od Victoria » 11 kvě 2014 23:38
No asi jo, když mě nesnášíš tak moc, že ze sebe radši necháš udělat něco nemrtvýho. +odsekne+ Jo, protože já to dělám dvakrát denně, že jo. +zamává rukama+ Napadlo tě taky jak mi asi bude, když jednou prostě zmizíš a vrátíš se mrtvej? Nebo se nevrátíš vůbec? +koukne na něj a oči se jí trochu lesknou, tak se k němu radši otočí zády+ To sem tak děsná manželka, že se musíš nechat zabít hnedka první rok? Já za to přece nemůžu, že to je jak to je. +pokrčí rameny poněkud bezmocně, a pod tím vším je spíš smutná a zklamaná, než naštvaná+ Slíbil si mi, že mi nebudeš ubližovat. +dodá potichu, koukne dolu na vyboulenou kapsu od džín, kde má strčenou hůlku, a nejradši by ji rovnou zlomila+ co teda chceš abych udělala? +otočí se k němu, ale předtím si otře oči, aby to neviděl+ Jak se o tebe sakra nemám bát, když v prvním nestřeženým okamžiku jdeš a uděláš tak nehoráznou nezodpovědnou píčovinu. +zavrčí na něj+ Co kdyby Becca nebyla rozumná, a kejvla ti na to? +zvedne obočí+ Já na tebe nebudu křičet. +zavrtí hlavou+ Je to tvůj život, tak si s ním dělej co chceš. Ale nečekej, že u tohohle budu asistovat, protože na to já teda nemám. +otočí se, a práskne za sebou dveřma+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.