Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 20 úno 2014 16:14

Možná bys nás měla přemístit. +zašeptá jí do vlasů a ruce mu strašně nenápadně sklouznou níž po jejím břiše+ Jinak teda nevim, jestli se tu ještě chvíli nezdržíme. +pousměje se a sklouzne rukou níž na stehno a začne jí vyhrnovat tu sukni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2014 16:48

Jako takhle? +uculí se, a z jeho doteků se jí dělá na pažích příjemná husí kůže+ To by se v tom hotelu... docela divili. +vydechne potichu, když ucítí jeho prsty na stehnech nad krajkou od punčoch, ale je jí jasný, že jestli stihne doputovat rukama do jejího klína, tak už nikam nepůjdou, tak ho za ty ruce chytne, vtiskne mu pusu do dlaně, pevně si ho chytne a přemístí je do města někam do hotelu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2014 21:54

+pár dní nato se vrátí z návštěvy od Beccy ze Slastí a na první pohled nevypadá moc v pohodě. Bouchne za sebou vchodovýma dveřma, a vydupe schody do patra, ruce svírá do pěstí až má bílý klouby, a v obličeji je poněkud zsinalá, rty skoro bezkrevný, trochu jako kdyby potkala hodně nepříjemnýho ducha. Nakoukne do jeho pokoje, do obýváku, a najde ho v ložnici, zastaví se ve dveřích, a jen na něj upřeně civí+ Tobě kurva úplně hráblo? +procedí potom potichu skrz zuby, což je dost blbý znamení, pač obvykle spíš křičí, když je naškrknutá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2014 22:06

+válí se na posteli a cpe se skittleskama, když vejde on+ Ahoj, koč... ko. +uprostřed slova mu úsměv zmrzne na tváři, radši se posadí, pak si stoupne a bezděky obhlídne únikový východy, kterýžto žádný nejsou+ Co myslíš? +zeptá se a je v něm poněkud malá dušička+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2014 22:24

Jak co myslím? Ono je víc věcí, co bych měla vědět? +zvedne obočí poněkud sarkasticky+ Myslím to jak ses geniálně rozhodnul změnit živočišnej druh a jaksi ses o tom zapomněl zmínit. +odsekne+ Nebo sis jako představoval, že takhle jednou přijdeš domů mrtvej? +uchechtne se poněkud hystericky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2014 22:26

Ne to není! +brání se rychle a doufá, že neví, že zamet tuhle ty drobky z křupků pod koberec+ Ale kdybych byl mrtvej tak bych už přece nemoh chodit. +namítne na to a jen valí oči a pomaličku couvá ke zdi i když neví, co bude dělat, až tam dorazí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2014 22:41

Byrone nedělej ze sebe blbečka. +zavrčí poněkud podrážděně, ale očí má spíš vyděšený, než vytočený+ Becca mi to řekla. že chceš bejt upír. Kvůli... kvůli mně. +koukne dolů na svý ruce, aby nemusela koukat na něj+ Upír! +rozhodí rukama vytřeštěně+ Co sis doprdele vůbec myslel? Že se prostě necháš proměnit a vybalíš to na mě jako překvápko? +zapíchne do něj zas ten poněkud zoufale naštvanej pohled+ Že nad tím mávnu rukou a budem spolu bydlet v rakvi, jen tak začnu žít v noci, a až budeš mít hlad cucneš si z mýho krku? +zašklebí se+ Ježiši. +prohrábne si vlasy a zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2014 22:44

Aha. +vydechne, jak mu to konečně dojde+ No... +nadechne se a trochu zoufale na ni koukne+ No ne. Já jsem moc nemyslel, ale myslel jsem, že pak budu taky mocnej, a že pak mě nebudeš muset furt tahat sebou. Nebo mi říkal, abych se schoval nebo tak. +vychrlí to poněkud zmateně+ A já bych si z tebe nikdy necuc! +ohradí se ublíženě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2014 23:02

No to mi došlo, žes moc nemyslel. +odfrkne si, a trochu nervózně si přejede dlaněma po pažích+ Asistovaná sebevražda je teda fakt povedenej způsob, jak se mi pomstít. +rozhodí rukama, a začne přecházet tam a zpátky po pokoji, jak nevydrží v klidu+ Víš vůbec, co to všechno obnáší? +otočí se zase k němu, a rozčíleně si zastrčí vlasy za uši+ Nesměl bys na světlo. Nemoh bys mít děti. Navždycky bys byl připoutanej k Becce, způsobem kterej ani nedokážu domyslet. Pravděpodobně bys chtěl urvat hlavu všemu s tlukoucím srdcem v okruhu dvaceti metrů, včetně mě, buhvíjak dlouho! +zvýší poněkud hlas+ Může to trvat klidně desetiletí, než se to naučí ovládat. Viděl bys mě umřít, i když to ti podle všeho moc vrásky nedělá. +zaksichtí se na něj+ Nebo čekáš, že naběhnu a taky se nechám pokousat, abysme mohli žít navždycky spolu jako v pitomým stmívání? +přeskočí jí z toho trochu hystericky hlas+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2014 23:13

Vici... +zakňourá trochu, ale dost prosebně+ Dyť já se ti nechci mstít! Dyť jsi nic neprovedla! +taky rozmáchne rukama+ Ale aspoň bych se nemusel koukat, jak ty si vezmeš nějakej podělanej kulomet a jdeš někoho odprásknout! +ujede mu už taky, pak pevně sevře rty, aby se uklidnil a už nic nevyžbleptl a radši si zapálí+ Nekřič na mě, Vici. +řekne jí trochu smutně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house