe můžu úplně besztrestně mačkat. +zazubí se a hnedka jí to předvede a natiskne se jí k boku, kůži má celou teplou z toho jak jsou pod peřinou, a hladí dlaněma tu její+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 úno 2014 01:05

No... asi před tím, než jsme sem jeli. A to je fakt hodně dlouho, to máš pravdu. +usměje se a taky se k němu přitulí+ Jé... +povzdechne si+ Ty ale krásně hřeješ, to je boží. +pousměje se a zahřívá se o něj+ A moc hezky se na mě mačkáš. +uculí se a obejme ho, aby ho na sebe ještě namáčkla, a jen se culí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2014 01:29

Tak vidíš. +uculí se, zachumlá se že mu kouká jen nos, a pod dekou si s ní proplete nohy, aby ji zahříval+ Já bych takhle klidně usnul. +zamumlá jí do kůže, natulenej k ní že pomalu neví která končetina je jeho, nos jí zavrtá do vlasů a zavře si oči,ale ještě nespíš, jen si tak vdechuje její vůni a užívá si sdílený teplo a přijde mu to hezký+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 úno 2014 11:14

No jo, já taky. +pousměje se a tulí se k němu+ Abys věděl tak normálně se dost nerada tulím. Ale s tebou se nerada netulim. +usměje se a zavře oči a vdechuje jeho vůni+ Takhle je to naprosto super. +zamumlá ještě potichu a jen tak klidně oddechuje, že i pomalu usíná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2014 12:10

Jo? Tak to jsem rád. +uculí se+ Já se taky s tebou nerad netulim. +pošeptá jí ještě,a něco v odpověď zamručí, ale jinak si vedle ní jen tak hoví, poslouchá rytmus jejího dechu, a nějak ho to uspává, chvilku balancuje na hraně spánku a bdění, ale pak to s hlavou plnou její vůně zalomí, a tiše pochrupuju+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 úno 2014 13:41

+párkrát si v těch peřinách zarotuje dokola, ale celkem spí klidně a ráno se vzbudí docela i brzo, pořád na něm nalepená a rozcuchaná a jen se usmívá a mžourá do ranního světla a očumuje ho, jak je hezkej, když spí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2014 14:09

+Lamora spí jako když ho do vody hodí, občas se přetočí, ale spíš jenom chrní, a ráno mu vlasy přepadnou do obličeje, a jak dejchá, vždycky se tak nadzvednou a zas mu spadnou pod nos. něco si tam zamrmlá a zamračí se ze spaní, jelikož mu někdo ve snu krade úhoře, trochu se zamele, a zamžourá do světla+ Ještě né. +zakňourá, přitulí se k ní blíž a strčí jí obličej někam do boku aby mu nesvítilo do očí+ já děsně spím. +informuje ji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 úno 2014 12:05

+jen se culí a trochu ho vlasama lechtá na krku a když se k ní tak natulí tak ho obejme a pokývá chápavě hlavou+ Jasně, že ještě spíš. +souhlasí a přetáhne přes ně peřinu, aby na ně vůbec nesvítilo+ Budeme ještě děsně spát spolu. +uculí se a obejme ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí