Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 01:56

No, taky doufám, pokud mám bejt upřímnej. +povzdechne si trochu a pak na ni tak poočku kouknu+ To ti v žádným případě nemlžu říct, co mi říkal. Přísahal jsem mu na všechny hamburgery světa, že ti to nepovím. +řekne jí naprosto vážně, že jako nemůže+
Jo? To je takhle jako určený? +zvedne obočí+ No to bych se měl asi zeptat Byrona, co připadne na mě, když on je zjevně ten střelenej. +uculí se+ Co já vím... +pokrčí rameny+ Máš tu karty? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 02:03

Necháme to koňovi, ten má větší hlavu. +usměje se, a dá mu pěknou pusu+ Ježiši. On se bude zase ženit, že jo? +vykulí oči vyděšeně+ Nebo někoho zbouchnul. A stěhuje ho sem. +otevře pusu+
No ještě že jo, protože to je asi tak jediná kvalita co mám. +zašklebí se trochu přiopile, a poněkud jí to stoupá do hlavy+ To nemám. +připustí+ já stejně neumím nic hrát. +pokrčí rameny, a jak tak civí do stropu, je jí trochu smutno+ Myslíš... moh bys tady zůstat? Do rána? Třeba, kdyby se ti chtělo. +zamumlá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 02:08

To mi mluvíš z duše. +uculí se vesele+ Ale nééé, prosím tě, nic hroznýho to není, klid, kočko. Ani nadoptoval tlupu afrických dětí. +zazubí se na ni+ To je fuk. +usměje se a počítá jí pihy+
Ale prdlajz, určitě máš i jiný ty... kvality. +koukne na ni+ No to je škoda, moh jsem tě naučit pokr. +pokrčí rameny+ Jako... jenom tak? +koukne na ni tázavě, jestli jako po něm bude něco vyžadovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 02:14

Já se toho bojím. +přizná se mu úplně vážně+ Já to poznám,když mi něco neříká, je okolo toho takovej nervózní. Vždycky mi tají věci když je to pro mý dobro. +zašklebí se, jakože to je pěkná blbina+ Mám z toho strach. +koukne na něj, a trochu se o něj opře+
Já umím bridž. +koukne na něj, jestli ho taky umí+ Jak chceš. +pokrčí rameny+ těžko ti provedu něco co nechceš. +pousměje se, a opře si hlavu o jeho rameno, jenom trochu, aby se nějak nevyděsil+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 02:18

+koukne na ni a najdenou děsně neví, jestli by jí to neměl říct+ Vážně? +koukne na ni a hladí ji po pažích+ To bude dobrý kočko. No... +rozmýšlí si to, jestli jí to má říct nebo co a fakt neví+
Koho? Most? +koukne na ni úplně zmateně+ No to teda nevím, myslím, že bys mohla. +pousměje se a nechá ji, aby se teda o něj opřela a lehce ji pohladí po paži+ A jaká bys chtěla bejt? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 02:25

Víš co, nech si to. +pousměje se+ Já jsem ráda, že si rozumíte aspoň trochu. Jestli je to fakt blbý, tak mi to snad řekne sám. +usměje se na něj hezky+ já jenom doufám že nikde nedluží nebo něco. +povzdychne si a obejme ho pevnějc+
to je taková hra. +zasměje se+ Byron ji určitě umí. +pousměje se+ Mohla. +připustí+ Ale nechtěla bych. +pokrčí rameny+ Chtěla bych... +zamyslí se nad tím, a trochu se o něj hřeje+ chtěla bych aby mi bylo víc jedno, co si kdo myslí. Vykašlat se na lidi, jako to dělá Victorie. +rozhodne se+ A chtěl bych bejt jako moje máma. +usměje se na něj+ všichni ji měli hrozně moc rádi, byla děsně krásná, a když někam přišla, nikdo nebyl dlouho smutnej.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 02:29

Tak jo, +přikývne a už se o tom dál nebaví, jen doufá, že se s tím Chris vytasí někdy brzo+ Neboj, kočko. +usměje se a obejme ji+ Já tu budu pořád. I s dluhama. +usměje se na ni a pěkne a dlouze ji políbí, aby si přestala dělat starosti+
To jseš moc hodná. +usměje se trochu se zasměje a hřeje ji+ No... tak to je rozhodně dobrý předsevzetí. +přikývne+ Jo, k takový ignoraci cizích názorů se jeden musí propracovat.. +pokejvá hlavou, jakože on o tom něco ví+ Ale těžký to není, prostě to máš tak trochu v ... tak kde slunce nesvítí, +zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 02:36

Já vím, že budeš. +usměje se, a polibek mu oplatí+ Já za ním půjdu. Nebude ti to vadit? +koukne na něj prosebně, a trochu ho drží u sebe+
To je dobrá vodka. +zazubí se trochu přiopile+ Jo, ráda bych věděla jak na to. +zašklebí se trochu+ Když tě celej život něco učí. +pokrčí rameny+ A co ty? Máš holku, švagříku? +koukne na něj s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 02:40

Nebude. +zavrtí hlavu a usměje se+ Já si půjdu promluvit s Jessem. Pak přijdeš za mnou, jo? +koukne na ni a ještě jí dá pusu, než se vydá za Jessem, kterýho ovšem v jeho pokoji nenajde, v herně taky ne a ani v kuchyni, tak si vezme malou sváču a jde do ložnice+
Jo., +přikývne+ Alkohol tu mají sakra dobrej. +usměje se+ Na to přijdeš, nevzdávej to. Ale když jsem tě prvně viděl, tak jsem myslel, že na ostatní moc nedáš. +řekne jí a pohladí ji po rameni a po paži+ Ne, nemám holku. +pousměje se a zavrtí hlavou+ Už nějakou dobu nemám.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2015 16:51

+jde se kouknout na zahradu, sundá si boty a nechá je u dveří, a jen tak se camrá v trávě, až se docamrá na to místo kde se před skoro dvěma rokama vzali, trochu se pro sebe uculí a sedne si tam pod strom do trávy, a přemejšlí o těch dvou rokách a co spolu všecko zažili, zapálí si k tomu cigáro a kroutí palce v trávě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house