Alexin pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Alexin pokoj pro hosty

Příspěvekod Jess » 24 srp 2014 22:15

No jo. +přikývne, zabrzdí u krajnice a koukne na ni v očekávání jejích nápadů+ Tak jo. +přikývne a otočí auto a rozjede se zpátky do města, tam jede pomalu a hledá lékárnu+ Jo? A má? +uculí se a trošku se zubí+ No, já ti na to klidně budu přispívat půlku, abys to neplatila celý sama, když to vlastně bude pro nás oba. +navrhne jí a zastaví u lékárny , co je otevřená+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 24 srp 2014 22:33

+kouká ven s ním, a hledá nějakou lékárnu+ Prosím tě, peníze nejsou problém. +mávne rukou, a nevěnuje tomu pozornost+ Já si tohleto vyřeším, aby nebyl průšvih. +přikývne+ Jinak jseš v pohodě, ne? +koukne na něj po očku, jestli jako nehrozí nějaký nemoce nebo tak+ Myslíš že má? +otočí se k němu bokem, když zastaví u chodníku, a je v ní dost malá dušička+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 24 srp 2014 22:36

Tak jo. +přikývne s úsměvem a trochu se mu uleví, že to bude řešit, s těma holčičíma věcma si není moc jistej+ Jo. +přikývne+ Já jsem v pohodě. +pousměje se křivě+ A tohle určitě má cenu. +řekne jistě a ještě se k ní nahne, aby ji políbil+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 24 srp 2014 22:48

Neboj, žádný nehody si nemůžu dovolit. +zavrtí hlavou rázně+ Tak jo. +usměje se trochu, a polibek mu krátce oplatí a v duchu je děsně ráda, že s ní počítá+ Tak počkej. +vyleze ven z auta, zajde do lékárny, a chvilku si tam prohlíží věci, pač nějaký normální léky si kupovat neplánuje a hodlá to vyřešit lektvarem až doma+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 11:33

Počkám taky. +přikývne s úsměvem+ Nemusí nás tam jít procesí. +zazubí se na ni a čeká na ni v autě a zatím se pokouší naladit nějakou přijatelnou stanici, kterou by mohl poslouchat, nakonec objeví cdčko, co tam má někdo má, tak si ho pustí a nechá to tak+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 25 srp 2014 12:34

+za chvilku vyjde ven, prikyvne jakože hotovo a zase se pripouta, aby mohli jet a během vesty premejsli, jestli by mu měla říct o magii a tak, a jestli už to náhodou nevi+ měl by ses pobavit se svým bráchou. +nádhodi jen tak jakože+ zeptej se ho na jeho ženu. Zeptej se jak cestujou po světě. +koukne na něj a fakt doufá, že pak neuteče+ má to dost co delt i s nama. +pousmeje se+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 18:34

Měl bych? +koukne na ni trochu udiveně+ Já se s bráchou pobavím rád, to jo, on je dobrej. +přikývne+ Jak cestujou, Proč? Chceš taky cestovat nebo co? +koukne na ni poněkud tázavě, protože ji moc nechápe, no spíš vůbec ji nechápe+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 25 srp 2014 18:57

Zeptej se a uvidíš. On ti to počítám vysvětlí líp než já bych mohla. +koukne na něj, a sleduje, jak se blíží po příjezdový cestě k domu, a když zaparkuje, vystoupí ven a ještě se opře o auto a zapálí si závěrečnou, než se vydá dovnitř+ To bylo hezký rande. +pousměje se trochu, jen se tak na něj s mírným úsměvem dívá+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 19:28

Jo? No tak jo. +přikývne a pousměje se+ Doufám jenom, že mi neřekne, že sme s ebou taky nějak příbuzný. +ušklíne se vesele a vystoupí z auta a zapálí si taky+ Bylo to parádní rande. Díky že jsi šla. +usměje se na ni a opře se zády o auto+
Jess

Příspěvekod Alexandra » 25 srp 2014 19:53

Neboj se, do toho bych nešla. +uculí se trochu+ Líbilo se mi to. +pokrčí rameny+ I když jsem to trochu pokazila.+sklopí oči ke svojí cigaretě, ale omluvu nakonec přes rty neprocedí, pomalu dokouří, a vajgl zahodí někam do křoví. chytne ho za přezku od pásku a přitáhne ho k sobě blíž, a políbí ho, tak naléhavě a slibujícně jak ona to umí+ Tak se měj. +usměje se na něj tím svým perfektním úsměvem, a zamíří do domu+
Alexandra
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house