Pokoj č. 5 - Mr. Jess

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.5

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2014 19:53

Jo? +koukne na něj tázavě a pak musí pokývat hlavou+ No jo. Moc pěkně ti to jde to líbání. +uzná teda potom. Lehne si k němu, na břicho a přidržuje se na loktech, aby na něj viděla+ A už mi konečně řekneš, proč jsi přijel? +vyzvídá+ Pochybuju že jenom proto, aby jsi mě tu okouzloval a oblboval. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 28 kvě 2014 20:14

No, to bude těma rtama co líbam. +pousmeje se, a potáhne si z cigara+ já tě okouzluju? A jak mi to jde? +uculi se a vypadá docela potesene+ no... +odmlci se na chvilku, a pak si prohrabne vlasy+ fakt tady někoho hledám. +přizná nakonec+ nechci to úplně zakřiknout, ale jestli to dopadne, nejspíš se o tom dozvis mezi prvnima +usmejese+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 kvě 2014 22:55

Jo? Myslíš? +koukne na něj s úculem+ No jo, to asi jo. +pokýve pak vážně hlavou a zasměje se+ No, trochu mě okouzluješ. +připustí, jakože nic, aby si hned nemyslel+ No dobře, dobřeee. +zamává rukama+ Já už to z tebe tahat nebudu. Příštích pár hodin. +dodá nakonec a napije se vína+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 29 kvě 2014 00:15

Já myslím, že určitě. Jsou fakt parádní. +pousměje se, a pohladí ji po nich palcem+ Jo? Tak to jsem rád. +zazubí se samolibě+ Já si skočím do sprchy,jo? +koukne na ni omluvně, cestou do koupelny si svlíkne tričko, a za chvilku se ozve tekoucí voda a rána, jak mu upadnul sprcháč. pokoj pomalu temní, venku už je skoro noc,ale stejně tam toho ke koukání moc není, jen pár kusů oblečení po křesle, knížky všude možně a mezi nima různě postrkanejch pár papírů+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2014 09:02

+uculí se na něj a pak kývne+ Jasně, já tu počkám. +slíbí mu a natáhne se na posteli, ale když odejde tak se asi do pěti vteřin začne nudit. Posadí se a rozhlídne se kolem. Pak otevře pár knížek, aby zjistila co jsou zač, pak mu prošacuje ty papíry. Je to pár účtů a jeden dopis. Oči jí zasvítěj nadšením, protože vypaddá dost starej.

Carle,
před pár dny, patnáctého, se nám narodil syn. Je úžasný, má tvůj nos a pojemnovala jsem ho Jess po svém otci, doufám, že ti to nevadí. Přijeď se na něj podívat. Adresa je...
Nechci po tobě peníze a vím, že máš svůj život za oceánem, ale musíš ho vidět.
Miluju tě.
Anna.

Wenai to očima rychle shltá a pak ho schová jak byl a zasse se válí na posteli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 31 kvě 2014 13:45

+za chvilku se vypne voda a Jess se vrátí v tričku a trenkách, natáhne se vedle ní na postel, ještě trochu horkej a místy mokrej ze sprchy, a usměje se na ni+ Koukalas na knížky? +pousměje se, nic dalšího ho nějak nenapadne+ Teďka se chystám na Gatsbyho. +zvedne z komínku jednu celkem tenčí, a ukáže jí obrázek na obálce, asi je tam dicaprio :D, všimne si vykukujícího dopisu a jakoby nic na něj položí jinou knihu+ Jak se ti vůbec líbilo kino? +zeptá se s tím svým přidrzlým úsměvem+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 kvě 2014 22:42

+trochu se uculí a sjede ho pohledem+ No to triko ani nemuselo bejt. +prohodí a vůůůůbec ho nesvlíká očima+ Jo, Gatsby. +pokýve hlavou+ Toho mám taky na seznamu. +přikývne+ Ale furt na něj nemám čas, to je jako s tím Kerouacem. +ušklíbne se vesele+ Kino docela ušlo. +odtuší+ Ale tas polečnost byla nejlepší. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 01 čer 2014 02:13

Jsem nechtěl, abys mi poslintala postel. +zazubí se, a triko si beze všeho stáhne a rozvalí se tam+ No Gatsbyho ti nepůjčím, toho teď čtu. +usměje se+ Film byl slušnej. +přikývne+ Jednou jsem byl na párty ve stylu dvacítek. Bylo to pěkně ujetý. +zazubí se vesele+ Docela se mi to líbilo, holky v těch šatech, a spusta šampusu. +uculí se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 čer 2014 18:09

No to je úžasný, jak umíš přemýšlet dopředu. +zazubí se na něj a uhne mu+ No jo, no jo, však já ho nechcu, já si klidně koupím svýho. +uculí se na něj+ Ty, Jessi... +koukne na něj+ Kdy máš narozeniny? +zeptá se a jen se culí, jako by něco chystala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 01 čer 2014 18:37

No jo. +uculí se+ Ale teďka je to poněkud nevyrovnaný.+poznamená+ Jseš moc oblečená. +zatahá ji za lem trička, a napadne ho nápad, co si na pozdějš zapíše do hlavy+ Já? Proč to chceš vědět? +přimhouří oči+ Příští měsíc. +svěří jí to teda+ Osmnáctýho června. +upřesní to+ Proč? +dožaduje se důvodu, a tváří se trošku podezíravě+
Jess

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje