Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Isaac Walker » 01 kvě 2014 22:01

*Vzhlédne k ní a usměje se, až se mu kolem očí udělají vějířky drobných vrásek.* Ahoj, *pozdraví ji.* V pohodě, teď jsem přišel. *Sjede ji zálibným pohledem a pokyne jí hlavou, aby si sedla.* Chtěl jsem na tebe udělat dojem originální otázkou, jestli sem chodíš často, ale koukám, že mám smůlu. Aspoň, že jsme to oba našli, *bílé zuby zasvítí v úsměvu, je dneska v nějak podezřele dobré náladě, i přes to, co mají v plánu řešit.* Co si dáš? *zajímá se a otáčí se po obsluze, aby si mohla objednat.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 01 kvě 2014 22:12

+v duchu si oddechne, když to nevypadá, že přišla pozdě, to by skutečně nechtěla+ Obávám se, že jsem ti udělala čáru přes rozpočet. +zazubí se na něj souhlasně, že je skutečně na tomhle místě poprvé, shodí z ramen bundu a pověsí si jí na židli, než se vedle něj posadí+ Uhmn... no... +rozhlédne se kolem sebe jako by jí někdo mohl poradit co si má dát, než stočí pohled k jeho pivu+ ...třeba to co ty. +usměje se na něj vesele, přehodí si nohu přes nohu a pohodlně se usadí+ Tak jak se vede? +zajímá se s úsměvem a skutečně se zdá, že jí to zajímá, žádná konverzační otázka+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 01 kvě 2014 22:31

Možná bys mi to zklamání měla nějak vynahradit, *věnuje jí odzbrojující úsměv, ale jeho tělo se maličko napne, když si sedne vedle a ne naproti, takhle je moc blízko a to mu zároveň dělá i nedělá dobře. Objedná jí a počká, až jí pivo donesou a pak zvedne půllitr. Nepřipine na nic konkrétního, prostě si s ní ťukne a z hluboka se napije.* Jak se vede? No, jak se dá, *pokrčí rameny.* Hodně práce, s tím vrahem nejsme o nic dál, než když jsem přijel. Všem už nám to leze na mozek. Ta holka před pár dny... bylo jí sotva dvaadvacet. *zakroutí smutně hlavou.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 01 kvě 2014 22:40

Ale... +povytáhne pobaveně obočí+ ...a jak by sis to asi tak představoval? +zajímá se vesele. neunikne jí jak se jeho lehce, téměř nepostřehnutelně napnulo a až v tu chvíli jí dojde, že sednout si vedle něj nebyl zrovna nejlepší nápad, zejména když se na něj podívá a zjistí, že je nějak blízko ale kdyby si sedla naproti němu byla by zády do místnosti a to se jí líbí ještě míň. kousek si odsedne, jen o pár centimetrů a zamaskuje to tím, že k němu sedne víc čelem a bokem se víc opře o stůl. přiťukne si s ním a s chutí se napije+ To se vůbec nedivím, že vám to leze na mozek. +zavrtí nad tím smutně hlavou+ Určitě ho brzo dostane. +usměje se na něj povzbudivě+ Ale kdybych přeci jen s něčím mohla pomoc... +to že slíbila že po něm nepůjde ještě neznamená že by se do toho nenechala zatáhnout+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 02 kvě 2014 19:51

Pro začátek mě můžeš pozvat na panáka, *zasměje se. Ale když znovu nadhodí, že by jim s pátráním pomohla, v očích mu zlobně blýskne.* Nemohla, *utne ji rázně, načež si uvědomí, jak je zas nepříjemnej a napije se piva, čímž získá trochu času se zas uklidnit.* Promiň, jsem přetaženej, *koukne na ni omluvně.* Ale slíbilas mi, že se kolem něj motat nebudeš, a na tom trvám. Ale dost už o tom, *taky se natočí, takže k ní sedí víc čelem, pravým loktem se opírá o stůl a přiměje se k úsměvu.* Dneska chci na chvíli práci pustit z hlavy, potřebuju pauzu, *uvolněný výraz se mu vrátí a znova se napije.* Zkoušel jsem zjistit něco o tom Aljošovi, *prohodí po chvilce.* Jak jsem ti říkal do telefonu, že se mi odpoledne ozve jeden kolega a večer to proberem, tak volal před půl hodinou a jediný, co mi řekl, bylo, že to bude chvíli trvat. Takže jsem tě sem vytáhl zbytečně, *omluvně se pousměje, ale zdá se, že až tak líto mu to není.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 kvě 2014 20:23

Tak myslím, že něco takového bych mohla udělat. +zazubí se na něj vesele a mávne na číšníka aby si mohli objednat+ Co bys rád? Tequilu nebo něco jinýho? +zajímá se vesele. když se na ní tak utrhne, jen si povzdechne a krátce protočí oči, když před sebe zvedne dlaně na znamení, že se vzdává+ Slíbila jsem, že za ním nevyrazím do ulic a nebudu do toho šťourat sama od sebe, ale mohla bych se podívat třeba na fotky nebo na poslední místo činu... samozřejmě pokud by si s tím souhlasil. +pokrčí výmluvně rameny+ Neomlouvej se, docela to chápu. +pousměje se a raději si pořádně lokne piva+ Tak to doufejme, že sis na večer zvolil správnou společnost. +zazubí se na něj vesele a mírně se k němu nakloní, když začne o Aljošovi+ Co se dá dělat. +povzdechne si tiše+ Nečekala jsem, že to půjde nějak extra rychle. Jedinou stopu, kterou k němu mám je to, že se jednu dobu motal kolem Moskvy, ale pak zřejmě vyrazil na výlet po Evropě a ztratil se nám někde na Ukrajině... a to už je zatraceně dlouho. +zavrtí nad tím hlavou+ No určitě to nebude tak zbytečný, jak se na první pohled zdá... +zamrká na něj vesele+ Takže pověz mi... +vezme si od číšníka panáky a jeden mu podsune+ ...jak se baví američané? +zamává na něj vesele koketně řasama+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 02 kvě 2014 22:22

Klidně tequillu, *zazubí se a jak objednává, nenápadně sleduje její profil a linii krku a přitom přemýšlí, co to na ní je, že z ní má takovej bordel v hlavě. Když se obrátí zpátky k němu, rychle upraví výraz ze zaujatého na přívětivý.* Tak to budiž, ale na místě činu už nic nenajdeš. Ale kdyby bylo potřeba prohlídnout fotky, dám ti vědět, *svolí nakonec aspoň k tomu.* Hm, jenže Evropa je zatraceně veliká, *zavrtí nad tím hlavou.* Bude těžký ho najít. *Převezme od ní panáka a kývnutím poděkuje.* My? My se bavíme všeljak, *blýskne stowatovým úsměvem a přehodí si ruku přes opěradlo židle, takže jeho prsty dosáhnou až k jejím zádům, jemně uchopí pramen jejích vlasů a bezděčně si s ním pohrává.* Tak na co? *zeptá se vesele a pozvedne tequillu.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 kvě 2014 22:38

Tak jo. +souhlasí s úsměvem s jeho výběrem a otočí se k číšníkovi, aby jim oběma objednala+ Tak nikdy nevíš. +pokrčí zlehka bezelstně rameny ale jeho souhlas s tím, že by mohla možná někdy vidět fotky jí viditelně udělá radost, i když nechápe proč jí těší každá možnost mu nějak pomoci+ Jo, bohužel zatraceně veliká. +zavrtí nad tím nesouhlasně hlavou a zaxichtí se nad tím+ Opravdu? +zvedne pobaveně a zvědavě obočí+ Čím třeba? +doráží vesele, nakloní hlavu na stranu a s přimhouřenýma očima a s lehkým úsměvem na rtech ho nechá ať si pohrává s pramínkem jejích vlasů, jelikož je to poměrně příjemný pocit+ Třeba... +zamyslí se nad tím+ ...na vydařený večer? +navrhne se širokým úsměvem a pozvedne sklenku k přípitku, přiťukne si s ním a obrátí ho do sebe, aby se vzápětí zašklebila a oklepala+ Páni, to jsem neměla tak dlouho až jsem zapomněla jak to chutná. +zašklebí se vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 02 kvě 2014 23:02

Najdeme ho, *odpoví a zní to jako slib.* Tím, na co má kdo náladu, *pokrčí s úsměvem rameny.* Třeba... *chvilku přemýšlí,* už jsi někdy hrála na pravdu? *zazubí se.* Tak na vydařený večer, *přikývne a ťukne si s ní a kopne to do sebe a zasměje se, když vidí, jak se na to tváří.* Vidíš, to je dobrá první otázka, *prohodí vesele.* Co teda normálně piješ? *se zájmem se na ni zadívá.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 kvě 2014 23:10

+měkce se na něj usměje a pomalu rozvážně přikývne, jak přemýšlí nad tím, proč zrovna jemu tohle skutečně věří+ Hru na pravdu? +povytáhne vesele obočí a viditelně se zamyslí+ Proč mam pocit, že se mi to nakonec nebude líbit. +zasměje se vesele+ Předpokládám, že úkolem bude popravdě odpovídat na všemožné otázky co? Co když na některou nebudu chtít odpovědět? + zajímá se pobaveně a jen zadoufá, že ty otázky nebudou příliš osobní, jelikož couvnout hned na začátku večera rozhodně nechce+ Normálně? +zamyslí se nad tím+ Záleží na tom, jakou mam zrovna náladu a na co mam chuť. Nejčastěji červené víno a whiskey. +odpoví po pravdě+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern