Výhoda práce ve školství je, že máme hezky prázdniny jako děti já jdu do školy až koncem srpna na přípravný týden a na srpen nemám žádný plány, takže já můžu přijet kdykoliv a odjet kdykoliv Teda ne tak úplně, musim to skoordinovat s Nef aby měla kde spát
To sem si Becco taky říkala, že jí chcu, ale pak jsem si představila těch dvacet cvrčků nebo kolik jich je, který musí v týdnu hlídat a hodně rychle jsem si to rozmyslela
No nevím, jestli jsem na tom v tomhle směru líp...dvacet cvrčků nebo stovky debilních lidí denně, z nich spousta neumí ani odpovědět na pozdrav a poděkovat?
There's hell in your eyes So let your demons dance with mine We'll kill each other some day But now is not the time
Tak jsem se ráno zeptala na tu dovolenou, jestli bez problémů a nějak se to chytlo a nahlásila si jí i kolegyně tak, že už se v srpnu dlouhodoběji nikam nedostanu. Budu ráda, když si ukecam ještě nějakej den volna Ale na ten víkend 16.-17.8. je to bez problémů, tak by bylo naprosto super, kdyby to byl opravdu on
Nef, taky doufám, měla bych rovněž hlásit volno co nejdřív...tak jestli má někdo námitky a nebo připomínky k datu, tak co nejdřív prosím.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
joo, holky, kdyby dvacet, třiatřicet jich tam mám a Becko, za to, jak nám každej den dávaj zabrat, si ty prázdniny fakt zasloužíme, tomu věř Ti moji miláčkové jsou čas od času vážně na facku
A jinak tenhle víkend mi taky vyhovuje ze všech nejvíc
To nevím, jestli neplánuje Meg něco....ona se pak ozve po státnici, teď do ní nechci rýpat, aby nevypadla z přípravy. ale snad si myslím, že nix nemá...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Beuš, jj dají dají Takže budu mít pořádnej prodlouženej víkend Sem ještě dostala vynadáno, že si chci vzít tak málo volna, ale kdyby mi někdo řekl kdy si ho můžu vybrat tak prosím, ale začátkem měsíce to nejde, koncem to nejde a v půlce je to naštíru