+zasměje se, jak se pěkne shodujou+ No to já taky ráda zpívám, ovšem ti co mě poslouchají už se tak nebaví. +uculí se+ Zpíváš jen tak, nebo profesionálně? Nemoc z povolání? Vy míváte v Beauty salónu nějaký střílečky? +zeptá se trošku zmateně + Taky je nemám ráda. +přikývne+ Pak nemají mít holky přehnaný očekávání. V hudbě to vůbec všechno záleží na náladě. Někdy bych metalem udělala díru do zdi a jindy třeba vůbec nemám náladu poslouchat cokoliv s vokálama. +poslouchá o tý černý magii a přikyvuje+ Já jsem se s ní setkala jenom trochu letmo, v předchozím vztahu. Naučili mě nějaký základy, abych se dokázala bránit, ale nikdy jsem tomu moc nepropadla. Vždycky mě trochu děsila ta možnost, že mi to může přerůst přes hlavu. Tak radši nedráždím hada bosou nohou. +usměje se+ Já jsem do školy nechodila, měli jsme domácí učitele. Takže jsem vlastně neměla klasický předměty. Ale vždycky mě bavilo vařit lektvary, a taky bezhůlková magie. Líbilo se mi nebejt limitovaná hůlkou a cítit magii proudit přímo ze sebe.
Tony: Vás bych ani na nějaký lenošivý typ moc neodhadla. Spíš že chvilku neposedíte. +usměje se+ Oh. +řekne jenom na to, kde bydlí a těkne pohledem mezi ním a Styx, ale nic k tomu neříká+ Já si myslím, že je důležitý zajímat se, odkud pocházíme. Někdy nám to může pomoct pochopit, kdo vlastně jsme. +kývne souhlasně+ Ale na Sibiř bych teda dobrovolně nejela. +zasměje se+ Bydlím v hotelu Lafayette. Není to mudlovský hotel, majitelé mají taky... talent. +pochopí, proč se nezeptal přímo a taky se vyjádří trochu oklikou+ Ale brzo si budu pořizovat vlastní bydlení, akorát jsme tady o tom se Styx předtím mluvily. Takový nějaký menší domeček.