Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 24 kvě 2014 12:41

+jak se soustředí skousne si pevně spodní ret, skoro nedýchá a dělá jí to do posledního okamžiku, jako by z ní chtěl dostat co nejvíc. Když se potom uvolní pomalu z ní vyklouzne, natáhne se vedle ní a hladí ji špičkami prstů po tváři a usmívá se+ Líbilo se ti to? +zeptá se, ne že by to nevěděl, ale rád by to slyšel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2014 13:38

+chvilku ji trvá, než popadne dech, a v klíně ji přestane tak rozcitlivele pulzovat, a pak se na něj uculi a do ty dlaně mu dá pusu+ pani. +zahubí se a očí ji z toho ještě trochu svítí+ ty jseš fakt neskutečnej. +prekuli se na záda a jen tak se rozesmeje z ty záplavy endorfinu+ bylo to úplně megabozi. +usměje se, a dá mu pořádnou pusu, a tak pozitkarsky se vedle něj rozvalí a jeste vnima ty zbytečký rozkose+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 kvě 2014 19:28

+uculí se+ Chtěl jsem to zkusit. +přizná se jí+ A jsem fakt rád, že to vyšlo. +oplatí jí tu pusu a rozvalí se pěkně vedle ní a spokojeně oddechuje, hladí ji po nahém stehnu a pořád ji trošičku okukuje, jak má na sobě pořád ten obleček princezny Leiy.+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2014 21:39

Trochu se bojím zeptat, kde seš to naučil. +zahubí se vesele, a pořád má v celým těle rozlezlou takovou příjemnou malatnost+ fakt se mi to líbilo. +usměje se ne něj a trochu se k němu prituli+ dej mi pusu. +upousmeje se na něj a jen tak na něj kouká, jak je krásnej a její, a za nic by ho ndvymenila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 kvě 2014 22:24

Od kámošů v hospodě. +zazubí se na ni+ Říkali že to skvěle funguje. Teda ten, co má holku to říkal. +prozradí jí s úsměvem+ Jasně, že dám. +přikývne se šťastným úsměvem hlavou a natáhne se k ní, pohladí ji po krku a přitáhne si ji k polibku. Nejdřív ji líbá pomalu a jemně a pak trochu přitvrdí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 kvě 2014 23:19

Jo? Co to je za kámoše, toho bych ráda potkala. +zasměje se, ale akorát si z něj dělá srandu, a dá mu pusu, aby se neurazil+ No, možná bys měl chodit do hospody častějc. +zazubí se, a natáhne se k němu blíž. Polibky mu oplácí, a jeho rty v ní tak hezky protahujou dozvuky toho parádního vyvrcholení, co se jí ještě líně povalujou pod kůží. Pousměje se mu do rtů, a prohrábne mu vlasy+ Tyjo. Já tě miluju. +uculí se, a ještě mu vtiskne pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2014 16:20

No klidně budu do hospody chodit častějc. +zasměje se+ To mi budou kluci závidět, že mě tam vlastní žena posílá dobrovolně. +usměje se na ni a ještě jí dá pusu a líně ji hladí po kůži na břiše+ Já tě taky miluju. +usměje se na ni, tak dost zamilovaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2014 16:50

No jasně že jo, když odtama nosíš takový parádní tríčky. +zazubí se na něj a vtiskne mu pusu do dlaně+ Ty, Byrone. +začne úplně děsně nenápadně oklikou, a ohlazuje mu břicho+ Já sem našla koťátko. +uculí se+ Já vím, že si říkal, že už nechceš další kočky, ale oni si mě hledaj sami, já za to nemůžu. +udělá na něj oči+ Je úplně malý, černobílý, a asi nikoho nemá, furt se nám ometá kolem zahrady. +vykládá mu to honem, než jí stihne vynadat+ Má takový malý packy, a dycky mi přilehne nohy, abych nemohla domů a nenechávala ho tam samotnýho. +stěžuje si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2014 22:59

Mno? +koukne na ni+ Ty Vici... +poslouchá ji a na tváři se mu postupně usazuje výraz: ,,když to teda musí bejt"+ Co mám s tebou dělat. +povzdechne si tragicky+ Mám pocit, že kdybych ti to zakázal - ne že bych ti teda chtěl něco zakazovat - ale že kdybych ti to zakázal, tak ho budeš takjně chovat ve sklepě a to mu nemůžu udělat. Klidně si ho sem doveď když chceš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2014 23:56

No, když ho nebudeš chtít, tak si ho nenechám. +pokrčí rameny+ To je přece jasný, že si sem nebudu tahat zvířata kdyby ti to mělo bejt proti srsti. +pousměje se a pohladí ho po žebrech+ Tak já mu teda najdu jinej domov, nebo ho dám do útulku, nebo yohannce. +vymejšlí to+ dyť já nechci dělat věci tajně. Teda tajně před ostatníma jó, ale ne tajně před tebou. +koukne na něj dotčeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house