Operace "Fireworks"

Moderátor: Rebecca Altamirano

Operace "Fireworks"

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 bře 2014 02:57

Obrázek
Místo: Velká Británie, prozatím utajené místo kdesi v USA
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Operace "Fireworks"

Příspěvekod Tobiáš » 17 bře 2014 17:52

Rebecca Altamirano píše:Zhypnotizoval? +loupne po něm pohledem a zamračí se+ To by si mohl někdo zkusit...+prohodí lehce a přestože se usmívá, je znát, že to myslí vážně. Pak se koukne do zpětného zrcátka na Ulrišku+ A připoutat, šup. Nemám chuť dohadovat se anglickýma poldama. +cukne koutky a najede na výpadovku z Londýna. Počasí tradičně nezklamalo, takže je hezky zataženo, trochu mrholí a je prostě hnusně:D Po necelé třičtvrtě hodince jízdy konečně dorazí k cíli. Vedle jednoho hangáru třikrát probliknou světlomety stříbrného Nissanu GT-R. Becca objede hangár a zastaví za Nissanem. Počká až vedle zastaví Saleenek a vystoupí.+

+z Nissanu vystoupí vysoký, pohledný muž, typický kalifornský hezounek. Blond vlasy, opálený, modré oči. Přesto v jeho rysech není ani stopa změkčilosti a způsob jak se pohybuje prozrazuje, že prošel speciálním výcvikem. Když Becca vystoupí, usměje se a každému musí být jasné, že tomuhle úsměvu nemůže žádná příčetná ženská odolat:D pokud už není zamilovaná:P+

Briane. +osloví ho s úsměvem a přátelsky ho objeme. Když jí pohled padne na jeho auto, potřese pobaveně hlavou+ Stále věrný své značce, co? +odstoupí od něj kousek dál a otočí se na ostatní.+ Ráda bych ti představila své přátele. Manori, Postrach, Tobiáš a hmm...Ulriška. +vzdá snahu vzpomenout si na její civilní jméno+ A tenhle kalifornský floutek je Brian O´Conner, můj dobrý přítel. +představí je vzájemně+ Který dokáže sehnat cokoliv, co má nějaká kola a motor. +dodá s pobaveným úšklebkem+

(tak jsem včera, nebo teda dneska ráno založila dole u sebe témátko, tak se asi můžem plynule přesunout:) a taky jsem ještě v noci zkoukla jeden díl Niki, konkrétně 01 x 20 a prostě...ach... :Love :drool: :pii )

No jooo...*protáhne Ulriška ale připoutá se a pak kouká z okýnka docela zaujatě kolem, to moc často nevidí, ve své kukani mezi kompy:D*

*když jsou na místě, vystoupí všichni a přejdou k muži z nissanu (jéééj, Brian...uf ) a potřesou si rukama* jo cokoliv, tak to jsem zvědav...*prohodí Tobiáš *

To já taky*uculí se Man a zálibně okoukne...nissana :P aby nedostala za uši, na co kouká*

(jo vzpomínkové promítání - opakování, jo? Hergot, potřebuju nafukovací den ...)
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 bře 2014 00:27

(no jo, měla jsem v plánu Briana nějak zapojit ještě před tím, než umřel...a nejde odolat, on byl prostě úžasnej)

Brian: +potřese se s nima rukama a vůbec se nepozastaví nad tím, že někteří trošku studí. Však je venku zima, že:D+ Brian, rád vás poznávám. +představí se ještě sám+ No, když jste zvědavý, tak nebudeme moc napínat. +zvedne pobaveně koutek v polovičním úsměvu a otevře boční dveře do hangáru, u kterého stojí. Uvnitř je tma, ale sáhne doprava na zeď a cvakne vypínačem. Rozlehlý prostor ozáří bledé světlo zářivek a dopadne na nablýskaný, nefalšovaný americký truck.+
Obrázek

No teda. Skvělý. +rozzáří se Becca+ Překonáváš sám sebe. +zamíří k autu a jeho velikost ji úplně fascinuje, což je asi vidět. Megalomanka:D+ Takže...co jsem dlužná. +koukne na něj a opře se o dveře.+

Teď nic. Ale jsem si jistý, že dřív nebo později se objeví něco, kde nám to budeš moct splatit. +usměje se a v očích mu zajiskří smích+

To jsem si mohla myslet. +přivře oči, ale je poznat, že jí to nevadí.+ Tak dík, máš to u mě. +uculí se+

(hmm, taková nostalgická. Jsem hledala konkrétně tenhle díl, kdy se ta zeď mezi Niki a Michaelem konečně zboří. Ale ta scéna na začátku, jak ona přijde do toho svýho úkrytu a on sedí na židli, míří na ni samopalem a s tím svým vražedným pohledem se řekne "Zeptej se mě, jak jsem se sem dostal." No jako...uhhh :drool: :Q :Love :ss :dead: :lol: )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 bře 2014 16:16

(Jooo, to je dobrá scénka...se samopalem:D)

*následujou je do hangáru, vidí ještě dřív, než rožne, především dvěma z nich úplná tma nevadí, ale jak se ukáže truck v celé nádheře, musí si sborově dát bacha, aby na najednou ostrém světle nedělali upíří kukadla. * Jéééé....*vyjeví se naprosto spontánně Ulriška, prodere se mezi Postrachem a Tobiášem, kteří ji tak nějak automaticky schovávají jako nejzranitelnější tady, a připojí se dychtivě k obhlídce* Tam se toho vejde...*mumle si spokojeně a už je vidět, jak jí to šrotuje, co kam a jak udělat...I ostatní si udělají obhlídku, každý kouká tak trochu po něčem jiném, Postrach občas spíš i ven, jestli nemají společnost...nějak ho svrbí mezi lopatkama, jak někde sice daleko, ale přece pracuje jistá skupina na tom, aby odhalila jejich pozici* Fakt parádní...až mi z toho přestalo vadit to zatracené mrholení..*vyloupne se u Beccy Man, ale když vidí, že předávka je asi vyřízena docela lehce a krátce, tak neříká nic dalšího*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 bře 2014 02:54

+musí se nad reakcí Ulrišky usmát, sama neměla do podobných projevů daleko:D+ Mrholení je náhodou fajn. +odporuje s úsměvem a loupne po ní pobaveným pohledem+

Brian: tak já vás tu už nechám, Little Boy je v dobrých rukách. +zašklebí se nad výstižnou přezdívkou pro obří truck:D+ Ještě tak týden, dva budu v Londýně, tak kdybs potřebovala pomoc, něco sehnat... +mrkne na Beccy+ ...číslo máš. +dodá s úsměvem+

Jasně, Briane, díky. +obejme ho přátelsky+ Dávej na sebe pozor, jasný? Víš jak jsi na tom s průšvihama. +napomene ho napůl vážně+

Jakoby se stalo. +odvětí se smíchem+ A nápodobně. +koukne na ni významně. Rozloučí se i s ostatníma, pak vyjde ven a po chvíli je slyšet jen vzdalující se zvuk silného motoru+

No...tak tohle bysme měli. +dojde zpátky k trucku+ Jde se čarovat? +zavlní na Man významně obočím a uculí se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 29 bře 2014 09:51

Little Boy....*kouká Ulriška zcela zamilovaně na...truck:D a jak slyší o čarování, hned je upozorňuje, kde že jako musíííí být místo, aby se to tam pěkně vešlo. Neunikne jí ani zvuk silného motoru* Milý chlapík...*prohodí nevinně a bradou kývne za vzdalujícím se autem*
Noční klub omyly netoleruje: zemřít pro ostatní je normální.
Ohrozit ostatní - potom je normální zemřít.

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Postrach » 29 bře 2014 09:54

*Když se ujistí, že po Brianově odchodu zůstali v hangáru a okolí sami, vrátí se ke skupině, akorát aby zaslechl Beccy o čarování a neudje mu i Tobiášův výraz, jak se na to zase tváří, i když pravda míň nedůvěřivě a kysele než obvykle, asi na něj má Beccy špatný vliv:)* Tak to abychom začali nosit...jdeme, Tobiáši* zaúkoluje ho, aby nevejral jen tak a vydá se k jejich autům pro náklad*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Tobiáš » 29 bře 2014 10:01

*jen nad Ulriškou vrtí s mírně nevěřícím úsměvem hlavou* Rozkaz, šéfe...*odlepí se od trucku a vyhne se hbitě Postrachově naznačené ráně, za to oslovení. Na kraji hangáru si vyhrne límec bundy a rozkluše se za Postrachem*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Manori » 29 bře 2014 10:03

No výborně...konečně samy* uchchtne se, jak panstvo vypadne a přestane rušit kreativní debatu* Tak jdeme na to...*protáhne si ruce a pak rozevře zadní dveře trucku dokořán a hned z kraje jim tam trochu přisvítí, aby uvnitř hezky viděly a po jedné z delších stran uvnitř začne systematicky pracovat nejdřív na úpravě velikosti a taky hlavně bezpečnosti...*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 bře 2014 16:05

Jo, to je. Na bývalýho poldu. +cukne koutky a jde za Man k zadní části trucku a neujde jí, jak Tobiáš protáhl obličej+ No moc se netvař...+zašklebí se na něj vesele+ Neboj, Ulriško. Království pro tebe je hlavní priorita. +mrkne na ni a vleze dovnitř za Man. Vezme si druhou stranu, na první pohled není vidět nic, jen mírné vlnění vzduchu, trochu jako když se tetelí horko na silnicí nebo kolejemi. Vepředu za kabinou vytvoří místo pro královnu hackerů a nakonec vmáčkne i místo na spaní v podobě tří vyvýšených lůžek. Víc není potřeba, protože všichni hromadně spát určitě nebudou:D Když skončí, kriticky se rozhlédne a nakonec se spokojeně usměje. Když vystoupí, ještě se ujistí, že z venku není poznat vůbec nic, aby lidem při náhodném nahlédnutí nepadali ústa na podlahu:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member