Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 21:49

+nic neslyší, tak zaklepe znova+ žiješ? navlíkni si gatě, jdu dovnitř. +zavolá a opře se o dveře, jak se s ní zamotá pokoj. Když si je jistá, že nepoblije dveře, vezme za kliku a otevře+ Ježiš ty vypadáš +vyděsí se, když vidí, jak je bledej, rozklepanej a teče z něj voda+ Pocem, svleč si to... +došourá se k němu, vezme za lem trička a snaží se mu ho přetáhnout přes hlavu+ Moment. +zarazí se najednou, zbledne, zaklekne k záchodu a vyhodí do něj včerejší večeři+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 21:54

+třese se jako osika a ve tváři je zelenej jak sedma a navíc má modrý rty+ Mě je blbě. +zavrčí a dopoztácí se k Vici, aby jí podržel vlasy+ To bude dobrý, zlato, klidně to vyhoď. +pohladí ji po zádech roztřesenou rukou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 22:02

+když skončí první nával dávení posadí se na paty a opře se loktama o prkýnko+ To mi povídej. Běž pryč, ať ze mě taky nevrhneš +usměje se slabě a utře si pusu toaleťákem+ A sundej si ty mokrý věci, máš úplně promodralou pusu. +přejede mu palcem po spodním rtu a pak se zas nakloní nad mísu a jede druhý kolo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 22:07

Je mi... +zadrkotá zuby+ Je mi děsná zima. +třese se jak ratlík a pokouší si svlíknout ty věci, což mu moc nejde, ale nakonec je ze sebe přece jenom dostane, schoulí se nahatej u vany a obejme si kolena rukama a tváří se poněkud bezradně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 22:17

+ještě chvíli zvrací, dokud už jenom nedáví naprázdno, a pak se jí konečně podaří zvednout+ Už nikdy nebudu pít. +zamumlá si pro sebe a zaostří na Byrona+ Tak pojď zlato, trochu tě zahřejem. +přeplazí se k němu, svlíkne si pozvracený oblečení a hnedka jí všude vyrazí husina.+ Musíš mi pomoct, já tě neuzvednu +pokouší se dostat ho do vany a když ho tam nějak usadí, sedne si za něj, opře si ho o sebe a zděsí se, jak je studenej. pak na ně pustí vodu, nejdřív vlažnou a pak postupně trochu teplejší, dokud Byron zas nechytí trochu barvu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 22:46

Hm? Hm... +zamručí a neochotně, ale přece jenom se přemístí zase do vany a tiskne se k ní, aby se trochu zahřál o její teplou kůži+ No... +zamumlá+ Tohle už je lepší. Děkuju. +tulí se k ní a má klidně zavřené oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 22:53

+jak je zmrzlej a tulí se k ní, musí se kousnout do rtu, aby jí necvakaly zuby nahlas+ Už mluvíš? Tak to vypadá dobře. +usměje se, líbne ho někam za ucho a ještě trochu přidá teplotu vody, aby jim rozmrzly prsty u nohou. Obejme ho rukou kolem hrudi, opře si hlavu o vanu a taky zavře oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 22:56

Jo, jo, už zvládnu i mluvit. +řekne, ale ještě potichu+ Nesmíme tu usnout, jinak se utopíme. +natáhne se pro kalhoty a vyndá z nich cigarety, který jsou ovšem všechny úplně mokrý+ Sakra... +řekne zklamaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 23:04

+vyhrabe někde špunt a zadělá s ním vanu, napustí ji plnou horký vody a vypne proud+ Já snad neusnu, nemůžu spát když je mi zle +kouká, jak hrabe mokrý cigarety+ Počkej, já seženu moje. +navrhne, natáhne ruku a přivolá si z pokoje krabičku mentolek se zapíkem. z tý námahy se jí pěkně orosí čelo a udělá se jí zase trochu šoufl, ale tentokrát už aspoň nezvrací. Nabídne Byronovi cígo a pak si zkouší zapálit vlastní, ale klepou se jí ruce, tak jí to moc nejde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 23:17

Děkuju. +vezme si od ní cigaretu, pak chytne její třesoucí se ruce do svých a zapálí jí a pak i sobě, sedne si naproti ní a usměje se+ Už je ti líp? +pohladí ji po tváři a při tom jí shrne vlasy z obličeje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje