Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 00:04

Já, To ne to je všechno pravda. +dušuje se+ No, já bych to nechal na nich. Třeba ho vyléčí z nostalgie po té minulé. +usměje se+ No jo, na kdy jsi zabookovala ty letenky? +zeptá se jí+
No určitě hodně pijou a pak se svlíkají, aby na nich mohlo spočinout oko umělcovo a ten tak dosáhl té pravé inspirace. +pousměje se+ No někdy určitě jo. Třeba trapný ticho... trapnej sex... a tak. +usoudí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 00:11

No, jo, já vím že je. +zazubí se+ Ale on to vědět nemusí. +uculuje se+ Když ona s každým klukem dycky děsně vyjebe. +pokrčí rameny, a občas mu ukradne něco z talíře+ On měl holku? Vy jste koukám probrali všechno. +zasměje se+ Na víkend. Myslíš, že to je moc brzo? A asi bysme měli předem zavolat, co. +poškrábe se zamyšleně ve vlasech+
Hm. +přimhouří oči+ to nezní tak složitě. +pousměje se, podá si flašku, a pořádně si z ní přihne+ Jo? Zkušenost? +zazubí se vesele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 00:14

Tak já ho varuju a on už se rozhodne sám. Však je dospělej. +pousměje se+ Ne, to není brzo. +usměje se+ Já jim zavolám, to se neboj. +usměje se a pohladí ji po noze+
Myslíš, že bys to zvládla? +usměje se na ni a dost sebevědomě+ A ty snad takovou zkušenost nemáš? +zasměje se+ V životě jsi neměla trapnej sex?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 00:20

Tak jo. +usměje se+ Jestli se ti nechce, tak já to udělám. Nebo jim pošlu email, to bude určitě lepší.+zazubí se, a vyplázne jazyk na Chrise, aby se jim tak nesmál+ On to měl jednoduchý, jeho všechny rodiče milujou. +zaksichtí se, a vezme si ještě opečenou kukuřici+
Tak tu část s pitím zatím docela zvládám. +pousměje se+ Když se svlíknu, napíšeš báseň? +koukne na něj pobaveně+ Ale jo. +pokrčí rameny+ Když mě ségra našla v posteli svýho kluka, to bylo docela trapný. +zazubí se+ Ale většinou se snažím spíš na to zapomenout, než o tom ještě psát.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 00:25

Ne, kočko, já to klidně udělám. +usměje se na ni a pak koukne na Chrise, aby to jako vybalil, do víkendu+ Jo? No tak to teda rozhodně není vůbecfér, bejt milovanej rodičema. +jen se trochu zasměje a vezme si nějaký hranolky a hladí Vici po noze+
No, to záleží na tom, jak moc jsi inspirativní. +prohléídne si ji+ Ale seš moc dokonalá. +cukne koutkem+ Fakt? +zvedne jedno obočí+ No tak ty seš pěknej dáreček teda. +kouká na ni a nevypadá moc nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 00:32

No, to jsi hodnej. +usměje se a je fakt ráda, že nemusí+ Ty si nemáš na co stěžovat, dyť já žádný rodiče prakticky nemám. +zazubí se, a jenom kouká pro po sobě tak koukaj, ale nechá to bejt a ještě si dá pivo+ Víte co vy dva? +usměje se na ně+ Já jsem fakt šťastná. +uculí se vesele+
Já jsem velice inspirativní. +natočí se nějak inspirativně+ A to je jako problém? +koukne na něj+ Myslím, že si moc vymejšlíš. +pousměje se+ Zatímco ty zpíváš v kostelním sboru, nosíš stařenkám nákupy a v životě sis to nerozdal se zadanou holkou, že hnedka soudíš, co? +koukne na něj a odfrkne si, podá mu flašku, a přemejšlí, jestli půjde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 00:37

Na tebe dycky. +usměje se na ni a dá jí pěknou pusu, když už ji tam tak má+ Jo, Tak to jsem rád. +usměje se na ni a taky si vezme pivo, když tam je a napije se a je taky šťastnej+
+Jess ta na ni koukne+ To tě to tak vzalo? +zeptá se jí a napije se z flašky+ No na sbor mám moc špatnej hlas. A už dlouho jsem nepotkal stařenku, co by potřebovala pomoct. +pokrčí rameny+ Ále hovno. +řekne a napije se znovu+ Já tě nesoudím. +odmítne to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 00:44

Tak ještě musíme najít někoho pro Chrise. +zazubí se, a pusu u pořádně oplatí+ Nemáš ještě tajnou nevlastní sestru, abysme tu telenovelu měli kompletní? +uculí se na něj, přitulí se k němu a jsou šťastný spolu+
No tak to seš asi první.+zamumlá, napije se ještě, pořádně, chvilku civí do tmy směrem kde je ještě tmavší moře, opře si bradu o kolena, a je ticho+ Tak ošukáš mě nebo jdeme zpátky? +koukne na něj pak, tak nějak prázdnějc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 00:49

Ále, já myslím, že Chris si někoho najde sám. Možná má už někoho v merku. +zubí se tam Byron, no úplnej bůh nenápadnosti+ Nevím, ale když budem u našich, tak se poptám. Možná že jo. To by byla sranda. +směje se+
Myslíš? +zeptá se jí potichu a ve tmě se na ni tak kouká+ Ne. +zavrtí hlavou+ Já myslím, že nechceš ošukat, že chceš spíš obejmout. +řekne, koukne na ni a taky se o to pokusí, ale pomalu a dá jí dost ústupnýho prostoru+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 00:54

Ty něco víš! Co víš? +přimhouří oči a je děsně zvědavá, zatímco Chris mu za zádama signalizuje, ať se neopováží+ No, můžu bejt u toho? +zasměje se+ Jsem si naprosto jistá, že ocení ten subtilní humor. +zazubí se na něj vesele+
Ale prosím tě, netvař se, že jsi přišel na hodinku improvizovaný psychoterapie, já jsem viděla, jak na mě koukáš. +koukne na něj poněkud sarkasticky, i když je jí z toho trochu hořko, a když ji obejme, přitiskne se k němu tělem, a pokusí se ho políbit a zajet mu rukou do kraťasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house