Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 23:23

No, já si obvykle dávám hodně slaniny. +odtuší+ No jo. +přikývne a oběma jim naleje, flašku nechá venku+ Klid, chlape. Na to si zvykneš, já jsem si taky zvyknul. Nepoužívají to pořád nebo tak. No a o tom je vlastně to cestování... Přemístí tě. Jsi tady a puf! Najednou jsi na jiné straně zeměkoule. Je to dost hnusnej pocit, abych se přiznal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 25 srp 2014 23:37

+dá si panáka a pak do druhý nohy a trochu se uklidní+ Ale dyť vypadají tak... normálně. +koukne na něj+ teda ne úplně normálně, ale vcelku normálně. Dyť já jsem s ní to. +vykulí oči+ a to o tom nikdo neví? +zajímá se+
Jess

Příspěvekod Byron » 25 srp 2014 23:45

No oni taky jsou normální. Vícenémě. +připustí+ Nikdy to nijak neřešili, maj na to školy, ale pařej úplně stejně jako my. +koukne na něj a začne se culit od uchak uchu+ Tak vy ste spolu to, jo? +zubí se na něj jak měsíček+ A dobrý? Chodíte spolu? +vyzvídá+ Ví to některý lidi... +připustí+ Ne všichni. Kdo by to měl vědět?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 12:01

No mne to teda moc normalni nepripada. +pokrci rameny, a furt tak fascinovane civí na jeefese+ ja nevim, jestli spolu chodíme. +pousmeje se+ rande bylo dobrý, tak uvidíme jak se to vyvine. A tys to věděl, než ste se vzali? +vrátí se zpátky k tématu+ to ti to nevadí? +koukne na něj tazave+ to musí bejt děsně těžký utajit přece. +pokrci rameny+ a proč vůbec chce, abys mi to řekl? +vypada poněkud hodně zmatenej+
Jess

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 12:16

no, já to vím už dlouho, jako od Wenai. A Vici mi to pak jenom řekla. Jo, ještě před tím. +uculí se vesele+ Proč by mi to mělo vadit? je to parádní, když jsi línej někam chodit. Nebo ti prostě přičaruje pivo. Jenom tak. +vyvalí na něj oči, že to je prostě boží+ No... +koukne na něj a pousměje se+ Třeba právě proto, že s tebou chce chodit? +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 12:51

No jo, ale je to takový... Já nevím, divný. Co když tě urkne? +koukne na něj, ale sám se tomu musí uculit+ ty se jich nebojím? +koukne po něm po oční a ještě si nalije+ myslíš že chce? +uculi se+ teda jasně že chce. +pohodí vlasama, jakože je boží+ ale to může říct ne, ne tohle kripticky mě posílat po příbuzných.
Jess

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 13:07

Ty jsi pako. +zasměje se+ Proč by to jako dělala? +mávne nad tím rukou+ Ne, to by ses pak mohl bát úplně všech. +ušklíbne se+ No to já nevim, jestli chce. Já Alex moc neznám, naštěstí. +zamumlá potom+ No já taky nechápu, proč ti to nečekla sama. +rozpřáhne ruce a vyvalí oči, že fakt jako neví+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 13:46

No to ja nevim proc, tohleto není zrovna moje oblast expertizy. +zasklebi se trochu+ proč naštěstí? +koukne na něj tazave+ teda je trochu jizliva a suchar, to jo. Ty jí nemáš moc rád, co? +odhadne to, le nevypada naštvaně+
Jess

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 17:38

No protože když sme se prvně potkali, když jsem ji já prvně potkal, tak se mě pookoušela ojet. +koukne na něj+ Pak toho naštěstí nechala, ale Vici málem vyletěla z kůže. +vyvalí oči+ Já jsem jako nechtěl! Aby bylo jasno... NO jako, je to rodina... Ale nerad bych, aby chytla špatnej dojem a zase na ně něco zkoušela. Já se jí i zastávám, abys věděl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 18:00

Ojet tebe? +vyvalí oči poněkud+ dyť seš ženatej s její ségrou. +sedne si tam na židli opěradlem dopředu a opře se o něj bradou+ Já jsem hroznej blbec, co? +zamumlá, a postrčí mu skleničku, aby ještě dolil+ Myslíš, že bych se teda neměl o nic pokoušet? +koukne na něj, ne že by si to nakonec neudělal po svým,ale on ji přece jenom zná dýl+
Jess

PředchozíDalší

Zpět na Winter house