Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 26 kvě 2014 23:20

+trochu se pousměje+ Tak klidně si ho tady nech, jestli chceš. +pohladí ji po tváři+ Barák máme velkej, jedna kočka se tu ještě ztratí. Je to ten nebo ta? +koukne na ni tázavě+ A řekni mi... +koukne na ni, trochu šibalsky se u toho usmívá+ Že tys mu už vybrala jméno?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 kvě 2014 23:49

A fakt ti to nevadí? +koukne na něj vážně, ale když to teda dovolí, tak se děsně šťastně zazubí, a pevně ho obejme kolem pasu+ Děkuju. +usměje se na něj široce, a dá mu pořádnou pusu+ Je to kluk. Nebudou se hádat, ne? +zamyslí se nad tím+ Aspoň nehrozí, že bysme měli koťata. +uculí se+ Bude se ti líbit, uvidíš, má bílý ťapky a náprsenku. +vykládá mu to nadšeně+ Né, já jsem se radši nechtěla moc vázat, kdybys mi ho nedovolil. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2014 00:32

No já nevim, jestli se nebudou hádat. +zasměje se vesele a obejme ji a dá jí pusu do vlasů+ Já kočky nepěstuju ani se jima moc nezabývám. +pousměje se koutkem úst+ Tak jak mu budem říkat? +koukne na ni tázavě+ Samozřejmě musí mít nějaký epický jméno, aby každej hned věděl. Že je epickej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2014 13:29

No kvůli tomu že máme samy kluky víš, aby se jakože neprali. +uculii se + ale Jojo, máš přece mě a já jsem taky kočka +zahubí se na něj a da mu pusu+ no. +zamýšlí se nad tím+ kDYŽ už máme poinse, tak by tenhle měl bejt Hal, jako ty postavy, zejo,protože hal a poins patří k sobě. +prikyvnd+ a nebo loki.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2014 18:04

jo jo. +pokýve hlavou s souhlasu+ No tak mu dáme jméno Hal. To se bude hodit. +pousměje se vesele+ No tak jasně, že seš kočka, ale taky seš jediná kočka, kterou se zabývám. +zazubí se na ni šibalsky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2014 18:15

Tak jo. +uculí se+ Budou Hal a Poins, a bude to boží. +usměje se+ A Lokiho si necháme v záloze. +přikývne, a ještě mu dá pusu, pořádnou, aby věděl, že je ráda+ No tak to taky má bejt. +zazubí se vesele+ Já si myslím, že kočky se stejně nedaj moc chovat. prostě se rozhodnou, že budeš jejich člověk, a pak s tebou zůstanou, ale nikdy nejsou úplně tvý. +pokrčí rameny+ Ale já jsem teda jenom tvoje, to jo. +dodá honem, aby si to blbě nevyložil+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2014 21:49

V záloze? +koukne na ni trochu poočku, jako co má za lubem+ Jako pro další kočku? +navrhne nenápadně+ Nebo něco jinýho? Levharta? Třeba? +zkouší to dál nenápadně tak vyzvědět, jestli má jako v plánu ještě nějaký ty kočkovitý šelmy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2014 22:19

Ty bys chtěl ještě další kočku? +koukne po něm s nadějí, ale pak se rozesměje+ Ne, mně to stačí. +usměje se na něj+ Dvě kočky. A tygr. +přikývne+ No i když takovej levhart! +zvedne prst+ Ale myslím, že jedna šelma co bude těžší než my oba dohromady je víc jak dost. +zazubí se+ Víš, já sem si dycky myslela, že se nikdy nevdám, a budu žít ve svým podkrovním londýnským bytečku sama s kupou knih a a kupou koček. +uculí se+ Dycky sem si představovala, že budu děsně tajemná kráska s černýma čarodějnickejma číčama. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2014 19:56

Já? +koukne na ni trochu vyplašeně, co to na něj hází+ Já ne, to ty, už tě vidím. +zasměje se vesele a dá jí pusu+ No ale ty seš děsně tajemná kráska. +koukne na ni vážně+ I když seš teda vdaná za tak suprovýho chlapa, tak seš. +pokývá vážně hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2014 20:21

Noo, možná ještě jednu někdy časem. Aby mohli na halloween chodit za tři musketyry. +zahubí se+ no já teda nevím. Vždycky ti hnedka všecko vykecam. +uculi se a dá mu pořádnou pusu+ tojo, nejsuprovejsiho. +pousmeje se a jen sena nej tak mírně nablble diva+ budem spolu, jo? +pohladi ho tak jemně po břiše+ a bude to všechno dobrý.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house