Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 18:03

Proto nám to taky tak klape. +zazubí se, a pusu mu oplatí+ Mě urazit nemůžou. +pousměje se+ S tím si nedělej starosti. +zavrtí hlavou, a spíš si dělá starost o něj+ Tak jo. +usměje se, a otočí se k němu, aby na něj viděla+ Mrzí mě to. že jsi to měl takový. +pohladí ho jemně po tváří, a vtiskne mu pusu+ Teď už to bude dobrý. +slíbí mu přesvědčeně+ Já tě vždycky zase posbírám, a postarám se o tebe. Postaráme se o sebe navzájem. +usměje se, a obejme ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 18:08

To proto, že teďka tu mám tebe, za odměnu. +zazubí se na ni vesele a dá jí pusu na hřbet tý ruky, co ji za ni drží+ Postaráme. +přikývne s úsměvem a druhou rukou ji hladí po kůži, jen tak, protože se mu líbí se jí dotýkat+ Teď už to budeme mít oba jenom skvělý. +řekne přesvědčeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 18:29

no to já nevím, jestli jsem extra odměna. +zazubí se, opře se mu spánkem o bok a hladí ho trochu po břiše+ Jo. +usměje se+ Ty a já. +přikývne+ A třeba nás jednou bude víc, když budem chtít. +pokrčí ramena, a uculí se+ A taky můj brácha a Wenai a Angie, Jeefes a Jess, a všichni. +pousměje se+ My se vlastně nemáme vůbec špatně. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 18:38

Ty jses vůbec nejvíc extra odměna.+zazubi se na ní a pěkně se k ní nasackuje aby byli pěkně u sebe+ Vážně by nás mohlo bejt víc? +koukne na ní. Tak jako že mu to vůbec nepřipadá jako blbej nápad+ To by se nám někdy mohlo chtít. +usměje se na ní a trošku se u toho zahihna+ Mě by se to asi líbilo. +pohodi afinou+ Jo a vůbec všichni. +uculi se na ní a prikyvne. +
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 18:53

+přikryje se, aby jim nebylo chladno, a natulí se k němu+ No jasně, kdybysme třeba uspořádali velkou párty, tak by nás určitě bylo víc. +uculí se na něj+ Někdy se nám určitě chtít bude. +pousměje se,a tak po očku po něm kouká, a přemejšlí o tom+ A taky tygře, a všechny kočky. Vůbec žádný rodiče nepotřebujem. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 19:01

Kočko, dyz mi usporadame party tak nás bude plnej barak. +zazubi se na ní veselé+ Já rozhodně vím že potřebuju tebe. A nikoho jinýho. Občas teda Jeefese když se nám nechce z postele a máme hlad. +usměje se na ní a dá ji pusu na nos+ Dobrou noc kočko. +posepta ji a obejme ji+ Ještě můžeme počkat. Máme všechen čas světa.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 19:14

no musí to bejt pořádná party ne? +zazubí se+ Máš mě. +usměje se a dá mu pusu+ Vždycky mě máš. A já tebe. +pohladí ho, a stulí se k němu+ Dobrou. +usměje se, ale nějak nemůže usnout, dlouho jen tak leží a musí na to myslet, a trochu si to představuje, a čeká, jestli začne panikařit, poslouchá jeho dech, a přemejšlí+ Ty bys chtěl, abych přestala brát ten lektvar? +pošeptá mu jen tak zničehonic+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 19:24

To si piš. +usměje se na ní a dá ji ještě pusu. Pak zavře oči a pomalu už klidně usíná oddechuje jen se tak k ní tuli. Slyší ji jen tak na půl ucha jako ve snu a po její otázce jen něco zamumlal ale až podezřelé to zní jako ano. Že s tím souhlasí a spí dál jen se k ní prituli a nos ji strčí na krk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 19:37

+nechá ho k sobě přitulit a trochu ho obejme, už ho nebudí, ale moc nespí, a většinu noci o tom přemejšlí, co všechno by museli změnit, a jestli by to fakt chtěla, a když usne, tak spí jenom neklidně, a ráno si poněkud přispí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 20:13

+ráno se vzbudí a koukne na ní jak ještě hluboce spí a tak to taky ještě zalomi a vzpomíná si že se ho něco ptala neví sice přesně co ale má krásnej pocit že to bylo nějak nádherný a děsně v pořádku a spí s ní dál+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house