Turecké lázně - Türk Hamamı

Moderátor: Styx Lupin

Re: Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 23:25

To určitě. +zašklíbí se+ To bych si pěkně zavařil. +dělá, jakože on ji vůbec nezbožňuje+ Já? +koukne na ni úkosem a pošoupne se dál od ní+ Já si tu sám chráním svoji čest a soukromí mího ručníku, kdybyste dovolila lady. +odpoví jí na to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 23:35

Jo, jste úplně zavařenej a na okraje v sešitech si kreslíte srdíčka s mým ménem. +zazubí se, a přisune se ještě blíž, aby mu mohla dát pusu na rameno+ A taky šílíte z mejch laních nožek a vlasů jak havranní perutě a z mých očí barvy bezoblačného nebe, a z mýho ladnýho vílího kroku a z toho jak parádně vás dovedu vykouřit. +uculí se a přišoupne se ještě blíž+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 23:38

To teda vůbec není pravda. +brání se poněkud rozohněně+ Já si do sešitů žádný srdíčka nečmárám. +pořád se před ní posunuje pryč, dokud mu nedojde lavice, takže už nemá kam+ Já nemám žádný sešity. Já to čmárám na stoly.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 23:47

+posunuje se pěkně za ním, až zažene do metaforickýho rohu, a dá mu pusu na tvář+ Jo? A co tam čmáráš? +zazubí se na něj+ Já mám asi v zadku třísku z toho posunování. +prohlásí vrcholně nenápadně+ Někdo by to měl zkontrolovat. třeba nějakej masér. +zahýbe obočím velice svůdně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 23:50

+nakloní se k ní a spiklenecky jí pošeptá do ucha+ Samý sprosťárny, abys věděla! +ještě jí dá pusu na tvář a pak se zas narovná, jakože on nic, nicméně ta tříska ho vážně zaujme+ No tak to teda žádný takový! +zamračí se+ Já ti to zkontroluju, jako manžel na to mám výhradní právo. +hned si ji k sobě táhne, aby jí na ten zadek pořádně viděl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 01:18

+zazubí se, a ukradne si pusu, než se stihne narovnat+ Víš co? +uculí se+ Nemám třísku. +přizná se mu+ To byla akorát moje prudce lstivá zákeřnost jak tě přimět šahat mi na zadek. +zazubí se na něj+ Ale je to tady fakt hustý, co? +rozhlídne se okolo+ fakt se mi líbí ty mramorový oblouky, měli bysme si to pořídit do haly.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 16:42

Ty jsi tak prudce lstivá. +zavrčí s úsměvem, chytne ji do náruče, zakloní ji na svejch nohách a políbí děsně vášnivě, div neslítnou na zem, ale nakonec to nějak v pohodě ustojí+ To jo. +přikývne+ To to u nás bude vypadat jak v Caesarově paláci. +zhodnotí to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 17:25

+poněkud zaječí, a málem hodí záda z lavičky, ovšem je odhodlaná kdyžtak ho vzít s sebou, takže, nakonec ještě dobře, že nespadli+ To aby sis dával bacha, aby tě někdo neubodal přes tógu cestou na oběd. +zazubí se+ myslíš, že nás tu budou masážovat? To já můžu. +uculí se na něj+ byl si někdy na čokoládový masáži? To je totiž nejvíc boží. +zasní se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 17:30

Tak to radši přestanu chodit na obědy. +napadne ho geniálně, jelikož tím se samozřejmě celý ten problém řeší+ Já vřele doufám, že budou. +zadoufá+ A i kdyby ne, tak já tě klidně zmasážuju. +zazubí se na ni a je hnedka vidět, na co zase myslí+ Čokoládová¨? +koukne na ni podezřívavě+ A na konci tě už neměli čím masírovat, co? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 17:50

no to nesmíš, už takhle propadáváš skrz kanálový díry. +zazubí se na něj a pohladí ho po žebrech+ No nepochybně bys to zvládnu velice bravurně. +přikyvuje+ ale já bych chtěla taky zmasážovat záda, a normální partie. +zazubí se+ No, ona se to čokoláda nesmí jíst! +sdělí mu tu největší světovou nespravedlnost+ Ona totiž neni opravdická, jenom tak voní. Ale zase k sobě můžeš celej den čmuchat.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Lázně