Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Remus Lupin » 28 dub 2014 16:37

*heh, tak zasta TAK dobrý není...* to já taky...*neotálí a napodobí ji* tak na mě...to abych tě nenechal čekat...*přihrbí se a vklouzne pod deku mrštně jako had a sevře ji v náručí* tak..už tě mám a nepustím...*zapřede jí u ucha vrčivě* no...hezká postýlka... akorát ten spacákový tanec ráno mi bude chybět...*zacukají mu zrádně koutky*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 28 dub 2014 21:26

+zalapá se smíchem po dechu, jak ji sevře v náručí a nalepí se na něj+ Tak pokud tak toužíš na soukání se do spacáku, přinesu ti ho sem do postele +směje se, ale nemá se k tomu jít pro něj+ Tak krásný romantický večer bychom měli zakončit něčím hezkým +pošeptá mu do ucha a jak je dnes tak naměkko, začne ho něžně líbat a mazlit se s ním a užívá si jeho něžností. Po dlouhé milostné předehře, kdy už sotva ovládá touhu po splynutí si na něj nasedne a začne se na něm smyslně pohybovat. Za slastného sténání brzy vystoupá až k hranicím rozkoše a s tichým výkřikem se prohne v orgasmu a sevře se kolem něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 29 dub 2014 12:32

Není třeba...*zavrtí hlavou na ten spacák se smíchem* Tak něčím hezkým? *vydechne, ale pak přestane mluvit a začne se taky činit, užívá si každého dotyku, který dostane nebo dá....on tedy naměkko rozhodně není, o čemž se může vzápětí přesvědčit. Nechá ji určovat tempo a snaží se ji nepředběhnout, protože se mu při pohledu na ni v takové chvíli vaří krev. Proto ji následuje takřka okamžitě, napne se pod ní a chvíli neslyší ani nevidí, jen vnímá jejich spojení...když po chvíli přijde zase k sobě, přitáhne si ji k sobě v dlouhém, líném polibku, v kterém se odráží všechny dozvuky jejich předchozího milování*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 29 dub 2014 20:34

+lehne si zpátky k němu a schová se mu v náručí, její pomalu se zklidňující dech ho lechtá na pokožce. Jeho polibku vyjde vstříc se vší něhou a láskou a pak se mu zavrtá nosem do krku a nasává přirozenou vůni jeho kůže, která ji tak opájí+ Děkuji za nádherný večer, Remusi. Už hodně dlouho jsem se necítila tak šťastna +zašeptá lehce unaveně+ A tak ospalá +zasměje se tiše, zavře oči a přehodí si pohodlně nohu přes něj+ Dobrou noc, lásko +políbí ho poslepu, kam pusou dosáhne a během chvilky už spí jako mimino až do rána+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 30 dub 2014 18:00

Pak je úkol splněn...*poznamená ospale* Dobrou, Karkulko...*netrvá dlouho a vytuhne taky...spí až do rozbřesku, tentokrát ho neprobudí ani uřvaní ptáci, ani turisti, mají v chatce naprostý klid. Nakonec se přece jen probere, koukne na hodiny a pak zamžourá pořádně* Merline, to je hodin...Styx?*zkusmo ji pohladí po zádech* spíš, lásko? Musíme vstávat...*budí ji jemně*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 30 dub 2014 22:05

Hm...? +zamručí v polospánku, oči ale nerozlepí+ Ještě chviličku... prosím... +přitáhne si ho k sobě, nechce se jí moc z teplého pelíšku. Pak najednou otevře prudce oči a koukne na něj+ Potápění! +zvolá vesele, jakoby objevila Ameriku a rázem se posadí+ Dneska se budeme potápět. Musíme vstávat +vyskočí hbitě z postele a začne se shánět po svém oblečení, když si uvědomí, že ho vlastně nebude potřebovat, tak si oblékne plavky a jde se do koupelny trochu opláchnout+ Jestli to vydržíš, najíme se potom, ať s plnými žaludky neklesneme hned ke dnu +zasměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 kvě 2014 12:37

*jak se jí nejdřív nechce a pak vyskočí jak srnka, tak jen zůstane ležet na posteli* no právě...potápění...*směje se a pak se zvedne a jde taky pro plavky. Když vyjde z koupelny, je už připravený* To určitě, s plným žaludkem by to asi fakt nebyl dobrý nápad...tak, jdeme?*koukne na ni a pak vyjdou ven, chatičku zamknou a vydají se po pěšině, kduy šli včera, ale pak přece jen odbočí...nejdou ani dlouho, když se před nimi otevře zase pláž a molo s malými čluny, pár lidí, ale kupodivu žádný dav... na kraji stojí opálený chlápek, vlasy vyšisované sluncem doběla a evidentně na někoho čeká. Když je zahlídne, blýskne úsměvem a mávne na ně* Už jsem si říkal, že jste si to rozmysleli...*uculí se místo pozdravu* Jim. *otočí se na Styx, dřív než se Remus stačí i jen nadechnout, aby je představil* Tak...připraveni na podvodní průzkum? *koukne z jednoho na druhého*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 02 kvě 2014 20:44

+vyjde na molo a když na ně začne mávat nějaký cizí muž, už se ani nediví, jak to má Remus všechno do puntíku zorganizované+ Ahoj, já jsem Styx +představí se Jimovi a podá mu ruku+ Omlouváme se, že jdeme pozdě +usměje se na něj hezky, aby si to trochu vyžehlila a chytne Remuse za ruku+ Připraveni a nedočkaví +přikývne s úsměvem a ani neskrývá, jak se těší+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 kvě 2014 17:51

Jim: Fajn, fajn...ani jsem nečekal, že byste tady byli za rozbřesku...*uculí se, v hlase mu zaznívá docela roztomilý australský přízvuk a vede je po molu k nejvzdálenějšímu člunu. Není nijak velký nebo luxusní, ale solidní. na zádi jsou připravené věci na potápění, Remus se vzápětí ozve* Máme povolení pro vstup na palubu? *cukne malinkou koutky, Jim se vyculí víc a jen mávne, ať jdou. Tak Remus skočí do člunu, natáhne ruku ke Styx a pak se usadí u věcí na zádi* Chápu dobře, že oba víte, co a jak pod vodou...nemusíme absolvovat vtipnou hodinku na souši...*ujistí se ještě a pak nastartuje člun, vymanévruje od mola a rozjede se po hladině ke korálovým útesům, je vidět, že člun ovládá dokonale a má léta praxe, podle toho ,jak vybírá trasu, aby nenarazili a ani pokud možno neplašili živočichy. Nakonec zastaví, vyhodí kotvu a vypne motor. rázem je všude ticho, až na šplouchání vody.*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 03 kvě 2014 19:10

+následuje Jima k jejich člunu a když vstoupí do něj, povážlivě se rozhoupe, tak se chytne Remuse, aby neskončila v moři dřív, než to má v plánu+ Na to je taky potřeba povolení? +taky se uculí, ale předpokládá, že Remus má příslušná povolení k potápění už dávno v kapse+ Já už jsem se kdysi potápěla. Snad jsem to nezapomněla +přikývne trochu nejistě, přece jen je to už pár let a koukne na Remuse, jak se na to cítí on. Jak se člun rozjede po hladině, sedne si k němu a pořádně se chytne okraje a kochá se okolím, vlasy jí divoce vlají kolem obličeje. Když zastaví, přesune se na záď k potápěčské výstroji+ Vy se budete potápět s námi? +zeptá se Jima zvědavě a čeká na další pokyny od něj+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet