Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 23:23

Je mi docela děsně. +zazubí se trošku rozechvěle+ Došel mi lektvar proti kocovině. +prohlásí naprosto tragicky+ Víš jak dlouho už jsem poránu nezvracela? Nějak jsem si odvykla. +oklepe se, ale už zas nabírá barvu a nikotin jí taky dělá náramně dobře+ Dík, žes mě nenechal povracet si vlasy. +usměje se na něj vděčně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 23:26

Hmmm, tak to bude chtít protikocovinový jídlo. +usměje se, sice trochu přejetě, ale je to úsměv, a natáhne se opět po svých kalhotech a teď z nich vyndá mobil+ No tak ten to zjevně taky nepřežil. +ušklíbne se a odhodí ho pryč+ Co bys řekla na sýrovej hamburger?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 23:31

Normálně bych řekla bloah, ale toho už jsem dneska řekla dost, takže to nechám plně ve tvý režii. +opře se zas o kraj vany a proplete si nohy s těma jeho+ A taky říkám, že mi je musej donýst, protože dneska ze schodů fakt neslezu. Jak můžeš tohle vydržet pokaždý, když se opiješ? +koukne na něj obdivně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 23:37

No, ještě chvilku ve vaně a pak pro ně zatelefonuju dolů. +uvelebí se tam+ Já nemám pokaždý takovouhle kocovinu, jenom když chlastám tvrdej bez brzdy. A mělas to hodit na koberec, vlastně. Proto jsem to přece dělali.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2013 23:44

Já nevím jak ty, ale já v týhle vaně hodlám zestárnout. +užívá si teplou vodu a kouká, jak se jí dělají na prstech varhánky+ No jo, doprčic +pleskne se do čela+ To byl ale blbej nápad. Příště mě zastav, až zas něco takhle pitomýho vymyslím. +uculí se+ Koberec holt zůstane nepokořenou výzvou. +pokrčí rameny+ Dobrý ráno, mimochodem. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2013 23:56

Jo? No to bude brzo, už máš svrasklou kůži. +rozesměje se a ukáže na ty její varhánky+ Myslím, že příště vymyslíme ještě něco blbějšího. Challlenge accepted! +zasvítí mu oči+ Dobrý ráno. +zasměje se+ No, já jdu objednat ty hambáče. Vyleze z vody a omotá si kolem sebe ručník a jde zavolat na recepci+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2013 00:07

+jenom zděšeně zasténá při představě, co všechno ještě můžou vymyslet :D+ Tak jo, vem mi velkou colu prosím. Hodně velkou. Spoustu cukru. +zamumlá nesouvisle a když Byron vylejzá z vany, úplně nepokrytě mu kouká na zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 led 2013 11:41

+objedná to a spoustu koly navrch a pak znaveně klesne do křesla a přejede si dlaněma obličej+ Bože to zas byla kalba...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2013 11:57

+vyleze z vany, zabalí se do osušky a vyčistí si zuby, i když z chuti pasty málem zase vrhne. Vrátí se do pokoje, plácne sebou na postel a cestou rozcuchá Byronovi mokrý vlasy+ Uši vzhůru, básníčku. +uculí se a začne si rozčesávat mokrý vlasy, když se akorát ozve zaklepání na dveře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 led 2013 12:13

Cože? +koukne na ni a musí se začít smát+ Jasně. +zasměje se a jde otevřít a vmanévruje dovnitř s pojízdným stolečkem+ Snídaně! +zvolá a pustí se do cheeseburgru+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje