Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2014 00:02

Teda. Ty se o mě staráš jak o vlastní. +zazubí se+ To dost možná i políbím svýho kuchaře. +uculí se milostivě, a taky to hned udělá+ no... tak jako jasně že můžeš. +zasměje se+ Obávám se, že asi můžeš úplně všechno. +zazubí se, a líbá ho dokud jí nedojde dech, to se odlepí a honem se nadechne+ Tyjo. +zazubí se na něj a oči jí trochu svítěj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 bře 2014 17:55

No pro to jsem si tě vzal, abych se o tebe mohl starat. A souložit s těbou v kuchyni. +zazubí se na něj+ A já se obávám, že to všechno taky udělám.. +zazubí se na ni+ A bude mě to fakt bavit. +slíbí jí+ A tebe taky. +usměje se na ni po polibku jak jí tak krásně svítěj oči+ Jseš krásná. +usměje se a pohladí ji po tváři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2014 18:33

Tak to mám fakt kliku. +uculí se, a dá mu pusu+ Tak jo. Já chci, abys to všechno udělal. +zazubí se na něj, obejme ho kolem pasu a jen se k němu tak trochu přitiskne, do tý dlaně kterou ji hladí mu vtiskne pusu+ Kecko. +usměje se na něj, a má z toho takovej hezkej hřejivej pocit vevnitř+ Ty taky nejseš úplně marnej. +zazubí se na něj spiklenecky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 bře 2014 00:45

Tak to je super, že už mám na všechny ty nepravosti svolení. +zazubí se na ni vesele+ Já nejsem žádnej kecka. +ohradí se s úsměvem+ No teda aspoň teďka ne, jasný? +zazubí se na ni a chytne ji do náruče, trochu nadzvedne a políbí+ A miluju tě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2014 01:28

Nó, už to tak vypadá. +zazubí se+ Já bych řekla, že kecáš docela často. +uculí se, obejme ho kolem pasu a polibky mu oplácí, trochu se mu usmívá do rtů a je jí u něj hezky+ Já tě taky miluju. +usměje se na něj a přejede mu nosem po tváři, vdechuje jeho vůni a cítí v břiše takový líný vzrušení+ Půjdem vařit? +zazubí se na něj, a děsně nenápadně se uculuje+ Chci tě v sobě. +pošeptá mu potichu, a přejede mu rty po uchu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 bře 2014 11:50

Jo, jo. +horlivě přikyvuje a už už se hrne do kuchyně a jen se culí+ Já budu hlavní kuchař. A budu mít zástěru. +táhne ji do kuchyně a hned jak tam jsou tak ji obejme, natlačí poněkud nedočkavě na zeď a začne ji vášnivě líbat, ,jako by už nikdy vařit neměli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2014 12:44

Tak jo. +uculí se, a nechá se tam odvíst+ Tak já ti budu pomáhat a tak. +zazubí se, ale najednou je chycená mezi jeho tělem a stěnou a podbříškem jí projede záchvěv vzrušení+ A co moje hranolky? +zazubí se na něj, ale nevypadá, že by ho hodlala pustit, rukama mu vklouzne pod triko na zádech a líbá ho se vší nově probuzenou vášní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2014 23:24

Na hranolky taky dojde. +zašeptá jí do kůže na krku párkrát ji tam olíbne a pak se vrátí na její rty, rukou jí sklouzne do rozkroku a párkrát ji tam přes kalhoty pohladí, než je jedočkavě rozepne a vklouzne pod kalhotky a začne ji v klíně laskat prsty. Trochu se na ni z boku přitiskne a zasténá, jak ho to vzrušuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2014 00:03

Tak jo... já počkám. +uculí se mu do kůže vesele, a nakloní hlavu na stranu, aby líp mohl na krk. Jak ho ucítí v klíně,zasténá a vyjde mu bokama vstříc, už je z toho pěkně vzrušená, pohladí ho po paži až dolů a na chvilku jim proplete prsty, jak se snaží natisknout si jeho ruku víc do klína+ Byrone... +zasténá potichu, a je ráda, že je opřená u zdi, pač se jí trochu podlamujou kolena a tak napůl na něm visí+ Já tě chci. +pošeptá mu poněkud roztouženě do kůže, než lehce odstrčí jeho ruku ze svého klína, dokud ještě může, opře o zeď pro změnu jeho, pořádně ho políbí a pak sklouzne na kolena, zazubí se na něj nahoru, a začne mu rozepínat kalhoty. Vyloví ven jeho erekci, párkrát po ní přejede prsty, a pak ho jen tak zkusmo olízne na špičce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2014 13:46

Já tě taky chci. +zašeptá jí do rtů mezi polibky a už už s tím chce něco dělat, když tu se najednou ocitne ponakud zádama ke zdi a rozhodně neprostestuje. Pousměje se na ni nazpátek a když ucítí její jazyk, jen zvrátí hlavu a zašeptá+ Ježišmarja to je boží...
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house